Izveo sam 3 formule.
Mello aha,Bog nam uslisava molitve zadnje 2 godine.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Koliko je igrao 20tak utakmica kao bekMonolog je napisao/la:Sam' te yebe statistika za Balea koji je jedno vrijeme u Tottenhamu igrao i lijevog beka. I, da, čisto da ne bude zabune - shvati svaki tvoj dolazak na bilo koju temu na forumu kao žuti karton dokle god ti je svrha da popljuješ ili provociraš.Policeman je napisao/la:U kojem univerzumu je David Beckham bio najbolji igrac neke lige yebo te zivotMElloo je napisao/la: Jest sigurno David Beckham i Gareth Bale su bili najbolji igaci lige pa su presli u La Ligu i postali GOATOvi sporta![]()
![]()
Bale
Real M. 103 nastupa 50 golova 28 asistencija
Tottenham 142 nastupa 47 golova 25 asistencija
To sto se vi nalozite kad klub dovodi nekog i imate neka nerealna ocekivanja to je druga stvar a kao sto vidimo Bale ako nije bolji sigurno nije ni losiji igrac nego sto je bio u EPL
Slicnu stvar vidim i kod pojedinih navijaca Barce vezano za Coutinha
harden je napisao/la:Ne može kralju foruma niko ništa.
Pa tako to i dodje, a svi generali su pametni nakon bitke.MElloo je napisao/la:PA ja fazon je igrat ovaj ho ruk fudbal gdje 3 utakmice u ligi odmaras i samo nabacujes i onda u LP molis boga da ce ronaldo zabit odbitak ili da ce ti sudija svirat penal il zazmirit na ofsajd.
Puno puta ponovljena laž će na kraju postat i istina.leorey je napisao/la:Ja sam i dalje naravno uvjeren u prolazak Rejala
sljivo madridisto u klozetusljivo je napisao/la:Puno puta ponovljena laž će na kraju postat i istina.leorey je napisao/la:Ja sam i dalje naravno uvjeren u prolazak Rejala
Pa zasto ? Ja sam jos u decembru rekao da ce ih Rejal rutinski proci, pa sam i prije tekme to pisao.sljivo je napisao/la:Puno puta ponovljena laž će na kraju postat i istina.leorey je napisao/la:Ja sam i dalje naravno uvjeren u prolazak Rejala
Feldmarschall je napisao/la:Ne zaboravi da si stavio i dva smajlija kao ultimativni argument roll brigaditze. Dokrajčio si me.
Nećemo te bosti, nije to taj tip pjene na usta. Nisi ti kriv što ti je vrhunac razumijevanja fudbala pravilo pasivnog ofsajda.
Kasniš moj DžoniDzoni je napisao/la:@blejzer to bi zaista bila uvreda,ali trebas uzeti u obzir da se ljudi mogu zabunit i tako ostetit Felda u borbi za titulu forumasa godine.
Ocito da mu formula nije bila bas najbolja prosle godine.
11 jan 2018.Blejzer10 je napisao/la:bogami Felde nervozniji si mi otkako si ispušio titulu forumaša godine
#samokažem
a btw, ovo mi liči na :Džoni je napisao/la:Sto se tice mog fudbalskog razumjevanja...hm...ja sam onaj lik sto te naucio sta je potrebno da bi se osvojila titula.
Ovako je bolje.leorey je napisao/la:
Moze i to. Da konacno stanemo u kraj bijeloj boji. Jer priznat ces, mi smo jedini koji ih ponizavamo zadnjih godinasljivo je napisao/la:Ovako je bolje.leorey je napisao/la:
Zanimljivo je citati njegove postove, razumije covjek nogomet sigurno, ali nekad pretjera sto smo vidjeli i maloprije. Podsjeca me na @Antona, jedan forumas koji je pisao na temi Bayerna cini mi se, njihov je navijac.Dzoni je napisao/la:@blejzer pravi si Poaro ocam.
Vidi ga jest popjenio.
Nista pred kraj godine mu radimo kampanju.
Trebamo jos malo formulu doradit i osvaja sto posto.
Sevap je.
A i fin je momak,nacitan.
Oni to i priželjkuju, svakako imaju alibi za neuspjeh. A vas kad bi izbacili to bi vam bio kraj.leorey je napisao/la:
Moze i to. Da konacno stanemo u kraj bijeloj boji. Jer priznat ces, mi smo jedini koji ih ponizavamo zadnjih godina
Pa za renome kluba kakav jesu, njima je vec ova sezona neuspjeh. Ljudi se bore za cetvrto mjesto koje jos nije sigurno.sljivo je napisao/la:Oni to i priželjkuju, svakako imaju alibi za neuspjeh. A vas kad bi izbacili to bi vam bio kraj.leorey je napisao/la:
Moze i to. Da konacno stanemo u kraj bijeloj boji. Jer priznat ces, mi smo jedini koji ih ponizavamo zadnjih godina
leorey je napisao/la: a u LP sta se uradi Boze moj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.