FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 21 feb 2018, 19:00

skoroalen je napisao/la:
High je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Interesantno mjesto ovaj forum :hmmmmm:
Sve lične prozivke - svi se znaju, jedino ja znam samo jednog forumaša, onog ludaka što je spojio joker i 90.
Ja ne znam nijednog, bolji si od mene. :mrgreen:
Znaju oni tebe. Mortem im je mecena. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 feb 2018, 19:03

High je napisao/la:
Znaju oni tebe. Mortem im je mecena. :kafa:
Auu sad si me zabrinuo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 21 feb 2018, 20:09

Sutra bi radovi trebali započeti u kampu :bih:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 feb 2018, 20:18

DenchiNL je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:zali Boze para sto @pitarbordo potrosi na dres koji je poklonio belminu :damn: :mrgreen:
od 1 do 10 , koliko bi bio šokiran da saznaš da je to isti lik sa 2 nicka :urnebes: :rol:
Kako jadno i bijedno od tebe
Isti lik je podjelio raji sam foruma 5-6 dresova, znao po tekmi kupiti po 20 ulaznica, desetak puta,.gurao raju za tekme, gostovanja, bez da je ikad ikome rekao riječi

Bas jasno i Bošnjacki! Zato takvi likovi i bježe Sa foruma, zato takvi likovi bježe iz ove države... Jer smo otpad ljudskog roda, jer pljujemo sve.sto ista vrijedi a. Svoje smetljarske manire dižemo na nivo.

Isti taj lažni profil je.u akciji skupljanja para za jednog momka dao vise nego 30 nas koji smo skupljali
..... Ali neka ste ga otjerali , ovdje svakako ko ima stav i mišljenje se naziva pljuvač
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 feb 2018, 20:35

Pantelija je napisao/la: Kako jadno i bijedno od tebe
Isti lik je podjelio raji sam foruma 5-6 dresova, znao po tekmi kupiti po 20 ulaznica, desetak puta,.gurao raju za tekme, gostovanja, bez da je ikad ikome rekao riječi

Bas jasno i Bošnjacki! Zato takvi likovi i bježe Sa foruma, zato takvi likovi bježe iz ove države... Jer smo otpad ljudskog roda, jer pljujemo sve.sto ista vrijedi a. Svoje smetljarske manire dižemo na nivo.

Isti taj lažni profil je.u akciji skupljanja para za jednog momka dao vise nego 30 nas koji smo skupljali
..... Ali neka ste ga otjerali , ovdje svakako ko ima stav i mišljenje se naziva pljuvač
ne rise majke ti
niko ne proziva njega, pogotovo ne zbog navedenog, zajebajem se zbog Belmina i inače novih nickova koji niču kako ko bude banovan na ovom forumu...šatro ja sam novi a sve u toku ljudi unazad 5 god. :D šta se pričalo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 feb 2018, 20:44

DenchiNL je napisao/la:

ne rise majke ti
niko ne proziva njega, pogotovo ne zbog navedenog, zajebajem se zbog Belmina i inače novih nickova koji niču kako ko bude banovan na ovom forumu...šatro ja sam novi a sve u toku ljudi unazad 5 god. :D šta se pričalo...
Evo ja sigurno 3 godine čitam ovaj forum i znam šta se priča, znam za Majkla, za PB-ov džemat, znam da je Evander 4ever negativa, za Zuku i njegove insajderske itd. Jel to znači da sam neko ko je banovan s novim nickom? Jer po toj priči kad se neko banuje, nije poželjno da se neko registruje jel?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 feb 2018, 20:50

