penke je napisao/la:Ugasi ligu. Treba vam odmah dag titulu kad je morate osvojit
Moramo ipak pricekati kraj prvenstva,takva su nekakva pravila.
penke je napisao/la:Ugasi ligu. Treba vam odmah dag titulu kad je morate osvojit
Jamak je spor i trom i nezainteresiran on je tu radi nesto love i nema ambicija zna da inozemstva vise nece vidjeti zato je tu Hairlahovic koji je danas odigrao odlicno i vidi se da ima zelje i motiva.Barbarossa je napisao/la:Šta je s onim Džijanom
pa to čim je iz HNL mora da valja
Stanić treba igrati češće , kao i Džijan i neki malo bolji desni bek
Jamak je promašena investicija i to velika , on nekom uzima mjesto samo ne znam kome
Budi malo realan vidim da nisi vec si pun zavisti pa cu ti odg.Ako taj tvoj Jovic nakon onakve povrede (iskreno zao mi sto se covjeku to desilo) zabije 3 do kraja prvenstva slobodno se na pp javi pa me licno pljuni i reci e nisi bio upravu.Bolan Jovic je citav zivot krilo i peglate s pricama spic spic i spic a od 10 sansi 1 zabije.....S njim u spicu samo sanjati titulu,zivi bili pa vidjeli!!! COVJEK JE KRILO BIO I OSTAO !hskzmostar je napisao/la:Kozica vratit kad ode Piric lik danas odbranio 5 golova cistih .
Koliko samo promasaja vidio se nedostatak Todorovica.
Iduce kolo kompletni i nadam se sa Jovicem u napadu umijesto tromog Handzica ,Mladost na lezi i gore ja mislim imamo dosta pobjeda tako da sa pobjedom najavimo derbi protiv Zelje gdje ce i stadion biti napokon ispunjen ako naravno vrijeme posluzi.
Stojkic i Barisic nazalost nisu za prvih 11 kao i Handzic ,sredina nam ne od svih 4 u vrhu mozda i najlosija tako da ce biti pravo cudo ako prodjemo prvi kroz cilj .
Iskren je napisao/la:Budi malo realan vidim da nisi vec si pun zavisti pa cu ti odg.Ako taj tvoj Jovic nakon onakve povrede (iskreno zao mi sto se covjeku to desilo) zabije 3 do kraja prvenstva slobodno se na pp javi pa me licno pljuni i reci e nisi bio upravu.Bolan Jovic je citav zivot krilo i peglate s pricama spic spic i spic a od 10 sansi 1 zabije.....S njim u spicu samo sanjati titulu,zivi bili pa vidjeli!!! COVJEK JE KRILO BIO I OSTAO !hskzmostar je napisao/la:Kozica vratit kad ode Piric lik danas odbranio 5 golova cistih .
Koliko samo promasaja vidio se nedostatak Todorovica.
Iduce kolo kompletni i nadam se sa Jovicem u napadu umijesto tromog Handzica ,Mladost na lezi i gore ja mislim imamo dosta pobjeda tako da sa pobjedom najavimo derbi protiv Zelje gdje ce i stadion biti napokon ispunjen ako naravno vrijeme posluzi.
Stojkic i Barisic nazalost nisu za prvih 11 kao i Handzic ,sredina nam ne od svih 4 u vrhu mozda i najlosija tako da ce biti pravo cudo ako prodjemo prvi kroz cilj .
Ovo nam vracaju radi penala za Radnik u trecem kolu ovog prvenstva.sad smo kvit.nepostenaliga je napisao/la:Previše politike i nacionalizma u zrinjskom. Ovo je igra politike, čovića, beusa i sličnih koji dokazuju "silu" pred izbore. Briga njih za klub to je rat sa gradom sarajevom i federacijom. Sramotna dva penala, smije se publika ccc.. Sliskovic da je gospodin rekao bi na presici ne trebaju nam ovi penali dobili bi ih svakako i svi bi ga cijenili, al jock bolje seosku 'sta hoces ti brko'. Takav smo narod to volimo, ne realnost zato i jest u kurcu sve. Znam da ce Savez vratiti ovo Zrinjskom, osveta se servira hladna mozda vec u Doboju kod Kaknja. To tako bude, to Plemici trebaju znati da danas nisu dobili nista, samo izgubili vjerujte.
Baka je najjača karika Zrinjskog u ovom momentu, realno...hskzmostar je napisao/la:Kazu Bekric moze dati ruke barem 20ak minuta
Bekrić putuje u DK, a neki igrači koji su prošli komplet pripreme ostaju doma.Valjda se ne obije Baki o glavuhskzmostar je napisao/la:Kazu Bekric moze dati ruke barem 20ak minuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.