FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da će u nastavku Stanojević i Crepulja činiti ta dva povučenija vezna, a ispred njih Krste. Rahmanovića poslati na K1, nek tamo više lupa kljusina maloumna. Nakon žutog je još barem 3 faula glupa napravio i mogao nas je unakaziti dodatno, pored onog promašenog zicera koji je i odredio tok utakmice.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Treba samo u Antaliju ici. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vi ko djeca, ovaj odmah uprava napolje.
Poraz ko poraz na teškom gostovanju gdje 17 godina nemamo pobjede u ligi!! Ali ovo danas je bilo užas gledati! Katastrofa i sramota da ovako odigraju! Za mene je Husref kriv, na isti način je izgubio i derbi. Ove duge lopte po krilima su nam noćna mora!! Ahmetović ponovo igrač manje na terenu, nikakve koristi. Eh j.ebem te fudbale...
- ElCartel11
- Kontakt:
Koji je ovo put da nas neki klub spusti na zemlju posle euforije i dobrog razpolozenja? 
Tacno vise postalo obicaj, da posle euforije slijedi samar, iduci put kad poletimo pred koju tekmu ima da stavim kucu, zenu, djecu i kera na nas poraz pa taman da igramo protiv Pofalickog.
Tacno vise postalo obicaj, da posle euforije slijedi samar, iduci put kad poletimo pred koju tekmu ima da stavim kucu, zenu, djecu i kera na nas poraz pa taman da igramo protiv Pofalickog.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Burberry46
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Veliki je gubitak sto je Adukor na stoperu . jos sto je lose kod nas nemamo plan B i C nema promjene formacije kad nesto ne ide .
Da li će i Rahman izmisliti prijetnje smrću nakon promašaja praznog gola u Lištici kao Crnkić? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nezasluženo bi bilo i da je Rahmanovic konj dao ono uništili nas ljudi
Jbg, to je fudbal. Fulis prazan gol, protivnik ti u ovakvoj tekmi to obicno kulturno vrati. Idemo dalje.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Bravo raja hajmo sad i husrefa otjerati pa opet u krug, kad se jednom pocnu pravi krivci prozivati mozda i bude napretka. Lako je budalu budalom praviti... ovdje se skoro dernek pravio kad su se igrači prodavali a realno nije ni djelic toga uložen u tim. Bordosarajevo proglašen ovdje za pljuvaca od likova koji bi danas husrefa otpustili...
Bilo mi je smijesno kad se pisalo o presingu i igri s priprema kao da ste tek ove sezone poceli pratiti sarajevo pa skoro svake godine tim kida na pripremama a onda nista od toga se ne pokaže u ligi.
Svi grijese pa i husref al ne mogu vjerovati da bi ga neki vec danas tjerali sta se ti može izgraditi za ovako kratko vrijeme...
Bilo mi je smijesno kad se pisalo o presingu i igri s priprema kao da ste tek ove sezone poceli pratiti sarajevo pa skoro svake godine tim kida na pripremama a onda nista od toga se ne pokaže u ligi.
Svi grijese pa i husref al ne mogu vjerovati da bi ga neki vec danas tjerali sta se ti može izgraditi za ovako kratko vrijeme...
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ma kakvo tjeranje Husrefa niste normalni
- Evolution87
- Kontakt:
sve dok dole idemo da ne izgubimo mi cemo izgubiti. Kratko i jasno.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Odavno me nisu sjebali ko danas, ovo je bili odron u svakom pogledu, mi cijelu **** utakmicu nismo 3 dodavanja sastavili
Krleta volim ko brata al je on slika i prilika ove generacije bolikuraca i picketina( cast Ahmetu i stanojevicu) svi ostali su picketine mrtve
Krleta volim ko brata al je on slika i prilika ove generacije bolikuraca i picketina( cast Ahmetu i stanojevicu) svi ostali su picketine mrtve
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Nisam vala vidio da neko traži da Husref ide, ne kukajte odmah na to. Znamo svi da ne možemo bolje od Husrefa trenutno i da je on najmanji problem u klubu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
znaci da zakljucimo da pripreme ne vrijede ni pisljivu bobu; ostati i pripremati se u kampu. protivnici? bilo ko - od premijerligasa do nizeligasa. ionako je nebitno. igras dobro protiv ucesnika lp i ekipa iz jacih liga, onda dodjes u nasu ligu i igras isto kao i prije pauze.
nista ne pokupis sa priprema...
ovo danas je bilo ok dok onaj balvan nije promasio cijeli gol. haloooo poslije toga je sve bilo jednostrano.
sastav? hebibovic je odigrao sasvim ok, ali opet krste nista na krilu. ne znam vise koji k se sa njim desava?
borba za evropu ide, i to grcevita do bola, kad vidimo kako se husref postavi protiv jacih; umjesto da su naspanovani oni kao da cekaju da zavrsi remijem...pussy style.
ovo danas je bilo ok dok onaj balvan nije promasio cijeli gol. haloooo poslije toga je sve bilo jednostrano.
sastav? hebibovic je odigrao sasvim ok, ali opet krste nista na krilu. ne znam vise koji k se sa njim desava?
borba za evropu ide, i to grcevita do bola, kad vidimo kako se husref postavi protiv jacih; umjesto da su naspanovani oni kao da cekaju da zavrsi remijem...pussy style.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
nepostenaliga
- Kontakt:
Glumci u bordo dresu odlazite! Sram vas bilo, jel vas stid momaka koji su došli da vas bodre danas? Jel vas stid? Sminkeri imaju po 5.000 eura platu dobro im, **** rezultate . I pitaju se sto ce protiv radnika biti 2.000.
Bojim se da je ovo pozicija koju ćemo zauzeti i na kraju sezone, možda završimo i treći uz dozu sreće. Bacili bi karte na kup sada, ali...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa nas par ovdje vec odavno govori da ovakvi bekovi kurcu ne valjaju, da he odbrana neuigrana i da se ne moze ovako raditjoker90 je napisao/la:Bojim se da je ovo pozicija koju ćemo zauzeti i na kraju sezone, možda završimo i treći uz dozu sreće. Bacili bi karte na kup sada, ali...
Evropa nam je jako upitna , po meni necemo dalje od 4 mjesta a kup kome ce dati veliki je upitnik
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- Evolution87
- Kontakt:
Sto, ali? A ja, dobro si...joker90 je napisao/la:Bojim se da je ovo pozicija koju ćemo zauzeti i na kraju sezone, možda završimo i treći uz dozu sreće. Bacili bi karte na kup sada, ali...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Upravo tako! Ne znamo igrati ni na 0 ni na rezultat. Samo na gol više!Evolution87 je napisao/la:sve dok dole idemo da ne izgubimo mi cemo izgubiti. Kratko i jasno.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, Jet2Holiday i 3 gosta.