Ovom se provizija isplatila i Sofranac je dobio uslove skoro iste koje je i Stojcev trazio a njemu nisu mogli ih ispuniti navodnoOrangina85 je napisao/la:Pa taj Rahmanovic je pravo dobar i sa Husrefom. Sto se provizija tih tice menadzerima Klub ih vise ne isplacuje ima pola godine ja mislim. To je jedan od razloga zasto jaci menadzeri nece da rade sa Sarajevom kao i niske plate pa se ne mogu nigdje naci i onda nemaju razloga da nude svoje igrace Sarajevu.Inijesta je napisao/la:Ovo da dva kvazi menadjera dovode igrace u FKS ili se preko njih dovode he apsolutno tacno
Prvi je Elvis Bilalagic( inace **** od gurbeta nakon sto je i njih u par navrata dobro sjebo) i njegova poveznica sa klubom je elvir kantardzic
Drugi je Denim Rahmanovic veliki prijatelj sa Sabrinom direktoricom nasom dragom i to mu je poveznica sa klubom, inace menadjer od najboljeg reprezentativca koje je Sarajvo ikad dalo almira bekica, u ovom prelaznom roku je strasnu provizuju uzeo na potpis Sofranca jer je preko njega doso
Ne znam kako Husref sve to dozvoljava i kako to funkcionise Al uglavnom na ovak nacin funkcionise
Ako je sa Husrefom dobar onda vjerovatno zbog tog se i ne pomislja da Bekicu konkurenciju dovedu na lijevom beku, ovo je moja pretpostavka