FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 feb 2018, 23:28

Ja bi sad potpisao da na kraju budemo šesti ali da svi ovi koji vode klub odu i da dođu novi, stručniji i ambiciozniji ljudi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 feb 2018, 23:34

Izgubila se tekma, ok. Ni prva ni zadnja. Sad smo svi svijesni da nemamo sansu za titulu. Znaci, ne postoji vise nikakav pritisak, ako je kad i postojao.
Hocemo li sad gledati mladje igrace u ekipi i da li ce se vec od sutra poceti praviti ekipa za narednu sezonu ili cemo pak do kraja prevenstva gledati ovog "mrtvog konja" koji nam nista dobro nece donjeti ni ove sezone, a jos manje iduce?
Ah da, slusat cemo opet pricu kako se borimo za Europu i kako je uspjeh ako tamo zavrsimo...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 feb 2018, 23:41

Nikad mi nece biti jasno dolazak Crepulje na poziciji gdje smo najjaci a ne dovedemo beka i stopera

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 18 feb 2018, 23:42

Moze li se nekako reci Husrefu ili kome da se obratimo. Nek Mujakic igra sa Sofrancem a bekove Resic i Sabanovic. Mi nemamo sta vise izgubiti, osigurali smo ligu za prvaka, nemamo gdje ispast, pa daj bar da spremimo ekipu za sljedecu sezonu, nek djeca steknu iskustva i nek se uigraju. Nagradi i ostale mlade momke koji odskacu u mladjim kategorijama, nek se 2 pokazu mi smo na dobitku.

Adukora u vezu vratit, Saric ako nece produzit ugovor, lagano na tribine i cao :salut:
1946~

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 18 feb 2018, 23:47

bordobijeli je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno dolazak Crepulje na poziciji gdje smo najjaci a ne dovedemo beka i stopera
Ma sta ti ima bit jasno. Meni lici na sljedeci scenario, mozda grijesim. Dobili smo valjda dobrog igraca, u zamjenu da ti Saric odigra ostatak sezone kako bi bio u formi i nasao dobar klub, te presao u njeg za dzaba zbog isteka ugovora.
Menadzerske igre... Drugo objasnjenje nemam...
1946~

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 18 feb 2018, 23:55

Evander je napisao/la:Izgubila se tekma, ok. Ni prva ni zadnja. Sad smo svi svijesni da nemamo sansu za titulu. Znaci, ne postoji vise nikakav pritisak, ako je kad i postojao.
Hocemo li sad gledati mladje igrace u ekipi i da li ce se vec od sutra poceti praviti ekipa za narednu sezonu ili cemo pak do kraja prevenstva gledati ovog "mrtvog konja" koji nam nista dobro nece donjeti ni ove sezone, a jos manje iduce?
Ah da, slusat cemo opet pricu kako se borimo za Europu i kako je uspjeh ako tamo zavrsimo...
Puno je bodova u igri,al realno mi necemo vise prismrditi vodecem dvojcu,tako da si upravu 100 %,al necemo to sigurno vidjeti,cak sta vise nece priliku dobiti ni Mujakic i Sabanovic.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 feb 2018, 23:56

Za poraz mi je krivo naravno, ali nisam ga uopste tesko podneo jer iskreno nisam ništa ni očekivao. Ne znam šta ste i vi očekivali, kad znate da kad god smo sa perfektnih priprema došli, ovdje smo sezonu otvorili katastrofalno, i tako je uvijek bilo još pogotovo kad se uzme u obzir da je prvo gostovanje u Širokom bilo, a dole jedva i bod izvučemo nekad a kamo li sva tri. Naš klub isto da je proklet, nije čovjek pametan koga kritikovat i šta reći više. Pa jebote Široki isto da Realu gostujemo kad odemo dole. I Husref priča jedno a ovamo nam predstavlja nešto sasvim drugo. Titula definitivno nije izgubljena ali je vrlo vrlo teško, gotovo pa nemoguće jer ne zavisi više od nas ništa. Hajd što mi trebamo pobjedjivat nego i protivnici trebaju gubit.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 feb 2018, 23:58

