Blue_He4rt je napisao/la:<span>Nek mi ovo objasne navijaci milana <a href="http://www.youtube.com/watch?v ... re=popular" class="smarterwiki-linkify">[/url]</a></span>
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
-
Grandmaster
- Kontakt:
To je to. Klasično bosansko **** !Wolverine je napisao/la:sad mi je jasno zasto ga guardiola vise nije zelio u ekipi.
Grandmaster.
- armageddon666
- Kontakt:
Hahaha bas je legenda,nema sta.Samo ne kontam sto ga je opalio bez razloga ali eto ajd.Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
WTF
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
I sad ce neko reci da nije Najveci. Covjek ne gleda na fudbal kao na posao (sto rade mnogi igraci) vec gleda na to kao igru u kojoj hoce da zabavise sve nas a i sam sebe i u tome je najbolji.
- sarajlija89
- Kontakt:
Sto se talenta i zabave na terenu tice..najveci svih vremena,steta sto je zadnjih godina izgubio kompas i formu koju je nekad imao,jer je mogao biti najveci svih vremena samo da je malo ozbiljniji bio...
Uostalom,za mene po talentu i umijecu i jeste najveci ...
Ne moze ovo niko...
Uostalom,za mene po talentu i umijecu i jeste najveci ...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 16 sep 2010, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pato mjesec dana pauza,sad ce Robinho dobiti svojih 5 minuta 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- armageddon666
- Kontakt:
Kako mu lijepo kroz noge provuce xDMegamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
Evo Pata opet nema, nedavno smo ovdje vodili zucne diskusije o njegovoj velicini, nazalost opet sam bio u pravu, opet ga nece biti i nece se moci dokazivati, al opet mi ga zao, povrede ga iskasapise i pitanje hoce li ikad od njega biti igraca.miky_hz je napisao/la:Pato mjesec dana pauza,sad ce Robinho dobiti svojih 5 minuta
Sto se tice Ronaldinja, definitivno i po meni najveci talenat u istoriji svjetskog fudbala, kao sto neko rece da je bio malo ozbiljniji mogao je postati i najbolji igrac ikada.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Hahaha znal neko sta mu je???nevjernik je napisao/la:[youtube][/youtube]
ovaj puko totalno
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_ita_news
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Los*Blancos
- Kontakt:
Protijerali ga iz Barce, pa pukoRaul7 je napisao/la:Hahaha znal neko sta mu je???nevjernik je napisao/la:[youtube][/youtube]
ovaj puko totalno
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_ita_news
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Dobro si proso moj Sacchi. Nesvidja mi se ovo njegovo prepiranje al dok zabija nebunim se.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ako ga Sacchi pukne celavicom u nos, bice njemuA_d_0 je napisao/la:Dobro si proso moj Sacchi. Nesvidja mi se ovo njegovo prepiranje al dok zabija nebunim se.
El mejor club del siglo XX
Gdje ce u nos. Ocam koliki mu je nos frajer kad pliva ledjno na moru ljudi misle ajkula.Los*Blancos je napisao/la:Ako ga Sacchi pukne celavicom u nos, bice njemuA_d_0 je napisao/la:Dobro si proso moj Sacchi. Nesvidja mi se ovo njegovo prepiranje al dok zabija nebunim se.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma kakav sacchi, ubiće ga ibra, kad je mogao strasera high kickom skoro ubiti, arigo nebi preživio nema šanseLos*Blancos je napisao/la:Ako ga Sacchi pukne celavicom u nos, bice njemuA_d_0 je napisao/la:Dobro si proso moj Sacchi. Nesvidja mi se ovo njegovo prepiranje al dok zabija nebunim se.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
"Sva sreća da ima broj stopala 47. Inače ne bi uspio zabiti taj gol", rečenica je koja je sasvim iz takta uspjela izbaciti nogometaša Milana Zlatana Ibrahimovića (29)...
