PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
E ne vjerujem da ne smiju ući na temu, samo @škoro i @bihuzur skupili muda 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Neandertalac
- Kontakt:
Zamislite to zlo da igramo finale sa Slobodom a pitari 4 i treba im nas kup.Nemoze bit gore nikako.Ni pobjedit ni izgubit.
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Sta kaze onaj, i dalje misli da imaju najbolju ekipu. Gdje ce ko sa komsijama..

Životni saputnik! 1921
Eno kažu okreću se narednoj sezoni, puni su sad k'o brod od prodaje Mihojevića i ove djece, na ljeto ide rekonstrukcija ekipe samo da ovu upravu otjeraju.
Pamtit će se ljeto 2018, kapitalci, država drhti, reunion projekat 'bosanski Dinamo', dominacija, duple krune...
Pamtit će se ljeto 2018, kapitalci, država drhti, reunion projekat 'bosanski Dinamo', dominacija, duple krune...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vjeruj mi svaki pitar to kaze, sjedim u kaficu pun pitara i jedan iza mene sto sjedi govori: "Mene niko ne moze ubjedit da Siroki ima bolju ekipu od Sarajeva"Eisenbahner1921 je napisao/la:Sta kaze onaj, i dalje misli da imaju najbolju ekipu. Gdje ce ko sa komsijama..![]()
![]()
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Moj sine, koja su to vremena bila. Babo na Pecari, Obuća zabija, lete zubne proteze na sve strane.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ima li ovdje od noge do noge elemenata? Hocemo moci kao cetvrti u Europu nakon sto komsije osvoje kup?
Zanimljiv podatak. Sloboda od te godine pa sve do danas nije osvojila niti jedan trofej...... Kao sto nije nikada prije toga.PERO1234 je napisao/la:Moj sine, koja su to vremena bila. Babo na Pecari, Obuća zabija, lete zubne proteze na sve strane.
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 18 feb 2018, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
Vidi opreme i tika taka na terenu majko mila
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Pa ovo je strašno brate, po prvi put gledam ovaj sažetak i sad mi je apsolutno jasno kako su ubjedljivo prvi na tabeli i glavni favoriti za osvajanje Kupa tj. duple kruneZeljo92 je napisao/la:
Vidi opreme i tika taka na terenu majko mila
- themaniaks
- Kontakt:
onaj belosevic hudnik najavio 0-2 ko plitak potok jos rece Rahmanovic strijelac hahahahah
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Neandertalac
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:
Što se večerašnjeg derbija tiče, Sarajevo ima dosta bolju ekipu i iako im Široki ne leži u ovom trenutku su dosta bolji tim. Na pripremama, pitari su istakli kandidaturu za trofej i mogu izgubiti samo ako ih sudije drastično pokradu. Široki prosjecna ekipa i prognoziram pobjedu gosta.
Naravno, najviše bih volio da bude X.
Da se citiram.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Odgovorno tvrdim da niko bolju opremu u Antaliji nije imao, pa se vi keslajte koliko hoćete. Gledaj Kuzmanovića, ko Alen Delon 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gledaj ožalošćene braće, ni prvih, ni drugih, a ni trećih nema na temi

Nit su prvi nit su trećiRaonffa je napisao/la:Gledaj ožalošćene braće, ni prvih, ni drugih, a ni trećih nema na temi![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vaša stvar, ne zanima me, al je l' se zezate il vas ima toliko iskompleksiranih da vam je draži naš neuspjeh nego trofej? Pa vi ovdje ismijavate onog debila Isovića koji je bubnuo da mu je najveći uspjeh vaše ispadanje od Videotona.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Virtu4l je napisao/la:Nit su prvi nit su trećiRaonffa je napisao/la:Gledaj ožalošćene braće, ni prvih, ni drugih, a ni trećih nema na temi![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.