FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 21 feb 2018, 16:07

Ma kakav isti nick, ni blizu. I ja sam osvojio jednu nagradu od PB, a uopšte ne poznajem lika. Svaka njemu čast na svemu što je radio, maksimalno se trudio da privuče ljude na stadion, na sve moguće načine.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 feb 2018, 16:10

BordoSarajevo je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/uefa-zatra ... bih/268814

bas me zanima ko je to uzeo pare.. :D
Meni odma na pamet pade zadnja utakmica kona u prvom dijelu sezone protiv Radnika, ubila ih Bijeljina u prvom pol., u drugom se ugasili.. :facepalm:
Kao i zadnja njihova utakmica u sezoni 2016/2017 protiv istog tog Radnika.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 feb 2018, 16:22

Evander je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:zali Boze para sto @pitarbordo potrosi na dres koji je poklonio belminu :damn: :mrgreen:
od 1 do 10 , koliko bi bio šokiran da saznaš da je to isti lik sa 2 nicka :urnebes: :rol:
Ti si bezobrazani manipulator.
Kako te nije stid?
Dok tvoji ahbabi kradu od kluba i zivite na racun kluba, momak je od svojih usta izdvajao vise puta i darivao potpune neznance, samo zato jer navijaju za isti klub.
Momka poznaje, poznaju ga mnogi drugi.
Sram moze da te bude!!!
ne znam što tebe pogađa, uostalom zajebancija je u pitanju..glede budalesanja Belmina..interesuje me koliko bi se iznenadili :D
kakvi moji ahbabi i ko živi na račun kluba? šta si ti kulturni manipulator? koji psuje drugima mater po forumu?
ti nemaš srama, to svi znaju, nakon 3657 puta što si rekao da nećeš pisati, opet si tu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 feb 2018, 16:44

DenchiNL je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:zali Boze para sto @pitarbordo potrosi na dres koji je poklonio belminu :damn: :mrgreen:
od 1 do 10 , koliko bi bio šokiran da saznaš da je to isti lik sa 2 nicka :urnebes: :rol:
:damn:
Bahati, bahati Željkan!
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 feb 2018, 17:09

DenchiNL je napisao/la:
posto sam upoznat kako obojica izgledaju, mogu ti reci da nisu ista osoba. :D
inace @pitarbordo je bio puno ozbiljniji od belmina, iako nismo bas imali isto misljenje...
ps. ali vjerujem da ima profila na pdf koji su ista osoba. koji je cilj istih, ne znam. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 21 feb 2018, 17:09

joker90 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
:damn:
ma nije to on. :lol: belmin je malo cudan mozda zato sto zivi u cudnom okruzenju i druzi se sa onima koje u skoli uce ono sto ne bi trebali, ali ne vjerujem da je los momak..nije on kriv sto nam je drzava ovakva kakva jeste.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 feb 2018, 17:27

muhamedhulk je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
posto sam upoznat kako obojica izgledaju, mogu ti reci da nisu ista osoba. :D
inace @pitarbordo je bio puno ozbiljniji od belmina, iako nismo bas imali isto misljenje...
ps. ali vjerujem da ima profila na pdf koji su ista osoba. koji je cilj istih, ne znam. :D
pa ima i ja sam se baš iznenadio za neke, normalno poslije kad potražiš baš bude očigledno...nejse zajebancija je bila ali eto u takvom dobu živimo botovi su svuda oko nas :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 21 feb 2018, 17:28

FK Sarajevo se u dvadesetom kolu BHT Premijer liga BiH sastaje sa FK Radnik Bijeljina.

Sarajevo i Radnik su se prvi put sastali u prijateljskoj utakmici u Bijeljini, u decembru 1948. godine, a na prvu zvaničnu utakmicu čekalo se do novembra 1970. godine, kada je bordo tim u okviru Kupa Maršala Tita gostovao u Bijeljini. Prvi susret ova dva tima na Koševu dogodio se tek u martu 2006. godine, a Sarajevo je u sklopu 19. kola Premijer lige BiH slavilo sa 4:1.

Sarajevo i Radnik do sada su odigrali 19 međusobnih utakmica u kojima je tim sa Koševa bio neuporedivo uspješniji. Sarajevo je slavilo 14 puta, dok su Bijeljinci upisali tek dvije pobjede. Kada su u pitanju utakmice odigrane na Koševu, Sarajevo je upisalo sedam pobjeda u osam mečeva, a jedini put kada je Radnik uspio ostati neporažen na našem najvećem stadionu bilo je u aprilu prošle godine u sklopu prvog kola Lige za prvaka.

U dosadašnjih 19 utakmica, najviše nastupa u utakmicama za Radnik upisala su trojica fudbalera Ivan Tatomirovic, Samir Radovac i Haris Duljevic, svi po sedam, dok su najefikasniji bili Emir Hadzic i Krste Velkoski sa šest postignutih pogodaka. Kada su u pitanju domaće utakmice, najviše nastupa imaju Duljević i Radovac obojica po četiri, a najefikasniji je Hadžić, sa pet golova.

