mozda neki velezovac da zaluta ovdje i da zna tacan odgovor
Sportsko znanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: Sportsko znanje
Ranije,ranije..tesko cete ovo pogodit vala...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
* Franjo Glazer
http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A4%D1 ... 0%B5%D1%80
http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A4%D1 ... 0%B5%D1%80
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 16 sep 2010, 00:31, ukupno mijenjano 3 puta.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- sarajlija89
- Kontakt:
ne...
ko je to
haj kad neko bude blizu javicu se ja..da ne pisem stalno ne...
@legendo
rekoh da je iz veleza,mozda se nismo dobro sporazumjeli,taj je rodjen u sa i vjerovatno i jeste prvi rodjen u BiH ili AU kako tamo pise
..ali prvi koji je iz jednog od nasih klubova???
Hvala
ko je to
haj kad neko bude blizu javicu se ja..da ne pisem stalno ne...
@legendo
rekoh da je iz veleza,mozda se nismo dobro sporazumjeli,taj je rodjen u sa i vjerovatno i jeste prvi rodjen u BiH ili AU kako tamo pise
Hvala
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
muhamed mujic 
-
Grandmaster
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
Da,da...Interista je napisao/la:muhamed mujic
Konto sam niko nece znat,mozda poneki velezovac
jeli se iko sjetio moze li se u fudbalu dat 2 gola da druga ekipa ne dirne loptu nijednom ajde nije zar da niko ne zna
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jesu li oba priznata?dema je napisao/la:jeli se iko sjetio moze li se u fudbalu dat 2 gola da druga ekipa ne dirne loptu nijednom ajde nije zar da niko ne zna
Helem, postigneš gol u 45 minuti i sudija svira kraj poluvremena. E, u drugo poluvrijeme s centra kreće ekipa koja već vodi sa 1:0 i postigne drugi pogodak bez da je protivnička ekipa bila u kontaktu s loptom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
tacno tako poluvrijeme i kraj onda ti imas opet loptu tesko se moze desit ali moguce je
- majestic24
- Kontakt:
Nemoze to tako. Ako i da gol iz penala na kraju poluvremena,lopta opet mora krenuti s centra prije nego sto se svira poluvrijeme.dema je napisao/la:tacno tako poluvrijeme i kraj onda ti imas opet loptu tesko se moze desit ali moguce je
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
mislim da si upravu, mora lopta ponovo krenuti sa centramajestic24 je napisao/la:Nemoze to tako. Ako i da gol iz penala na kraju poluvremena,lopta opet mora krenuti s centra prije nego sto se svira poluvrijeme.dema je napisao/la:tacno tako poluvrijeme i kraj onda ti imas opet loptu tesko se moze desit ali moguce je
evo pitanje: Koji poznati sportista ja nedavno na svom twitter profilu objavio: "Mrzio sam kupovinu odjece pred pocetak nove skolske godine kad sam bio klinac. Sve stvari bih prerastao vec do Bozica"
ko cita srbijansko izdanje Bravo sporta, ovo bi trebao znati
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
ryan babelnevjernik je napisao/la:mislim da si upravu, mora lopta ponovo krenuti sa centramajestic24 je napisao/la:Nemoze to tako. Ako i da gol iz penala na kraju poluvremena,lopta opet mora krenuti s centra prije nego sto se svira poluvrijeme.dema je napisao/la:tacno tako poluvrijeme i kraj onda ti imas opet loptu tesko se moze desit ali moguce je
evo pitanje: Koji poznati sportista ja nedavno na svom twitter profilu objavio: "Mrzio sam kupovinu odjece pred pocetak nove skolske godine kad sam bio klinac. Sve stvari bih prerastao vec do Bozica"![]()
ko cita srbijansko izdanje Bravo sporta, ovo bi trebao znati
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
ne, ima u danasnjem izdanju novina
kosarkas je u pitanju
kosarkas je u pitanju
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- the scouser
- Kontakt:
Neam danasnjih novina....zato jedna sljepacka...Durant?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Moze jedna ekipa dati dva gola, a da druga ekipa ne dodirne loptu, jedino ako jedna ekipa sebi da dva autogola.
Evo jedno pitanje od mene. Michael Schumacher je svoju F1 karijeru poceo u sezoni 1991, na utrci za VN Belgije. Na kojoj je poziciji zavrsio u kvalifikacijama, odnosno s koje je pozicije krenuo u utrku?
Evo jedno pitanje od mene. Michael Schumacher je svoju F1 karijeru poceo u sezoni 1991, na utrci za VN Belgije. Na kojoj je poziciji zavrsio u kvalifikacijama, odnosno s koje je pozicije krenuo u utrku?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
To je koliko se secam bilo najbolje mesto ikada za Jordan,ali nisam siguran za poziciju 6 ili 7.amerosm je napisao/la:Moze jedna ekipa dati dva gola, a da druga ekipa ne dodirne loptu, jedino ako jedna ekipa sebi da dva autogola.
Evo jedno pitanje od mene. Michael Schumacher je svoju F1 karijeru poceo u sezoni 1992, na utrci za VN Belgije. Na kojoj je poziciji zavrsio u kvalifikacijama, odnosno s koje je pozicije krenuo u utrku?
Za ovo Bravo nemam blage ne citam to.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@ Devil
jeste pozcija broj sedam, ali nije najbolje mjesto za Jordan. Heinz Harald Frentzen je 1997.godine za VN Monaca startao s pole-position.
jeste pozcija broj sedam, ali nije najbolje mjesto za Jordan. Heinz Harald Frentzen je 1997.godine za VN Monaca startao s pole-position.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma haj nije bitno, pitanje je ionako glupo, Chris Bosh je u pitanju 
Evo nesta na staru foru.
Sta je zajednicko za Real Madrid,Parmu,Napoli,Juventus?
Sta je zajednicko za Real Madrid,Parmu,Napoli,Juventus?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
canavaro 
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 4 gosta.