FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Barbarossa
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Pa znam , ali poslije ovako brutalne sezone Stegena, bolno je kad se dođe u tu situaciju ili iliR32 je napisao/la:Nije neko, nego Ter Stegen.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
I sam Ter Stegen kaze da je Manu jedinica kad se vrati.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Hijerarhija yebiga, uostalom Neuer mozda u pocetku bude losiji na crti, ali njegova istrcavanja su ono sto fali Bayernu, kad Rafinha i Bernat igraju bekove, a nasi stoperi su npr na korneru u protivnickom senaestercu.
- Barbarossa
- Kontakt:

Bayern's predicted XI against Besiktas [Kicker & Eurosport]
9 replies 15 retweets 41 likes
Reply 9
-
Bundesliga
- Kontakt:
Novi nick, iste gluposti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- muhamedhulk
- Kontakt:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Inače košarkaška ekipa Bayerna je sinoć osvojila kup Njemačke, pobijedivši najvećeg rivala ove sezone Albu iz Berlina, s kojom će najvjerovatnije voditi i u play off-u odlučujuću bitku za prvenstvo. Ovo je bio prvi osvojeni košarkaški kup za Bayern nakon 50 godina, a prvi veliki trofej nakon 2014. godine kada je Bayern postao prvak Njemačke. I košarkaška ekipa kao i fudbalska još uvijek u igri za triple, jer pored osvojenog kupa, imaju šansu da osvoje prvenstvo, a i Eurocup u kojem su se plasirali u četvrtfinale.
A sada nazad na fudbal...Sutra Jupp ima na raspolaganju sve igrače, izuzev Neuera (jedna od zasluga i samog Juppa koji zna kako da dozira trening i generalno cijeli proces s igračima). Upozorio je Jupp na opasne kontre Besiktasa i rekao da osjeća svakako uzbuđenje pred početak K.O. faze.
Hummels se dotakao Bayernove osvojene titule LP iz 2013. godine, gdje je rekao da je Mandžukić bio jedan od dobrih primjera što je tada titula osvojena, jer kako je on samo gorio na terenu i da je bio jedan od primjera kako je cijela ekipa tada ginula. Rekao je kako je taj primjer Mandžukića tematiziran ovih dana unutar ekipe. I generalno uz individualnu kvalitetu, ekipa mora da pokaže apsolutnu volju i borbenost kako bi došla ove sezone opet do tog velikog trofeja, rekao je Hummels.
A sada nazad na fudbal...Sutra Jupp ima na raspolaganju sve igrače, izuzev Neuera (jedna od zasluga i samog Juppa koji zna kako da dozira trening i generalno cijeli proces s igračima). Upozorio je Jupp na opasne kontre Besiktasa i rekao da osjeća svakako uzbuđenje pred početak K.O. faze.
Hummels se dotakao Bayernove osvojene titule LP iz 2013. godine, gdje je rekao da je Mandžukić bio jedan od dobrih primjera što je tada titula osvojena, jer kako je on samo gorio na terenu i da je bio jedan od primjera kako je cijela ekipa tada ginula. Rekao je kako je taj primjer Mandžukića tematiziran ovih dana unutar ekipe. I generalno uz individualnu kvalitetu, ekipa mora da pokaže apsolutnu volju i borbenost kako bi došla ove sezone opet do tog velikog trofeja, rekao je Hummels.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
neki turčin iz minhena kupio 127 karata za bajern-bešiktaš i na parkingu ispred aldija ih kratko stavio na krov auta i zaboravio pa krenuo ....
sad je li tapkaroš u pitanju ili je to kupio u “dobrotvorne svrhe“ za turke neznam, ali definitivno genijalan potez.
jednom mom jaranu se to isto desilo na crepoljskom sa mobitelom, čuvena nokia 6110 prije ihihi godina
sad je li tapkaroš u pitanju ili je to kupio u “dobrotvorne svrhe“ za turke neznam, ali definitivno genijalan potez.
jednom mom jaranu se to isto desilo na crepoljskom sa mobitelom, čuvena nokia 6110 prije ihihi godina
Sutra dva, tri razlike bez primljenog gola za miran revanš u Istanbulu.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ma ja sam nešto nervozan pred ove Turke, divlja je to ekipa, bojim se da nas ne iznenade, ne bi nam godilo da primimo 2 gola kao naprimjer protiv Werdera ili Hoffenheima, da nam je Anćeloti trener bio bih siguran u neki kiks ali #InJuppWeTrust
Kakav ba Bešiktaš. Primit će tricu hladno.

Kad bolje razmislim @sljivo je upravu
Ako bude kakav kontra rezultat nemojte mene kriviti. 
Sad je i mene strah utakmice kad je sljivo rekao da dobijamo. 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Strah ostavite za sebe i Pepuna jer biće toga još do kraja sezone a ovdje je atmosfera sasvim opuštena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Svaka ti je kao od zlata.Saurman je napisao/la:Strah ostavite za sebe i Pepuna jer biće toga još do kraja sezone a ovdje je atmosfera sasvim opuštena.
Ne znam sta jos sljivo i harden ovdje rade, zar im jos dosadilo nije?
Nije.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Barbarossa
- Kontakt:
Čemu ovi upisi gore kontra tvoje malenkosti?harden je napisao/la:Nije.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Zaboravio si i ovog Bešića aka Barbarossa.Klare je napisao/la:Ne znam sta jos sljivo i harden ovdje rade, zar im jos dosadilo nije?
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 3 gosta.