Cuj Ulfet PramenkovicDrFilgud je napisao/la:Velika nada Man U i potencijalni irski reprezentativac.PerryFred je napisao/la:Sjeca li se ko Izeta Zahirovica?
Od njega je veca misterija, jedinio stanoviti Ulfet Pramenkovic.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Cuj Ulfet PramenkovicDrFilgud je napisao/la:Velika nada Man U i potencijalni irski reprezentativac.PerryFred je napisao/la:Sjeca li se ko Izeta Zahirovica?
Od njega je veca misterija, jedinio stanoviti Ulfet Pramenkovic.
Vucevich je napisao/la:Taj Ulfet se ostavio fudbala i sad prodaje stanove po Sarajevu![]()
http://www.novogradnja.ba/projekt.php?id=83
Zukanovic je napisao/la:Hoce se igrati protiv Slovenije pa dana kasne?
Sjecam se s managera i nikad mi nije bilo jasno da li je taj lik ikad postojao.PerryFred je napisao/la:Sjeca li se ko Izeta Zahirovica?
Trbao bi Sakib ozdraviti do tada.Vucevich je napisao/la:Nadam se da Erbez neće predvoditi kadete u elitnom krugu
Hahaha postoji taj momak igra amaterski fudbal u Irskoj.ASD je napisao/la:Sjecam se s managera i nikad mi nije bilo jasno da li je taj lik ikad postojao.PerryFred je napisao/la:Sjeca li se ko Izeta Zahirovica?
Kucukovic?Vucevich je napisao/la:Ne moze bolje od ovog momka![]()
Za sve hejtere koji su sumnjali da Izet postoji! Uvijek je postojao, samo izgleda sto se nikad fudbalom nije bavioWandelanoite je napisao/la:Hahaha postoji taj momak igra amaterski fudbal u Irskoj.ASD je napisao/la:Sjecam se s managera i nikad mi nije bilo jasno da li je taj lik ikad postojao.PerryFred je napisao/la:Sjeca li se ko Izeta Zahirovica?
Ali na lijevom beku!sajo10 je napisao/la:Gazibegovic standardno u prvoj postavi juniora Salzburga! Danas igraju protiv Porto za cetvrtfinale UYL. RB Salzburg je inace aktuelni sampion.
Znam, to i govorim, za reprezentaciju igra na DBsajo10 je napisao/la:Igra na lijevom beku cijeli turnir
Trenutno korisnika/ca: Vaya, worchester, Zagor i 19 gostiju.