Od Intera sigurno nemaju bolju ekipu.Rijetki igrači iz njihovog kadra bi u Interu upali u prvi sastav.Suso,Rodriguez jer još ne znamo kakav je Dalbert i Bonaventura vjerojatno ili Biglia...svakako ne obojica.I to bi bilo to.Jedan stoper kad bi išli razdvajat Skriniar-Miranda za što nema potrebe jer je ta obrana bila jedna od jacih strana kroz sezonu.Inter po jačini kadra ima 4.najbolju ekipu u Serie A.Dzoni je napisao/la:Vjerovatno je mislio igrackim kadrom i to jest istina.SiamoNoi je napisao/la:Romagnoli13 je napisao/la:Pa Milan kvalitetom i spada u top 4.![]()
![]()
Milan ima bolju ekipu i od Intera i od Lacija.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
ako milan spada u top 4 po individualnoj kvaliteti, to ne znači nužno da inter mora ispasti iz kombinacije
juventus
napoli
milan/inter... tu je to negdje fifti fifti, zavisi ko kako gleda na igrački kadar mada ja recimo osim icardija ne bih nikoga uzeo, eventualno (stari) periša, skriniar i vecino za rotacije.
ne znam po čemu recimo se roma gura u tu skupinu najboljih ekipa na čizmi, na papiru imaju jaku sredinu, a u reali su tu izlapljeli de rosi, mrtvi strotman i radja koji ovu sezonu igra ispodprosječno (što ne mjenja činjenicu da je dobar igrač).
uz njega neka idu vremešni džeko, alison, manolas i to je sve, ostali je goli prosjek.
juventus
napoli
milan/inter... tu je to negdje fifti fifti, zavisi ko kako gleda na igrački kadar mada ja recimo osim icardija ne bih nikoga uzeo, eventualno (stari) periša, skriniar i vecino za rotacije.
ne znam po čemu recimo se roma gura u tu skupinu najboljih ekipa na čizmi, na papiru imaju jaku sredinu, a u reali su tu izlapljeli de rosi, mrtvi strotman i radja koji ovu sezonu igra ispodprosječno (što ne mjenja činjenicu da je dobar igrač).
uz njega neka idu vremešni džeko, alison, manolas i to je sve, ostali je goli prosjek.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Po meni je Roma ove sezone 3. ekipa Italije bez dileme.
po prikazanim igrama da i to već unazad 2-3 sezone su uz napoli i juventus najkonstantniji i najkompletniji tim u italiji (a zadnje dvije sezone je i lazio uz njih), ali ako pričamo o individualnim kvalitetama igrača u rosteru onda definitivno nisu ispred milana i intera. 
ne kažem da je to drastična razlika u kvalitetu, ali ipak... ne.
sad što milan nema bajnu sezonu i što inter već mjesecima ne izlazi iz crnila, to je neka druga stvar.
doduše skroz nebitna diskusija
ne kažem da je to drastična razlika u kvalitetu, ali ipak... ne.
sad što milan nema bajnu sezonu i što inter već mjesecima ne izlazi iz crnila, to je neka druga stvar.
doduše skroz nebitna diskusija
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Samo Napoli i Juve su standardni, sve ovo ostalo je tu negdje.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Verona očaj živi, želim im Seriju B. Uz njih neka ispadnu Benevento i Spal ili Crotone svejedno je
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Lazio se vratio u stilu i veliki Cirù ponovo krece u nemilosrdan pohod silovanja protivnickih odbrana i golmana :cool:
Cirù najbolji strijelac Serie A sa 22 pogotka, Cirù, Luis Alberto i Verdi najbolji asistenti Serie A sa po 8 asistencija

Cirù najbolji strijelac Serie A sa 22 pogotka, Cirù, Luis Alberto i Verdi najbolji asistenti Serie A sa po 8 asistencija

Ciro Immobile, opce poznat kao najbolji napadac Serie A, danas slavi 28 rodjendan :ljepota:

Najbolji napadač Serie A je jučer slavio rođendan.
kakav klaun, racunal se Wanda kao trofej :urnebes: :urnebes:SiamoNoi je napisao/la:Najbolji napadač Serie A je jučer slavio rođendan.

Pisao je o spletkama koje je radio da prijatelju otme zenu.Chinaglia je napisao/la:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
I o svojim jaranima iz Argentine koji su spremni doci da se biju sa navijacima Intera
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Nadam se da ce svi talijanski klubovi proci dalje jes da ce atalanti i napoliju biti tesko ali sve je moguce,ipak je Napoli izveo jako dobru postavu
- muha milanez
- Kontakt:
Jao Lazia koliko promašaja u 20 minuta utakmice, do sad 4-0 trebalo bit
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Lazio je izveo najjacu postavu (SMS jedino klupa) tako da za njih nema zime oni prolaze,e sad Napoli je na vrijeme dao jedan gol,ako do recimo 70- te min povedu 2-0 moglo bi biti svega
nije bas najjaci sastav, ima par rezervnih igracaronaldo99 je napisao/la:Lazio je izveo najjacu postavu (SMS jedino klupa) tako da za njih nema zime oni prolaze,e sad Napoli je na vrijeme dao jedan gol,ako do recimo 70- te min povedu 2-0 moglo bi biti svega
Ma ok Chingi to je za ove Bugare najjaci sastav
, uglqvnom bitno je da talijani idu dalje,volio bi da i Napoli prodje ali bice tesko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.