SarajevoJeBordo je napisao/la: Evo ja sigurno 3 godine čitam ovaj forum i znam šta se priča, znam za Majkla, za PB-ov džemat, znam da je Evander 4ever negativa, za Zuku i njegove insajderske itd. Jel to znači da sam neko ko je banovan s novim nickom? Jer po toj priči kad se neko banuje, nije poželjno da se neko registruje jel?
ti si promjenio nick ako se ne varam :D
normalno da ako je neko banovan nije poželjno da se vrati, bar dok ga ne odbanuju....koja bi poenta bila bana u tom slučaju???
o tom i pričam izgubila se poenta ako trajno banuju lika ili privremeno , lola se registruje ponovo isti dan pod drugim nickom i nastavi kenjat i valjat gluposti....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 feb 2018, 20:54

Pantelija je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:zali Boze para sto @pitarbordo potrosi na dres koji je poklonio belminu :damn: :mrgreen:
od 1 do 10 , koliko bi bio šokiran da saznaš da je to isti lik sa 2 nicka :urnebes: :rol:
Kako jadno i bijedno od tebe

Sam je napustio forum, ne moze te niko otjerati ako ti to ne zelis. Drugo, covjek se salio a i ne gleda se karakter pojedine osobe na osnovu toga koliko je kome i sta dao. Ako je u mogucnosti a bio je i znam da je pogurao koga je mogao, hvala mu beskonacno i to je to, materijalna stvar. Nije jedini koji je to radio, samo ti ljudi nisu javno iznosili neke stvari.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 feb 2018, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 feb 2018, 20:57

Ode rasprava u pogresnom smjeru, treba maksuz pdf napravit za licna prepucavanja.
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 feb 2018, 21:01

skoroalen je napisao/la:Buraz, sve da suspenduju 8 ekipa, mi je ne bismo uzeli. :urnebes:
Btw nek UEFA hevtu istražuje, džaba, nikad niko od velikih kod nas neće zaplatit. Mogu oni neku Obarsku našamarat, neće kaznu nikad dobit ni Zrinja ni Željo.
5 sudija je suspendovano radi Željezničara, 2 na obostranu stetu a 3 cisto radi Željezničara. Vjerovatno se sjecas penala Zrinjskog u zadnjoj milisekundi utakmice, vjerovatno ima toga i vise ali iskreno, ne sjecam se. Ima materijala ali si, nazalost, u pravu. Tesko ce neko biti kaznjen, pogotovo ovi sa historijom izbacivanja iz lige radi namjestanja. Savez bi to trebao zastititi. Jedino rjesenje je ako direktno UEFA ne odradi sve sto treba ali to su jako rijetki slucajevi, posebno u ovim lijevim ligama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 21 feb 2018, 21:05

Na ovoj temi svakim danom sve manje o FK SARAJEVO.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 feb 2018, 21:07

Održani važni razgovori: Da li će tri stadiona u BiH zasjati u novom ruhu?
Predstavnici NS/FS BiH su u prethodnih nekoliko dana posjetili načelnike sarajevskih općina „Novi Grad“ i „Centar“, te gradonačelnika Zenice, kako bi razgovarali o planovima NS/FS BiH kad je u pitanju stadionska infrastruktura, te najavili dolazak stručnog tima UEFA-e, koji će 16. i 17. aprila ove godine obići stadione u BiH, piše nfsbih.ba. Tako bi stadioni Asim Ferhatović Hase, Grbavica i Bilino polje mogli zasjati u novom ruhu.

Predstavnici NS/FS BiH su u prethodnih nekoliko dana posjetili načelnike sarajevskih općina „Novi Grad“ i „Centar“, te gradonačelnika Zenice, kako bi razgovarali o planovima NS/FS BiH kad je u pitanju stadionska infrastruktura, te najavili dolazak stručnog tima UEFA-e, koji će 16. i 17. aprila ove godine obići stadione u BiH, piše nfsbih.ba. Tako bi stadioni Asim Ferhatović Hase, Grbavica i Bilino polje mogli zasjati u novom ruhu.

Na sastancima je dogovoreno da predstavnici lokalnih zajednica pripreme relevantnu dokumentaciju, te video prezentacije projekata rekonstrukcije ili unapređenja infrastrukture stadiona koji su u njihovoj nadležnosti. Od izuzetne je važnosti uključivanje lokalne zajednice u ovaj projekat, te njihove spremnosti za finansiranje istog.