-
Sacchi bi trebao naučiti začepiti gubicu – rekao je u eter Ibrahimović 64-godišnjem komentatoru prouzročivši šok u studiju:
- Bilo bi dobro da o meni prestane govoriti i pisati. Ako mi nešto ima za poručiti, neka mi dođe licem u lice. Ako mu se pak ne sviđa kako igram, neka ne gleda moje utakmice.
Nakon što je voditelj programa pokušao smiriti Ibrahimovića objasnivši mu da nije bila riječ o kritici, nogometaš se i dalje nije dao smesti:
- Govorio je o meni na sličan način i dok sam bio u Barceloni – rekao je, otkrivši time da Sacchija ima "na piku" već duže vrijeme.
- Vjerujem da imam pravo izraziti vlastito mišljenje, naravno, na korektan način. Mislim da te nisam imao čime uvrijediti – rekao je Sacchi Ibrahimoviću najizravnije što je mogao.
- Kad netko previše govori, jednostavno previše govori. Vi ste jedan od takvih ljudi. Ako vam ne odgovoara moj nogomet, jednostavno ga nemojte gledati – rekao je Ibrahimović.
- Zlatane, daj da ti objasnim... - pokušao je opet pomirljivo Sacchi.
- Ne morate mi ništa objašnjavati – prekinuo ga je nogometaš.
- Sinko, morao bi se naučiti ponašanju – na kraju je kontrolu izgubio i Sacchi.
- Da, baš... - zaključio je mučan dijalog Ibrahimović, nakon čega se, poslije nekoliko trenutaka tišine, udaljio iz kadra.
Što ti je na srcu nek' je i na jeziku
-
Sacchi bi trebao naučiti začepiti gubicu – rekao je u eter Ibrahimović 64-godišnjem komentatoru prouzročivši šok u studiju:
- Bilo bi dobro da o meni prestane govoriti i pisati. Ako mi nešto ima za poručiti, neka mi dođe licem u lice. Ako mu se pak ne sviđa kako igram, neka ne gleda moje utakmice.
Nakon što je voditelj programa pokušao smiriti Ibrahimovića objasnivši mu da nije bila riječ o kritici, nogometaš se i dalje nije dao smesti:
- Govorio je o meni na sličan način i dok sam bio u Barceloni – rekao je, otkrivši time da Sacchija ima "na piku" već duže vrijeme.
- Vjerujem da imam pravo izraziti vlastito mišljenje, naravno, na korektan način. Mislim da te nisam imao čime uvrijediti – rekao je Sacchi Ibrahimoviću najizravnije što je mogao.
- Kad netko previše govori, jednostavno previše govori. Vi ste jedan od takvih ljudi. Ako vam ne odgovoara moj nogomet, jednostavno ga nemojte gledati – rekao je Ibrahimović.
- Zlatane, daj da ti objasnim... - pokušao je opet pomirljivo Sacchi.
- Ne morate mi ništa objašnjavati – prekinuo ga je nogometaš.
- Sinko, morao bi se naučiti ponašanju – na kraju je kontrolu izgubio i Sacchi.
- Da, baš... - zaključio je mučan dijalog Ibrahimović, nakon čega se, poslije nekoliko trenutaka tišine, udaljio iz kadra.
Što ti je na srcu nek' je i na jeziku
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Sacchi ocito ne zna da je Zlatan majstor tj.crni pojas u Taekwondou kojeg je stekao sa 17 godina u švedskoj.
Bolje mu je da se ne igra sa životom
ova ce ga mrcina negdje prebiti bezveze.
Neka se konsultuje sa Nestom koji ce mu najbolje opisati kako je gadno kad Ibra popizdi i pocne da lupa
Bolje mu je da se ne igra sa životom
Neka se konsultuje sa Nestom koji ce mu najbolje opisati kako je gadno kad Ibra popizdi i pocne da lupa
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja