Ma govorim o 90% postova ovdje u zadnjih mjesec dana. Ja prvi sam bio optimista pred Lišticu, pogriješio sam i jbg. Al ne znam kako odjednom ne valja niko, eto za Pavlovića smo se složili da trenutno NE MOŽEMO priuštit boljeg golmana. Jedina alternativa (što bih ja odmah potpisao da se ja pitam) je bila da se Kovačević gurne u vatru. Stanojević je juče bio jedan od naših najboljih igrača, Šofranac isto dobar, a za Crepulju nakon 30 minuta ne možemo ništa reći, sjeti se Adukora u prvim utakmicama. Jedino što našim igračima fali je hrabrost, muda, psiha, al to je izgleda za nas viša sila. Evo Sabinho je rekao napravit kompilaciju najvećih promašaja u zadnje dvije sezone. I nek uzme samo one 120% šanse, gdje je igrač sam išao prema golmanu, il' gdje je imao prazan gol ispred sebe, i opet će video trajat barem 15 minuta. Da koristimo samo te mrtve zicere, mogli smo bit prvaci prošle sezone, i kup uzet. Odavno u Sarajevu nemaš neku sigurnost kad lik ide sam na golmana, k'o što si nekad od Benke, Hadžića, Škore, Obuće, Komazeca... znao da je 1 na 1 gol u 97% slučajeva. Nije Merso kriv, nije loš napadač, al kod nas krila ulaze u više šansi nego špic a boje se tih šansi.LegendKiller je napisao/la:Odakle tebi to škoro da je sve izašlo na vidjelo nakon jedne utakmice. Šta je to ova ekipa uradila u ovoj sezoni, kao da je ovo prvi kiks. Ispali iz Evrope od amatera, ispali iz kupa u prvom kolu, izgubili oba derbija, za prvim zaostajemo 9 bodova. Jel ovo to "izašlo na vidjelo nakon jedne utkamice". Stvarno mi ovi optimisti nisu jasni. Čemu to toliko dizanje ekipe u nebesa bez bilo kakvog osnova. Kakva je to vadiona "šteta što je sa Širokom bila prva tekma". Šta da smo igali prvu sa Vitezom pa dobili, još više bi poletjeli, pa bi nas opet Široki prizemljio, samo još bolnije. Ovkao je bolje, odmah znaš na čemu si. Ovaj trenutni plasman je naša relanost, i to trebamo prihvatiti, a ne letiti u nebesa najbolja ekipa lige, nabolji napadač, najbolji vezni lige, sve nama najbolje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nije vrijeme za priču o juniorima u ovom dijelu sezone, jer bi to bio još jedan znak da se u klubu sve radi neplanski i ho-ruk. Ekipa kao ekipa nije loša, ali su ovu utakmicu odigrali kao amateri, i još se od 70' vidjelo sa ne mogu meda. Sacekati još koju utakmicu pa onda donositi zaključke.
Pavlović Bojan najslabija karika u FKS.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- muhamedhulk
- Kontakt:
ja sam poslije priprema imao visoka ocekivanja i sam sam sebi kriv sto sam se razocarao sinoc i sto sam bio isto k kad se utakmica zavrsila. od sada pa sve do kraja zivota nemam uopce ocekivanja kad je fks u pitanju i odsad samo pratim od utakmice do utakmice - rezultat je nebitan. jednostavno su nesposobni i ne znaju. ako bude srece mozda odemo u evropu. ali ne vjerujem da idemo.
sinoc NIKO ispod 21 godine u pocetnom sastavu. nastavlja husref svoju politiku 'ne vjerujem mladjima' ali ga zato zavalise rahman i krste naprijed, saric u sredini, bekic i stoperi nazad. dokle ce tako biti - vidjecemo. ja ne vjerujem da mladji toliko zaostaju za ovim starijima, pogotovo za bekicem ili bolesnim saricem.
utakmica protiv radnika (i svaka naredna) je finale za husrefa. ako se kiksa on ce sam otici. ja bih volio da ostane ali da igra sa mladjima. smatram da nema njega sad ko zamijeniti, a da je bolji od njega..
sinoc NIKO ispod 21 godine u pocetnom sastavu. nastavlja husref svoju politiku 'ne vjerujem mladjima' ali ga zato zavalise rahman i krste naprijed, saric u sredini, bekic i stoperi nazad. dokle ce tako biti - vidjecemo. ja ne vjerujem da mladji toliko zaostaju za ovim starijima, pogotovo za bekicem ili bolesnim saricem.
utakmica protiv radnika (i svaka naredna) je finale za husrefa. ako se kiksa on ce sam otici. ja bih volio da ostane ali da igra sa mladjima. smatram da nema njega sad ko zamijeniti, a da je bolji od njega..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- sarajevo46
- Kontakt:
Nije baš najslabija, ali među slabijim jeste. Bekić, Hodžić i on. Tri igrača koja se što prije treba riješiti. Legenda kaže da još čeka na linji.HPCompaq je napisao/la:Pavlović Bojan najslabija karika u FKS.
-
zirokopter
- Kontakt:
Mi dok prestanemo krivit obicne građane Širokog Brijega i sve trpat u isti koš zbog našeg pokojnog brata, nikad dole sreće nećemo imat. I trebamo priznat da su narkomani iz prvih redova krivi za sam belaj koji je tad nastao. Sve dok lažemo sami sebe a i druge oko nas i ne pustimo našeg brata da u miru počiva nema za nas hajra. Hajde sad udarite po meni al to je istina ziva.
DB aka Ledeni
Dva kola prije kraja izgubiasmo tekmu. RIjesio sam da se objesim, posto vidim da ima raje u jednakom halu, s/a mislite da to grupno odradimo. Procemo bolje ako se zajedno utalimo za strika, a i u slucaju da se ko usere ko picka bice nas dovoljno da ga sami objesimo ako nece vec sam.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- sarajevo46
- Kontakt:
Hajde ti furaj na temu Arsenala.zirokopter je napisao/la:Mi dok prestanemo krivit obicne građane Širokog Brijega i sve trpat u isti koš zbog našeg pokojnog brata, nikad dole sreće nećemo imat. I trebamo priznat da su narkomani iz prvih redova krivi za sam belaj koji je tad nastao. Sve dok lažemo sami sebe a i druge oko nas i ne pustimo našeg brata da u miru počiva nema za nas hajra. Hajde sad udarite po meni al to je istina ziva.
1. A kad ce biti vrijeme? Evo, svi su se pomirili sa tim da realno nismo u borbi za titulu. Stanje na tabeli to govori. Mi nemamo veliki zaostatak za jednom ekipom, nego iza dvije ekipe. Neralno je ocekivati da ce oba konkurenta toliko kiksati da ih ovakva nasa ekipa moze sustici.haris004 je napisao/la:Nije vrijeme za priču o juniorima u ovom dijelu sezone, jer bi to bio još jedan znak da se u klubu sve radi neplanski i ho-ruk. Ekipa kao ekipa nije loša, ali su ovu utakmicu odigrali kao amateri, i još se od 70' vidjelo sa ne mogu meda. Sacekati još koju utakmicu pa onda donositi zaključke.
2. Zar nam vise treba dokaza da se radi neplanski? Pa godinama unazad ne znamo gdje udaramo. Nikakve vizije. Samo se vrtimo u krug. Niti trofeja, niti mladih igraca, niti ista. Guranje juniroa sad da igraju, bio bi dokaz da se nesto konacno pocelo planirati.
3. Ova ekipa jeste losa. Deficitarni smo, lose pokriveni, ili se krpimo na bar 5 pozicija.
4. Ta prica da se nesto ceka, prica se vec godinama. Mi cekamo, cekamo i nista.
Nastavi li se ovako kao do sad, na kraju ces biti 3,4. Izaci ces u tu Europu epizodno. U septembru, oktobru ces opet mijenjati trenera.
Zar to vec vise puta nismo vidjeli?
Nije li vrijeme da se bar pokusa nesto uraditi?
Evo, uzele se sad neke pare, misli li neko stvarno da cemo slijedece sezone imati znatno jacu ekipu i da ce te pare biti ulozene u prvi tim?
Ova sezona nije izgubljena juce, izgubljena je jos ljetos. Jos vise je izgubljena kad se Repuh postavio za trenera. OK. hajmo im halaiti, ali nemojte onda da pravimo istu gresku i slijedece sezone. Daj da na vrijeme pocnemo jednom razmisljati sta i kako.
- muhamedhulk
- Kontakt:
pavlovic ceka na liniji. i onda spasi dva gola svojim istrcavanjima... 
a to sto stoperi pustaju da ih menalo od 170 nadskoci/da ga zaborave se ne komentarise. postavljanje kod drugog gola i ne treba komentarisati..amaterizam.
a to sto stoperi pustaju da ih menalo od 170 nadskoci/da ga zaborave se ne komentarise. postavljanje kod drugog gola i ne treba komentarisati..amaterizam.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sa Sabrinom, Farukom, Elvirom, Hujićem, Valentinom i ostalim uhljupima nikad nećemo osvojiti trofej, pa i kad bi za konkurenciju imali ekipe iz LZO, jednostavno ne znaju!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Treba prvo dovesti igrace koji mogu igratina tim pozicijama pa onda tjerati. Ovako se samo pravi sve vise rupa u timu.... ja sam ocekivao titulu do ovog prelaznog roka onda strucnjaci prodaju il otpišu 3 stopera a dovedu jednog...sarajevo46 je napisao/la:Nije baš najslabija, ali među slabijim jeste. Bekić, Hodžić i on. Tri igrača koja se što prije treba riješiti. Legenda kaže da još čeka na linji.HPCompaq je napisao/la:Pavlović Bojan najslabija karika u FKS.
