FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Asimetric
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Asimetric » 18 feb 2018, 19:36

Asimetric je napisao/la:Bojan Pavlović je najgori golman u historiji Sarajeva, hvala doviđenja i prijatno
Bojan Pavlović je najgori golman u historiji Sarajeva, hvala doviđenja i prijatno

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 18 feb 2018, 19:41

BelminM23 je napisao/la:**** i Husrefa i igrače i mojatv i državu Bosnu i Hercegovinu.

Idemo Barca i Messi. :njanjanja:

maltahz
Kontakt:

Post Postao/la maltahz » 18 feb 2018, 19:42

Debili mrtvi... toliko..

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 feb 2018, 19:44

Šteta, loše odigrano.
Ispali smo iz utrke za prvo mjesto, nema šanse da se vratimo ovaj put, još jedna katastrofalna sezona.
Ostaje borba za evropu, mislim da ne bi trebali imati problema, možemo završiti treći, a mislim da će i četvrta pozicija voditi u evropu jer će kone uzeti kup.

Što se tiče igre, loše, još jedan dokaz da su pripreme jedno a liga drugo. Nigdje presinga, nigdje pas igre sa priprema, i u vrijeme Jarnija, kancera ješića i ostalih je uvijek bila fina igra i presing na pripremama a u ligi je sasvim druga priča.

Vidim odma se i spominje Husfer, nakon još kojeg poraza će se vjerovatno tražiti i njegova ostavka što nije dobro, tjerat treba upravu kako bi imali neke šanse sljedeće sezone za neki od trofeja, sa ovom nikad nećemo ništa osvojiti. Trebaju nam ljudi sa znanjem i sa mud.ima koji će imati jasan cilj i viziju i koji će javno izaći i reći da su ambicije trofeji i da će se sve dati za iste a ne uhljupi i deb.ili koji su srozali najveći klub u državi i postavili mu ambicije izlazak u evropu.

UPRAVA NAPOLJE!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 18 feb 2018, 19:48

Husref se ko pizda ponio u jacim tekmama, ljudi su nam guzove oderali (krupa, zeljo, siroki) dok za razliku od njega Cala je izasao na Pecaru u kupu ih poderao, poderao zelju oteo im titulu, to je velika razlika izmedju njih 2. Ne volim ovaj ziheraski pristup, pa et idemo na bod ako se slucajno sta zalomio dobro i jest. Hebo te to izvadi muda na teren i pokazi sta znas makar 5-0 popusili.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 feb 2018, 19:48

Nigdje igre sa priprema, nigdje presinga, nigdje muda. Rahmanović nastavio tamo gdje je stao, seljakluk, skupljanje kartona i suspenzija. Kreacija 0 bodova, promašaj zicera, katastrofa. Husref jedan od krivaca za poraz. Jedino što donekle raduje je dobra igra trojice debitanata, pogotovo Šofranca. Od titule nema ništa, ali kad smo mi u pitanju, to nije ništa novo. Ganjati opet tu evropu i održavati naš **** začarani krug. :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 18 feb 2018, 19:48

zar ste stvarno ocekivali bodove u listici?
opet ponavljam-pripreme u antaliji su najveca greska koju ponavljamo iz sezone u sezonu

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 18 feb 2018, 19:48

BordoSarajevo je napisao/la:Šteta, loše odigrano.
Ispali smo iz utrke za prvo mjesto, nema šanse da se vratimo ovaj put, još jedna katastrofalna sezona.
Ostaje borba za evropu, mislim da ne bi trebali imati problema, možemo završiti treći, a mislim da će i četvrta pozicija voditi u evropu jer će kone uzeti kup.

Što se tiče igre, loše, još jedan dokaz da su pripreme jedno a liga drugo. Nigdje presinga, nigdje pas igre sa priprema, i u vrijeme Jarnija, kancera ješića i ostalih je uvijek bila fina igra i presing na pripremama a u ligi je sasvim druga priča.

Vidim odma se i spominje Husfer, nakon još kojeg poraza će se vjerovatno tražiti i njegova ostavka što nije dobro, tjerat treba upravu kako bi imali neke šanse sljedeće sezone za neki od trofeja, sa ovom nikad nećemo ništa osvojiti. Trebaju nam ljudi sa znanjem i sa mud.ima koji će imati jasan cilj i viziju i koji će javno izaći i reći da su ambicije trofeji i da će se sve dati za iste a ne uhljupi i deb.ili koji su srozali najveći klub u državi i postavili mu ambicije izlazak u evropu.

UPRAVA NAPOLJE!!
Zašto potenciramo da smo najveći u državi?
Sarajevo nam je svima u srcu, ali nek to trofeji pokažu, a ne naša priča i halabuka... :salut:
Non stop se sprdamo sa komšijama, a vala oni ne pričaju puno, infrastrukturu popravljaju, a i dobro se drže u ligi i 4 komada utrpaju u gostima Krupi.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 feb 2018, 19:49

Večerašnji poraz definitivno najviše ide na dušu Husrefa. Prvi put od njegovog povratka smatram da je ovo njegova izgubljena utakmica.

Prvo.. Stravičnu grešku je napravio stavljanjem Hebibovića na beka. Kritikovao sam Hodžića zbog uzašne igre na pripremama, ali on je mnogo bolji od Hebibovića po pitanju defanzive. Hebib je plivao u odbrani, vazda ostavljen prostor za Menala, koji je njihov najbolji igrač.

Drugo.. Ako je već istina da je Sarić čitavu sedmicu imao temperaturu, onda ga nije trebao stavljati, već početi s Crepuljom. To se i odrazilo na igru Sarića.

