PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
E molite samo Onog gore da vam neko ne izvadi bar 3% postova nakon pripremnih utakmica.
Životni saputnik! 1921
Nema Slobodanka kuveta za to.joker90 je napisao/la:Sad samo čekati da zakon ove teme odradi svoje..
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I treba nas zezat kad nismo normalni. Od euforije poslije pobjeda u prijateljiskim utakmicama, pričanja kako imamo najjači kadar, do ovog danas kad poslije jednog poraza tjeramo komplet upravu i cijeli igrački kadar. Sezona nije gotova, imamo još 13 utakmica, 2 derbija pa ćemo vidjeti ko će se na kraju veselit.
Mislim da mi nemamo ni promil šanse za titulu, ali mislim da ćete je i vi prosuti. Ne treba se previše zanosit
Mislim da mi nemamo ni promil šanse za titulu, ali mislim da ćete je i vi prosuti. Ne treba se previše zanosit
Benjo pokemonskoroalen je napisao/la:Vaša stvar, ne zanima me, al je l' se zezate il vas ima toliko iskompleksiranih da vam je draži naš neuspjeh nego trofej? Pa vi ovdje ismijavate onog debila Isovića koji je bubnuo da mu je najveći uspjeh vaše ispadanje od Videotona.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako mi je ovaj promakaoegocentrik je napisao/la:25 kvota na Krupu
jel' imao premier da te isplati
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Mi se smijemo vama zbog toga sto si naveo. Nije covjek od vaseg "od noge do noge" mogao opstati, a zapravo imate kur.ac od ekipe i igrate katastrofalan fudbal.haris004 je napisao/la:I treba nas zezat kad nismo normalni. Od euforije poslije pobjeda u prijateljiskim utakmicama, pričanja kako imamo najjači kadar, do ovog danas kad poslije jednog poraza tjeramo komplet upravu i cijeli igrački kadar. Sezona nije gotova, imamo još 13 utakmica, 2 derbija pa ćemo vidjeti ko će se na kraju veselit.
Vi ste sve vrijeme bili ubijedjeni da imate najjaci igracki kadar i da igrate fantastican fudbal. Najludji su i nakon danasnje utakmice pisali da imate najbolju ekipu..
Životni saputnik! 1921
Vidite li sličnost između Inijeste i Rahmanovića ili sam ja subjektivan?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije istina i ne slažem se sekunde. Najgluplja stvar na svijetu je donošenje zaključaka poslije samo jedne odgledane utakmice, i to one u kojoj smo mi pokazali ubjedljivo najgore izdanje ove sezone, zajedno sa derbijem, i to ti radiš. Sa druge strane posmatraš vas koji ste u jesen igrali negledljiv fudbal i ne možes bit objektivan i reć toEisenbahner1921 je napisao/la:Mi se smijemo vama zbog toga sto si naveo. Nije covjek od vaseg "od noge do noge" mogao opstati, a zapravo imate kur.ac od ekipe i igrate katastrofalan fudbal.haris004 je napisao/la:I treba nas zezat kad nismo normalni. Od euforije poslije pobjeda u prijateljiskim utakmicama, pričanja kako imamo najjači kadar, do ovog danas kad poslije jednog poraza tjeramo komplet upravu i cijeli igrački kadar. Sezona nije gotova, imamo još 13 utakmica, 2 derbija pa ćemo vidjeti ko će se na kraju veselit.
E ovo je suk da valja, **** Siroki ne vadiVirtu4l je napisao/la:
![]()
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Salis li se?haris004 je napisao/la:Sa druge strane posmatraš vas koji ste u jesen igrali negledljiv fudbal i ne možes bit objektivan i reć to
Životni saputnik! 1921
e što volim njihovu temu nakon spuštanja na zemlju, pojedinci su za pulicera 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Boli ih kurrac, imaju opremu, odlicne pripreme, jos sutra kad im uprava najavi sadion.Virtu4l je napisao/la:e što volim njihovu temu nakon spuštanja na zemlju, pojedinci su za pulicera
- Zeljeznicar -
- Neandertalac
- Kontakt:
Je su li igrali procenat i prihodi od "crnog petka". 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Teren je kriv. Prvo i osnovno, onako blato unisti onakvu opremu. Drugo, oni su Antaliji naucili da pletu mrezu ispred gola protivnika, a kako igrati od noge do noge na onakvom terenu????
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Virtu4l je napisao/la:
![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ni su.Neandertalac je napisao/la:Je su li igrali procenat i prihodi od "crnog petka".
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ili ne govorimo o istoj ekipi ili koristiš neke opijateEisenbahner1921 je napisao/la:Salis li se?haris004 je napisao/la:Sa druge strane posmatraš vas koji ste u jesen igrali negledljiv fudbal i ne možes bit objektivan i reć to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.