FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
kazu u martu zavrsavaju montazni objekat. 200k km investicija. eto gdje je otisao novac od hadzica npr. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nije to sad toliko neozbiljno i ofirno kao sa stadionom, radi se o kampu. Kako me sjećanje služi, pisalo je da će radovi biti gotovi krajem februara ili marta ili tad počinju radovi, jel može neko naći članak u vezi tog?!miky_hz je napisao/la:Sad ce se to opet pokrenut ne sikiraj se,izgubili smo,idemo u izgradnju do iduce pobjede.BordoSarajevo je napisao/la:Kad su ono najavili početak radova na kampu a kada završetak, nigdje ne mogu naći članak?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- sarajevo46
- Kontakt:
Najjače kad dođe poraz pa krenu komentari o kampu i omladini. 
ideja za transparent "IGRAJTE DA NEMA EVANDERA!" 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I ovog Smajlagića nabijem na qrac, skupa s njegovim instagram profilom i storyjima. Dobro, otiš'o si, tražio si raskid, sad je fazon da ser.eš po klubu gdje god stigneš?
Ješićev najpametniji potez je bio zabrana društvenih mreža. Igraj lopte, pametnije ti je, yebo vas instagram.
Ješićev najpametniji potez je bio zabrana društvenih mreža. Igraj lopte, pametnije ti je, yebo vas instagram.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dokle je Travancic?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Evolution87
- Kontakt:
Do neke kafane sigurno.pasica je napisao/la:Dokle je Travancic?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ako ce pmoci da bolje igraju i da konacno uzmemo trofej, talim se i ja za transparentDenchiNL je napisao/la:ideja za transparent "IGRAJTE DA NEMA EVANDERA!"
Ima li ko onaj klip kad pjeva brat u kafani?
Pokidao, mogao je uzeti pare ko pjevač na svadbama kad je već usrao fudbal.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta je stavio mufloncic?skoroalen je napisao/la:I ovog Smajlagića nabijem na qrac, skupa s njegovim instagram profilom i storyjima. Dobro, otiš'o si, tražio si raskid, sad je fazon da ser.eš po klubu gdje god stigneš?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dio nekog novinskog članka u kojem neko pljuje klub, i zaokružio rečenice koje govore da je on jedan od primjera fudbalera kojim Sarajevo ne da priliku, da ni po čemu nije lošiji od polovnjaka Altiparmakovskog (navedeno imenom, profesionalno baš), i da ima sreće što je dobio raskid. Sve to uz one stikere aplaudiranja.AlfredNobel je napisao/la:Šta je stavio mufloncic?skoroalen je napisao/la:I ovog Smajlagića nabijem na qrac, skupa s njegovim instagram profilom i storyjima. Dobro, otiš'o si, tražio si raskid, sad je fazon da ser.eš po klubu gdje god stigneš?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Takav debilcic i ne treba da nosi dres FKS. Eto njega nazad kroz godinu, kao i mali Vazda. Ebo mu shisha sve..skoroalen je napisao/la:Dio nekog novinskog članka u kojem neko pljuje klub, i zaokružio rečenice koje govore da je on jedan od primjera fudbalera kojim Sarajevo ne da priliku, da ni po čemu nije lošiji od polovnjaka Altiparmakovskog (navedeno imenom, profesionalno baš), i da ima sreće što je dobio raskid. Sve to uz one stikere aplaudiranja.AlfredNobel je napisao/la:Šta je stavio mufloncic?skoroalen je napisao/la:I ovog Smajlagića nabijem na qrac, skupa s njegovim instagram profilom i storyjima. Dobro, otiš'o si, tražio si raskid, sad je fazon da ser.eš po klubu gdje god stigneš?
Na stranu što je mali bilde, nije puno pogriješio. Imaš Krstu i Ahmetovića, mogao je komotno neko od djece biti treći napadač umjesto anonimusa od 26 godina. Sarajevo nastavlja biti tabut za mladog igrača.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Valjda je na treneru da o tome odluci.joker90 je napisao/la:Na stranu što je mali bilde, nije puno pogriješio. Imaš Krstu i Ahmetovića, mogao je komotno neko od djece biti treći napadač umjesto anonimusa od 26 godina. Sarajevo nastavlja biti tabut za mladog igrača.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije u tome problem, nego je problem u nepoštovanju kluba koji ti je omogućio da se usavršiš i da pređeš u tako neki inostrani klub. Da mu nije bilo FKS, on bi sad bio u nekom našem propalom klubu. Nisi dobio šansu, okej, zahvali se na svemu i piči dalje. Ni mali Veladžić nije dobio šansu, osim te jedne tekme u kupu, pa se korektno zahvalio i otišao svojim putem. Isto tako, i Hadžić. Ali, eto, uništiće ga prepotentnost, baš kao i Alena Halilovića.
Njemu sve najbolje. Ali mnogi su nasi omladinci otisli tako, pa sad po federalnoj ligi igraju. Plakalo mi recimo pada napamet s golave, nako. To sto je on nasao angazman u nekom kjkubu vani nemora mnogo da znaci. Klubovi po Evropi, i onim osrednjim ligam caka, imaju taj lkuksuz da mogu na lagerima dovuci tonu mladih igraca, dati im ugovore, iz Afrike , nase lie i slicnih. Nebitno sto ce 90% njih biti fule, jedan, dva ce biti pogoci. Mi, to, ovdje nemamo. Ne znam... ne moze covjek biti pametan.
Ybg i odlucio je,bolji mu je neki Altiparmakovski kao drugi/treci napadac,nego dva talentirana mladica iz naseg pogona.VanBasten je napisao/la:Valjda je na treneru da o tome odluci.joker90 je napisao/la:Na stranu što je mali bilde, nije puno pogriješio. Imaš Krstu i Ahmetovića, mogao je komotno neko od djece biti treći napadač umjesto anonimusa od 26 godina. Sarajevo nastavlja biti tabut za mladog igrača.
Vrijeme ce pokazati da li je bio u pravu.
Da li je istina da su Husejinović i Özil zajedno išli na džumu?
Sarajevo će na Koševu u nedjelju ugostiti ekipu Radnika, a taj meč je na rasporedu u 14 sati i 30 minuta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Taman tako.zagorski je napisao/la:Ybg i odlucio je,bolji mu je neki Altiparmakovski kao drugi/treci napadac,nego dva talentirana mladica iz naseg pogona.VanBasten je napisao/la:Valjda je na treneru da o tome odluci.joker90 je napisao/la:Na stranu što je mali bilde, nije puno pogriješio. Imaš Krstu i Ahmetovića, mogao je komotno neko od djece biti treći napadač umjesto anonimusa od 26 godina. Sarajevo nastavlja biti tabut za mladog igrača.
Vrijeme ce pokazati da li je bio u pravu.
A ovaj Hadzic je koliko sam upratio zelio da ide, nije mu se cekalo vise. Jbg treba i to uzeti u obzir. Bilo bi fino da mi imamo neku nasu pseudofilijalu kao sto DInamo ima Lokomotivu, Partizan Teleoptik, Ajax svoju drugu ekipu koja se takmici u drugoj ligi.. pa dse onim za koje struka smatra da im treba jos pure kale tamo. Te da u prvoj ekipi imamo 6-7 etabliranih igraca, recimo na nivou Jajala za pocetak, pa ti je onda lakse da vise prostora das omladincima jer znas da ovih 6-7 mogu iznijeti ekipu i donijeti rezultat i uz takav rizik.
Mislim, nije jednostavna situacija, nije bas jednostavan ni odgovor a ni rijesenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.