haris004 je napisao/la:ili koristiš neke opijate
taj je pod abdestom 24 sata dnevno, klanja, posti, dva put' bio na hadžu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
haris004 je napisao/la:ili koristiš neke opijate
Upravo taj zakon sad vas prci i prcio vas godinama a vi nikako pameti da dodjetejoker90 je napisao/la:Sad samo čekati da zakon ove teme odradi svoje..
Prči i vas nepismenost godinama, tebe pogotovo..themaniaks je napisao/la:Upravo taj zakon sad vas prci i prcio vas godinama a vi nikako pameti da dodjetejoker90 je napisao/la:Sad samo čekati da zakon ove teme odradi svoje..
Nezz, ne pratim..Raonffa je napisao/la:De nam ba Joker reci kako ste igrali danas, je l' bilo od noge do noge?

Neka im Tan kupi mobilni teren i nose ga na gostovanje. Ha ja, riješen problem.Osim13 je napisao/la:Teren je kriv. Prvo i osnovno, onako blato unisti onakvu opremu. Drugo, oni su Antaliji naucili da pletu mrezu ispred gola protivnika, a kako igrati od noge do noge na onakvom terenu????
Skontao na vakat da trebaš mijenjati klubjoker90 je napisao/la:Nezz, ne pratim..Raonffa je napisao/la:De nam ba Joker reci kako ste igrali danas, je l' bilo od noge do noge?
Hajde sad se uhvati mog nick-a,jako bitna stvar. Uzivaj na minusu sa cetvrte pozicije.joker90 je napisao/la:Prči i vas nepismenost godinama, tebe pogotovo..themaniaks je napisao/la:Upravo taj zakon sad vas prci i prcio vas godinama a vi nikako pameti da dodjetejoker90 je napisao/la:Sad samo čekati da zakon ove teme odradi svoje..
Ja pratim Celzi, domaci fudbal tu i tamo..Raonffa je napisao/la:Skontao na vakat da trebaš mijenjati klubjoker90 je napisao/la:Nezz, ne pratim..Raonffa je napisao/la:De nam ba Joker reci kako ste igrali danas, je l' bilo od noge do noge?

Tako nekako, ko kad igrate fudbal 15-ak godina..PERO1234 je napisao/la:Gledajući povijest međusobnih dvoboja na Pecari bordo tim ima samo jednu pobjedu i to baš iz finala Kupa u sezoni 2004./05. Za slavlje, ali i trofej namijenjen pobjedniku Kupa tada je zabio Emir Obuća.
Jel' živ Obuća još![]()
![]()
Alo matori, ti hoces da ja opet kontrolisem tramvajebojamora je napisao/la:izgubiti naravno, ebo kup draže nam je naravno da oni ne odu u evropusvrakino1921 je napisao/la:Ako oni budu 4 a mi u finalu kupa sta radit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.