@bordosarajevo i ja mislim da ova uprava nece vidjeti trofeja. I opet ce reci ne mogu jer su im prethodni ostavili losu situaciju...
Prije su igraci iz lige bar dolazili u sarajevo da se bolje prodaju sad se vec iz vecine klubova ako si kvalitet moze ostvariti dobar transfer.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Kakvog crnog trofeja, sa ovakvom klubskom politikom najveci domet ce nam biti ganjanje 3 mjesta za Evropa ligu. 
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Jesi ti bio licno u listici kad je bio belaj ??zirokopter je napisao/la:Mi dok prestanemo krivit obicne građane Širokog Brijega i sve trpat u isti koš zbog našeg pokojnog brata, nikad dole sreće nećemo imat. I trebamo priznat da su narkomani iz prvih redova krivi za sam belaj koji je tad nastao. Sve dok lažemo sami sebe a i druge oko nas i ne pustimo našeg brata da u miru počiva nema za nas hajra. Hajde sad udarite po meni al to je istina ziva.
Jel i sinoc 250 narkomana krivo koje maltretiraju na sve moguce i nemoguce nacine samo da ih sprijece da dodju na tekmu al ti narkomani opet sve istrpe , dodju i navijaju za jedne picke obicne, za jedna **** od igraca koji su najplaceniji u ovoj drzavi
Al opet krive horde, kriv husref itd
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Meni je za drugi gol uz adukora jos veci krivac bekic , on se zalijepio za barabana iza sebe i nema veze sto stoperu ulijece igrac iza ledja , J**+ se bekicu za njegmuhamedhulk je napisao/la:pavlovic ceka na liniji. i onda spasi dva gola svojim istrcavanjima...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A skoro pa sve smo zaboravili što su do sada usr.ali a usr.ali su sve sto se usr.at moglo.Lik je napisao/la:Kakvog crnog trofeja, sa ovakvom klubskom politikom najveci domet ce nam biti ganjanje 3 mjesta za Evropa ligu.
Ja sinoć napisao "UPRAVA NAPOLJE", kad jedan napisa odma "čuj ovog uprava napolje".
Eh...
FK Sarajevo
ljudi jos je puno utakmica do kraja svi ce gubiti bodove, ipak nismo dobili Siroki kod njih nije to tolika tragedija, prva tekma idemo dalje
- Evolution87
- Kontakt:
Tek se sad vidi koliko su nas samo unakazili porazi od Krupe i Goska kuci.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ja ne mogu vjerovati da na ovom forumu ima likova level "daj bolan našu djecu oni će ginuti" kao na fb stranici u komentarima...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Evander je napisao/la:
1. A kad ce biti vrijeme? Evo, svi su se pomirili sa tim da realno nismo u borbi za titulu. Stanje na tabeli to govori. Mi nemamo veliki zaostatak za jednom ekipom, nego iza dvije ekipe. Neralno je ocekivati da ce oba konkurenta toliko kiksati da ih ovakva nasa ekipa moze sustici.
2. Zar nam vise treba dokaza da se radi neplanski? Pa godinama unazad ne znamo gdje udaramo. Nikakve vizije. Samo se vrtimo u krug. Niti trofeja, niti mladih igraca, niti ista. Guranje juniroa sad da igraju, bio bi dokaz da se nesto konacno pocelo planirati.
3. Ova ekipa jeste losa. Deficitarni smo, lose pokriveni, ili se krpimo na bar 5 pozicija.
4. Ta prica da se nesto ceka, prica se vec godinama. Mi cekamo, cekamo i nista.
Nastavi li se ovako kao do sad, na kraju ces biti 3,4. Izaci ces u tu Europu epizodno. U septembru, oktobru ces opet mijenjati trenera.
Zar to vec vise puta nismo vidjeli?
Nije li vrijeme da se bar pokusa nesto uraditi?
Evo, uzele se sad neke pare, misli li neko stvarno da cemo slijedece sezone imati znatno jacu ekipu i da ce te pare biti ulozene u prvi tim?
Ova sezona nije izgubljena juce, izgubljena je jos ljetos. Jos vise je izgubljena kad se Repuh postavio za trenera. OK. hajmo im halaiti, ali nemojte onda da pravimo istu gresku i slijedece sezone. Daj da na vrijeme pocnemo jednom razmisljati sta i kako.
Fino napisano, zasto moramo svaku **** sezonu iste greske praviti. Sad da damo sansu 2,3 juniora da odigraju desetak utakmica, slj sezone bi imali igrace za prve postave. Ali ne nek igra Bekic koji ne zna primit loptu sa skoro 30 godina i Hebibovic koji ne zna ni sta igra. Ako smo vec zijanili titulu pa daj onda da za slj sezonu imamo par mladih igraca, koji sigurno mogu izborit el a odigrace vjerovatno i bolje.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: fks74, Google [Bot], Laganini1986 i 18 gostiju.