Kao što je prethodno najavljeno zvaničnim dopisom UEFA-e, njihov stručni tim će u saradnji sa odgovarajućim timom NS/FS BiH na bazi urađenih prezentacija i dostavljenih planova pristupiti izradi projekta pomoći na unapređenju infrastrukture stadiona i/ili lokacija za koje se utvrdi da posjeduju potencijal i perspektivu za unapređenje stadionske infrastrukture. Uz sve ovo još jednom naglašavamo neophodnost i spremnost lokalnih zajednica i drugih nivoa vlasti u Bosni i Hercegovini da participiranju u finansiranju i realizaciji, kako ovog projekta, tako i nekih budućih projekata kako bi se stvorili bolji uslova za unapređenje i razvoj fudbala.

Kako je predviđeno planom aktivnosti Administracije NS/FS BiH, krajem ovog mjeseca trebalo bi da se održi sastanak sa predstavnicima FK „Željezničar“ Sarajevo u cilju nastavka realizacije infrastrukturnih projekata na stadionu „Grbavica“.
jel ovo novi grad greška? :think:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 feb 2018, 21:16

DenchiNL je napisao/la:

ne rise majke ti
Ne lazi keru. Povlacis se jer si vidio da raja cijeni covjeka kojeg si na hinjski nacin pokusao ovdje diskreditovati i ponistiti sve ono sto je radio. A razlog znamo, takvim kao ti i tvojim nalogodavcima ne odgovara neko ko nije corav i ko se ne boji iznjeti svoje misljenje i ukazati na stvari onakvim kakve zaista jesu.
Prejadno :facepalm:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 feb 2018, 21:26

Nekad je ova tema imala veze sa FK Sarajevom...
1946~

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 feb 2018, 21:29

Evander je napisao/la: Ne lazi keru. Povlacis se jer si vidio da raja cijeni covjeka kojeg si na hinjski nacin pokusao ovdje diskreditovati i ponistiti sve ono sto je radio. A razlog znamo, takvim kao ti i tvojim nalogodavcima ne odgovara neko ko nije corav i ko se ne boji iznjeti svoje misljenje i ukazati na stvari onakvim kakve zaista jesu.
Prejadno :facepalm:
mama ti ker, opet vrijeđaš
bukvalno odi i vidi ko ga je spomenuo i šta sam napisao...sve što je radio je radio valjda što je htio ne zbog foruma, nigdje mu ja to nisam osporavao, niti diskreditovao...isto tako njegovo mišljenje nije ni manje ni više vrijedno od bilo koga ovdje....imao je drugačije mišljenje od mene kao što imaš i ti i mnogi drugi, to je poenta foruma....razmjena mišljenja...baš ono hinjski, otvoreno , bez pp, na forumu........

kakvim kao ja ? uporan si s tim... nalogodavcima? pa ako je iko ovdje sa zadatkom onda si to ti, tvoja priča i pojavljivanje se može u sekundu izračunati...i zna je svako napamet...orilo,gorilo uprava kriva...

pa jesi stvarno toliki genijalac da misliš da bi neko kome ne odgovara nečije mišljenje došao na forum da se nadurava sa xy likovima punim ličnim frustracijama???

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 feb 2018, 21:29

Sami sebi smo najveci dusmani
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 feb 2018, 21:38

Propusta li ko Radnik zbog suspenzije ili povrede? Jel bilo danas one prijateljske za igrace s manjom minutazom?
1946~

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 feb 2018, 21:39

ThrillerHz je napisao/la:Propusta li ko Radnik zbog suspenzije ili povrede? Jel bilo danas one prijateljske za igrace s manjom minutazom?
Rahmanović suspenzija čini mi se

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 feb 2018, 21:42

Penal za Sarajevo!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 feb 2018, 21:47

Ne mogu da vas shvatim nikako.

Prestanite sa vrijeđanjem

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.