Oooj valja opet dole ici **** ga sistem
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 feb 2018, 00:04

Evolution87 je napisao/la:Oooj valja opet dole ici **** ga sistem
I vidit ces da cemo ih uzet tad, kad nam ta pobjeda ne bude nista znacila...
1946~

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 feb 2018, 00:09

ThrillerHz je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno dolazak Crepulje na poziciji gdje smo najjaci a ne dovedemo beka i stopera
Ma sta ti ima bit jasno. Meni lici na sljedeci scenario, mozda grijesim. Dobili smo valjda dobrog igraca, u zamjenu da ti Saric odigra ostatak sezone kako bi bio u formi i nasao dobar klub, te presao u njeg za dzaba zbog isteka ugovora.
Menadzerske igre... Drugo objasnjenje nemam...
100% tacno , s tim da je Crepulja upitnik koliko smo dobrog igraca dobili
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 feb 2018, 00:22

Sad sam dosao iz Širokog, jesmo li se ista culi?
Sta reci za igru? Bekić, moj definitivno najmrzi igrac, gluplji je od tocka a i dalje prvu postavu igra, onaj mali skoci i pogodi glavom a Amar fuli onakav zicer. Jeste Široki imao izglednije prilike ali mi smo sebi najveci neprijatelji pa tek onda sve ostalo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 feb 2018, 00:30

MortemHz je napisao/la:Sad sam dosao iz Širokog, jesmo li se ista culi?
Sta reci za igru? Bekić, moj definitivno najmrzi igrac, gluplji je od tocka a i dalje prvu postavu igra, onaj mali skoci i pogodi glavom a Amar fuli onakav zicer. Jeste Široki imao izglednije prilike ali mi smo sebi najveci neprijatelji pa tek onda sve ostalo.
Odlično navijanje, normalno da se čulo. :D
Horde i jesu jedina svijetla tačka bile, sve ostalo je za zaborava.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 feb 2018, 00:33

Bar smo na tribini bili bolji :thumbup:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 19 feb 2018, 00:41

Ako zelite presing bilo kakav, protiv bilo koga Ahmetovic mora na hoklicu jer je okretan ko ormar. Utakmice u Turskoj koje smo igrali dok se nisu vratile ove zvijezde iz USA su pokazale da se presing moze igrati kad imas malo brzeg igraca od Ameta...tada je Krste bio jedini spic. Iako ni on nije Bog zna sta brz...bolji je od Ahmeta...tj brzi...okretniji.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 19 feb 2018, 00:49

bihuzur je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Opet ponavljam, jedino pozitivno su dobri nastupi debitanata. Zaradilo se para od transfera, mogla bi se na ljeto sklopiti fina ekipa, ali NAŠA UPRAVA. Kantardžići i Sabrine, pehari u tudje vitrine. Da li će oni znati da završe neke kapitalce koji trebaju za titulu? Mirno ovo ispratiti do kraja, pa na ljeto se nadati promjenama na bitnim pozicijama u klubu i dolasku nekog ko će znati iskoristiti ove pare.
valentin radi na tome da otjera kuravu i kantu ali nema bas podrsku ostalih. sabrina je zasticena, ko da je popusila tanu a ona cuva i kantardzica yebo joj on nanu
Kakav crni Valentin...lik se nit pojavljuje u klubu niti se oglasava. Bukvalno nema nikakvog uticaja, ublehas najobicniji. Pokusao onog Bradarica postaviti za trenera, nije mu proslo i nakon toga nestaje. Nema nikakvog kontakta sa Tanom ili njegovim ljudima, oni kontaktiraju samo sa Sabrinom i nedavno je bila kod Tana u Cardiffu.
Cuj Valentin...izmislila ga Sabrina jer je pomagao SFK pa predlozila Tanu da ga postave ovamo.

