Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Topnici standardno dominiraju.Kawhi je napisao/la:Artetitis je napisao/la:Vijesti iz budućnosti:
28.01.2021.godine: "Višemjesečna saga o prelasku Pierre-Emericka Aubameyanga iz Arsenala u Everton za 6 miliona funti je napokon privedena kraju. Reprezentativac Gabona je još prošlog ljeta želio napustiti tim Arsenea Wengera, a navijači Arsenala su ga uzeli na zub nakon što je problematični napadač odbio nastupiti za tim Arsenea Wengera u utakmici 3.kola FA Kupa protiv Leyton Orienta u kojoj je Arsenal doživio poraz već je snimljen na terminu sa drugarima u dresu Alexisa Sáncheza sa brojem '7'. Aubameyangov ugovor istječe u junu pa je Arsenal prisiljen da proda napadača koji je od potpisa ugovora za Arsenal u januaru 2018.godine u 24 utakmice zabio 11 golova. Veći dio vremena Aubameyang je proveo liječeći ozljedu leđa nakon što je prilikom proslave gola protiv Burnleya nezgodno pao, a Arsene Wenger mu kao terapiju propisao mazanje svinjske masti na bolnom dijelu, uvin čaj i jedan andol dnevno od koje terapije se Gabonac nikad nije do kraja oporavio."![]()
sviunapad1010 je napisao/la:Meni je sumnjivo ovo što Mahrez odbija treninge, mogli bi ga hladno klepiti![]()
caki je napisao/la:ovo se nije desilo meni,nego mi jaran prico sta se njemu i jos jednom njegovom jaranu desilo u razredu.sad bili oni II srednje elektrotehnicke skole,ii radili oni neku lekciju.sad govori njima profesor:"procitajte lekciju iz knjige u sebi",kad ovaj sto je sjedio sa jaranom rece:"jok Bog te *ebo u tebi cu!".Citav se razred povaljo od smijeha
bega_afc je napisao/la:Tsch.japa je napisao/la:Sram bilo Mourinha i Matica po kakav su rezultat dosli. Obavezno nakon utakmice da zovnu begu izvinu se za veceras i pitaju ga za instrukcije kako dalje, ljudi ovako vise ne moze...
Nail for Real je napisao/la:![]()
![]()
bega_afc je napisao/la:Tsch.japa je napisao/la:Sram bilo Mourinha i Matica po kakav su rezultat dosli. Obavezno nakon utakmice da zovnu begu izvinu se za veceras i pitaju ga za instrukcije kako dalje, ljudi ovako vise ne moze...
bihuzur je napisao/la:stvarno se videVirtu4l je napisao/la:
Rezultati mog pisanja se jasno vide![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Reci mi da nisi sam sebe stavio na najsmjesnije postove na forumubihuzur je napisao/la:bihuzur je napisao/la:stvarno se videVirtu4l je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ljalja je napisao/la:Reci mi da nisi sam sebe stavio na najsmjesnije postove na forumu
ljalja je napisao/la: Reci mi da nisi sam sebe stavio na najsmjesnije postove na forumu
Jap, prop'o ko muda kroz boksericeSMR187 je napisao/la:Jel ovo tobe zivota ti?
bihuzur je napisao/la:stvarno se videVirtu4l je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad neko dodje i pocne objasnjavat kako je on zapravo smijesan ili ako nista makar zanimljiv...Osim13 je napisao/la:Ponos i dika pdf-a FK Sarajevo![]()
![]()
Pa vidiš da takvih nema više, digli ruke svi od njega pa mora sam sebe reklamiratiSMR187 je napisao/la:Kad neko dodje i pocne objasnjavat kako je on zapravo smijesan ili ako nista makar zanimljiv...Osim13 je napisao/la:Ponos i dika pdf-a FK Sarajevo![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 13 gostiju.