Interesantno je istaći da je aktuelni kapiten bordo tima, Krste Velkoski, pet puta nosio bordo dres u utakmicama protiv Radnika, te se u svakoj od tih pet utakmica upisivao u listu strijelaca.

Šef stručnog štaba Sarajeva, Husref Musemić, koji je u ljeto 1979. godine na Koševo stigao upravo iz Radnika, vodio je Sarajevo u šest utakmica protiv Radnika, te pri tome ostvario učinak od pet pobjeda, uz samo jedan poraz.

slika

Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 feb 2018, 17:30

Je l' ono Hadžija njima peticu u jednoj tekmi zavuče? :mrgreen:
Nikad s Radnikom nismo imali problema, osim one lanjske tekme kad smo u 2. minuti imali konačni rezultat.

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 21 feb 2018, 17:32

Sabinho je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Razmišljam da prestanem biti simpatizer Fudbalskog Kluba Sarajevo.
I sta ces onda momcino? Ako imas jednu vilicu sa svim zubima, ne mozes kod komsija. Robijasi i Fukare te nece prihvatiti jer si navijao za nas, Listica ne bi primila Belmina nikad. Ultrasi Mostar?
Hahaha, ovo boldirano najjače dosad, hahaha

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 feb 2018, 17:39

DenchiNL je napisao/la:
Evander je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Ti si bezobrazani manipulator.
Kako te nije stid?
Dok tvoji ahbabi kradu od kluba i zivite na racun kluba, momak je od svojih usta izdvajao vise puta i darivao potpune neznance, samo zato jer navijaju za isti klub.
Momka poznaje, poznaju ga mnogi drugi.
Sram moze da te bude!!!
ne znam što tebe pogađa, uostalom zajebancija je u pitanju..glede budalesanja Belmina..interesuje me koliko bi se iznenadili :D
kakvi moji ahbabi i ko živi na račun kluba? šta si ti kulturni manipulator? koji psuje drugima mater po forumu?
ti nemaš srama, to svi znaju, nakon 3657 puta što si rekao da nećeš pisati, opet si tu...

Ovaj menadjercic svako malo pise "dok tvoji kradu, uzimaju, zive na racun kluba" itd...

Nadji nesta pametnije za reci.. Glupa ti je prica..

Uostalom, svoj obraz he ukaljao po ko zna koliko puta svojim neispunjenim obecanjima...

A javi se nakon svakog neuspjeha ekipe..

Djon obraz, odlika menadjera :lol:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 feb 2018, 17:41

@Zip
Je li bila trinaesta plata u klubu? Nije te stid ovdje pisati, dok ti clan porodice radi u klubu?
Opste poznato je da takvim odgovara bilo kakva situacija, samo da se njihova plata ne prima.
Tebi je ova uprava najbolja moguca, bit ce najbolja moguca sve dok plata ide, a trofeji i ekipa, koga to zanima?

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 feb 2018, 18:03

Interesantno mjesto ovaj forum :hmmmmm:
1946~

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 feb 2018, 18:07

ThrillerHz je napisao/la:Interesantno mjesto ovaj forum :hmmmmm:
Uvijek je i bilo jbg ti. :mrgreen:
Je l' se ovo odgađa kolo?

High

Post Postao/la High » 21 feb 2018, 18:14

Sve lične prozivke - svi se znaju, jedino ja znam samo jednog forumaša, onog ludaka što je spojio joker i 90.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 21 feb 2018, 18:35

Maleni I Zrinjski pod istragom,izgleda sa ubicama cemo se borit za titulu
Samo Sarajevo

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 feb 2018, 18:40

High je napisao/la:
Sve lične prozivke - svi se znaju, jedino ja znam samo jednog forumaša, onog ludaka što je spojio joker i 90.
Ja ne znam nijednog, bolji si od mene. :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 feb 2018, 18:41

Treba ove sa historijom namjestanja dobro pretrest,mnogo su zla nanijeli BH fudbalu pgt seoska varalica Ivica
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 feb 2018, 18:43

kanarinac je napisao/la:Maleni I Zrinjski pod istragom,izgleda sa ubicama cemo se borit za titulu
:mrgreen:

Za kakvu cemo se mi titulu boriti ziv bio, pratimo li isti klub?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 feb 2018, 18:53

Buraz, sve da suspenduju 8 ekipa, mi je ne bismo uzeli. :urnebes:
Btw nek UEFA hevtu istražuje, džaba, nikad niko od velikih kod nas neće zaplatit. Mogu oni neku Obarsku našamarat, neće kaznu nikad dobit ni Zrinja ni Željo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 16 gostiju.