Sto se tice igre i postavke ne znam sto je Husrefu trebalo da Sarica bolesnog forsira, dokad vise da gledamo Krstu na krilu i koji ce djavo Hebibovic na beku. Rahmanovica bezveze komentarisati, taj momak nije sav svoj i klupa je njemu maksimum.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 feb 2018, 00:59

Svaka vam cast :clap: :clap: :clap: Naklon do poda :bow: :tokralju:
Jel sve proslo uredu?
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 feb 2018, 01:09

ThrillerHz je napisao/la:
Svaka vam cast :clap: :clap: :clap: Naklon do poda :bow: :tokralju:
Jel sve proslo uredu?
Vecinom jeste, mali incident nakon zavrsetka utakmice, sitno. Poslije smo iz nekog razloga zaustavljeni kod Pazarića duzi vremenski period i to je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 feb 2018, 01:13

Stvarno, kad se čovjek zamisli, naše igrače glava yebe. Ne znamo na prazan zabit jbt, strah neki, isto kad u prvom osnovne igraš na fizičkom a gledaju te djevojčice i smiju ti se ako ne znaš. Evo samo u posljednjih godinu dana:
- Hebib na Koševu protiv Lištice, sam 1 na 1, nije uspio preć golmana;
- Hebib na Grbavici protiv kona, s 5 metara prazan gol;
- Hebib na Koševu protiv kona, zaobišao Kjosevskog i promašio;
- Crnkić u finalu kupa u Lištici;
- Rahmanović sad protiv Lištice;
Uzmimo samo te zicere, koji su za mene mnogo korisnije šanse nego penal, gdje ipak imaš neku prepreku. Ovdje možeš birat šta s loptom i ne možeš da pogodiš gol. Nama treba neko da malo popriča o toj agorafobiji kod igrača. Boje se dobrih šansi. Isto kad nećeš da priđeš dobroj trebi jer se bojiš da te ne isfura, bolje je ispratit pogledom pa poslije se kajat za propušteno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 19 feb 2018, 01:46

Kad dovodiš igraca u klub mozes pogoditi mozes se debelo zajebati, pa tako sada u Sarajevu igra igrac po imenu Pavlovic Bojan, to je zalosno koliko je on los golman ali iz nekog razloga i dalje brani, pratim ovaj forum odavno ali slabo ga kritikujete, znaci slaba tacka broj 1. Broj 2. Stanojevic, kari.a obicna on treba da igra u Kozari po svojoj kvakiteti promasen transfer, zatim Velkoski nije to onaj stari igrac kari.a broj 3, Hebibovic je ublehas zestoki pa taj samo moze dati gol nekom levatskom klubu, Sofranac i Crepulja veliki upitnik za njih dvoje vrijeme ce pokazati ali mislim da su promasaji zestoki jedino Halilovic moze biti pojacanje. Obratitr paznju poslije gola sirokog Corica kako Sofranac ceska muda toliko o tome koliko ga zanima. U Sirokom igraju djeca kluba koji ginu za taj klub nema zajebancije kod njih zato i jesu tako konstantno dobro tamo se igra srcem a u Sarajevu se dovode polovnjaci i igraci koji ceskaju muda i briga ih za klub

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 feb 2018, 01:49

skoroalen je napisao/la:Stvarno, kad se čovjek zamisli, naše igrače glava yebe. Ne znamo na prazan zabit jbt, strah neki, isto kad u prvom osnovne igraš na fizičkom a gledaju te djevojčice i smiju ti se ako ne znaš. Evo samo u posljednjih godinu dana:
- Hebib na Koševu protiv Lištice, sam 1 na 1, nije uspio preć golmana;
- Hebib na Grbavici protiv kona, s 5 metara prazan gol;
- Hebib na Koševu protiv kona, zaobišao Kjosevskog i promašio;
- Crnkić u finalu kupa u Lištici;
- Rahmanović sad protiv Lištice;
Uzmimo samo te zicere, koji su za mene mnogo korisnije šanse nego penal, gdje ipak imaš neku prepreku. Ovdje možeš birat šta s loptom i ne možeš da pogodiš gol. Nama treba neko da malo popriča o toj agorafobiji kod igrača. Boje se dobrih šansi. Isto kad nećeš da priđeš dobroj trebi jer se bojiš da te ne isfura, bolje je ispratit pogledom pa poslije se kajat za propušteno.
Napravicu ja kompilaciju promasaja za zadnje dvije sezone. Imam iz one sezone kad je bio Jesic. :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.