Treće.. Izmjene su bile odrađene u promašenom vremenu, blago rečeno. Uveo je Dušana par minuta prije kraja, a ja bi ga uveo odmahna poluvremenu. Isto tako i Kuzmanovića, koji je trebao dobiti minimum 20 minuta, jer je Velkoski čitav meč bio nula.

To su tri ključna faktora. Ne znam šta da kažem.. Loše pripremljena utakmica, a i zadnjih 15-tak minuta su naši dobro crkli. Neću reći da ova ekipa nema kvalitet, jer to ima, ali opet se podleglo pritisku i opet praznih džepova s Pecare. Ali, nije mi toliko krivo kako je to bilo od ispadanja protiv Zarije, jer nije još ništa gotovo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 18 feb 2018, 19:49

Boli nas racku kamp zivi,ekonomski najaci. :lol: :lol: :lol: :bow: :opaopa: :opaopa:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 feb 2018, 19:51

Vidim uredno se serenda po Hebibovicu (tradicionalno, sto da ne) a makedonskog boliqrca koji je uzgred i kapiten niko ne spominje. Bekica necu komentarisati, ovo je sportski/fudbalski forum, a taj nije fudbaler.
Halilovic bas grizao, i da nije zabio gol, pokazao je da ima prodor, da hoce, smije. Rahmanovic je jednostavno glup !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 18 feb 2018, 19:51

Godinama uvijek isto i uvijek iste reakcije na forumu.
Od beskrajnog optimizma do katastrofalnog pesimizma.
Prije utakmice prognozirane pobjede a poslije tuga...

:clap:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 feb 2018, 19:53

Halilović kojeg sam 'pljuvao' je James Rodrigez za Velkoskog i bio je jedan od boljih večeras.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 18 feb 2018, 19:53

Kad počinje izgradnja Bordo Arene?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 feb 2018, 19:54

Glavom nakon kornera nam zabije gol igrač koji je 170 cm, odbrana 2 puta kriminalno postavljena. Popravljajte to kako znate i umijete. Krste ili u napad ili na poziciju Rahmana seljaka, za krilo je tanak ko papir. Ponadaš se - ugase te, ciklus u životu navijača FKS. Ali, eto, bar dobismo one prijateljske. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 18 feb 2018, 19:55

Kao da ste se prepali pobjede večeras.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 18 feb 2018, 19:55

Šofranac, Adukor, Halilović i Stanojević mogu dobiti visoku ocjenu, neke ostale pojedince je postalo simptomatično komentarisati. Dijelom Husrefu na dušu poraz, al što se njega tiča doživotno nek bude trener. Apsolutno nismo zaslužili da pobijedimo i dabogda svaku utakmicu izgubili kada se onakve stvari promašuju (Rahmanović). Rahmanović, taj momak nije ok u glavu. Ne znam ko ono neki dan brani Pavlovića? Jedan od najgorih pojedinaca utakmice, ispucavanja za infarkta, reakcija kod drugog gola...pitam se jel uopste on vidio da lopta pada 2m od njeg? Sarić, on može igrati protiv Viteza, Čelika, Bosne Visoko i sličnih ekipa, kao i Velkoski koji je bio 0 osim one asistencije. Što se tiče priprema, odveo bi ih u Stolac u pm da trče po brdima dok Antaliju na razglednici gledaju! Od 8 ujutro do 16h bi oni meni šutali na prazan go svaki dan.

I evo gledam neko bi Husrefa tjerao? Mi smo stvarno bolestan i retardiran mentalite!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 18 feb 2018, 19:56

emir79 je napisao/la:Kad počinje izgradnja Bordo Arene?
Imam neki osjećaj da će u roku od 3 sedmice objaviti na FB neke projekte i gluposti. :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 feb 2018, 19:57

bihuzur je napisao/la:zar ste stvarno ocekivali bodove u listici?
opet ponavljam-pripreme u antaliji su najveca greska koju ponavljamo iz sezone u sezonu
Nisam pisao prije utakmice, ali sam čitao i čudio se koliko je raja optimistična pred najteže gostovanje. MI dole kad igramo kao da igramo protiv Real Madrida. Onda, "gdje je igra iz Antalije?", nisam nešto gledao ni pripremne jer one ne pokazuju više ništa, razumijem one koji su to gledali jer previše vole FKS i domaći fudbal pa u tim zimskim mjesecima daj šta daš. Međutim uvjerili smo se prethodnih sezona milion puta, igrati pripremnu utakmicu i prvenstvenu su dvije različite stvari a pogotovo kod nas kada sa tepiha iz Turske dođeš na ovo što mi imamo.

Žao mi je, ali nekako sam i očekivao ovo.

Par stvari mi ne ide u glavu, ponavljao sam to mnogo puta, auta ne znamo izvesti "normalno", prekidi... itd da se ne ponavaljam, početničke stvari. Onda, kada imaš vodstvo, lezi, stani, valjaj se, svi to rade, al jok naši potrče da izvedu aut, sve nešto na brzinu. Poveo si, nabaci njima pritisak, stani malo, ali jok..

Utakmica kao utakmica dosta korektna...

Publika, mah, šta od njih očekivati.
Svaka čast našim navijačima na odlasku i navijanju.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 feb 2018, 19:57

Ja recimo nisam previše razočaran. Neshvatljivo mi je da su odigrali ovako loše i da je Husref napravio kardinalne greške kod sastava, ali ide se dalje. Ništa ovdje još nije gotovo.

Vidim po netu da je već počelo pljuvanje Husrefa, očekivano rekao bih.

I savjetovao bih Rahmanovića da nađe nekog psihologa, momak definitivno ima nekih problema.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 7 gostiju.