AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

reds
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la reds » 16 sep 2010, 16:08

Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]

:shock: 8-)
:lol: Smiješno !
FK Pjetlovi

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 16 sep 2010, 16:12

nevjernik je napisao/la:[youtube][/youtube]

ovaj puko totalno :D

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_ita_news
Hahaha znal neko sta mu je??? :mrgreen:
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 16 sep 2010, 16:14

Raul7 je napisao/la:
nevjernik je napisao/la:[youtube][/youtube]

ovaj puko totalno :D

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_ita_news
Hahaha znal neko sta mu je??? :mrgreen:
Protijerali ga iz Barce, pa puko :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 sep 2010, 16:19

Dobro si proso moj Sacchi. Nesvidja mi se ovo njegovo prepiranje al dok zabija nebunim se.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 16 sep 2010, 16:21

A_d_0 je napisao/la:Dobro si proso moj Sacchi. Nesvidja mi se ovo njegovo prepiranje al dok zabija nebunim se.
Ako ga Sacchi pukne celavicom u nos, bice njemu :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 sep 2010, 16:25

Los*Blancos je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Dobro si proso moj Sacchi. Nesvidja mi se ovo njegovo prepiranje al dok zabija nebunim se.
Gdje ce u nos. Ocam koliki mu je nos frajer kad pliva ledjno na moru ljudi misle ajkula.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 sep 2010, 16:25

ma kakav sacchi, ubiće ga ibra, kad je mogao strasera high kickom skoro ubiti, arigo nebi preživio nema šanse
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 16 sep 2010, 16:27

"Sva sreća da ima broj stopala 47. Inače ne bi uspio zabiti taj gol", rečenica je koja je sasvim iz takta uspjela izbaciti nogometaša Milana Zlatana Ibrahimovića (29)...
-
Sacchi bi trebao naučiti začepiti gubicu – rekao je u eter Ibrahimović 64-godišnjem komentatoru prouzročivši šok u studiju:

- Bilo bi dobro da o meni prestane govoriti i pisati. Ako mi nešto ima za poručiti, neka mi dođe licem u lice. Ako mu se pak ne sviđa kako igram, neka ne gleda moje utakmice.

Nakon što je voditelj programa pokušao smiriti Ibrahimovića objasnivši mu da nije bila riječ o kritici, nogometaš se i dalje nije dao smesti:

- Govorio je o meni na sličan način i dok sam bio u Barceloni – rekao je, otkrivši time da Sacchija ima "na piku" već duže vrijeme.

- Vjerujem da imam pravo izraziti vlastito mišljenje, naravno, na korektan način. Mislim da te nisam imao čime uvrijediti – rekao je Sacchi Ibrahimoviću najizravnije što je mogao.

- Kad netko previše govori, jednostavno previše govori. Vi ste jedan od takvih ljudi. Ako vam ne odgovoara moj nogomet, jednostavno ga nemojte gledati – rekao je Ibrahimović.

- Zlatane, daj da ti objasnim... - pokušao je opet pomirljivo Sacchi.

- Ne morate mi ništa objašnjavati – prekinuo ga je nogometaš.

- Sinko, morao bi se naučiti ponašanju – na kraju je kontrolu izgubio i Sacchi.

- Da, baš... - zaključio je mučan dijalog Ibrahimović, nakon čega se, poslije nekoliko trenutaka tišine, udaljio iz kadra.
Što ti je na srcu nek' je i na jeziku ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 sep 2010, 16:33

Sacchi ocito ne zna da je Zlatan majstor tj.crni pojas u Taekwondou kojeg je stekao sa 17 godina u švedskoj.
Bolje mu je da se ne igra sa životom :mrgreen: ova ce ga mrcina negdje prebiti bezveze.
Neka se konsultuje sa Nestom koji ce mu najbolje opisati kako je gadno kad Ibra popizdi i pocne da lupa ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 16 sep 2010, 16:36

ibrahimovic je jedan obicni primitivac i seljacina to pokazuje i ovaj drugi video
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 sep 2010, 16:43

kad bi ga puko glavom u nos, smrskala bi mu se lobanja odma.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 16 sep 2010, 16:48

vuvu_zzz je napisao/la:ibrahimovic je jedan obicni primitivac i seljacina to pokazuje i ovaj drugi video
Proradili bosanski geni.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 sep 2010, 16:49

vuvu_zzz je napisao/la:ibrahimovic je jedan obicni primitivac i seljacina to pokazuje i ovaj drugi video
Cuvajte se vi seljacine da vam ne bi tresao vase gradjane. ;)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 sep 2010, 17:15

A_d_0 je napisao/la:
Cuvajte se vi seljacine da vam ne bi tresao vase gradjane. ;)

ma on je tek u zadnjih godinu dana primitivac i seljačina, prije 2,3,4 godine je on bio isto fin, kulturan, uglađen, vaspitan, kompletan gospodin i najbolji igrač i šta sve ne, ali danas više nije ništa od toga, jbg dešava se.

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 16 sep 2010, 17:42

Faraon iz Visokog je napisao/la:Što nije Gatusa udario :D
udariti gattusa koji je vicekapetan znači dobiti vizu za izlazak iz milana, tako to rade rossoneri 8-)
a moguće je da ibrina žena voli crnog kur*a pa je ibro malo ljubomoran :lol:
inače ibra je ispao pravi papak što udara mladog momka, baš je fakin. što ne udari na flaminija koji također ima crni pojas??? ovakvih stvari u milanu nije nikad bilo. i onda na kraju ovo za sacchijem, ovo je sramota. sacchi znači milanu ono što ibra nikad neće ni za jedan klub, sram i stid da ga bude što razgovara sa ovakvom fudbalskom veličinom na ovaj način.

što se utakmice tiče rezultat je odličan ali nije to bila prava igra milana. posebno me dojmio boateng, definitivno materijal za prvi sastav. ronaldinho king, neću trošiti riječi za njega sve se zna. ibra klasa i sa samo nekoliko pravih treninga sa igračima pokazao je da je majstor i odlično sarađuje sa igračima milana samo ponekad ne bi trebao komplikovati pred vlastitim 16-ercom, isto vrijedi i za pirla koji je nekoliko puta sinoć bespotrebno ugrozio abbiatija. prvo poluvrijeme očajno, u drugome milanova fizička sprema došla je na vidjelo i počeo se prostor otvarati a to majstori poput pirla, seedorfa i ronaldinha itekako znaju iskoristiti. dobro je da je milan pobjedio iako nema još prave igre, robinho solidan. lijepo je sinoć bilo vidjeti da je za ponovo povrijeđenog pata postoji dostojna zamjena. to nismo imali prije. zambrotta je pokazao da kada je odmoran da mu abate, antonini i ostali tzv. bekovi u milanu nisu ni do koljena. treba ga čuvati samo za jake utakmice, jednu sedmično i to je to.
za kraj interesantno je da je pirlo pretrčao najviše od svih igrača na terenu, 10.88km.
Il club più titolato al Mondo.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 16 sep 2010, 20:49

Pato stvarno nema srece nova povreda za njega...najmanje mjesec dana ga nece biti!!! :cry: :cry: covjek stvarno nema srece svake sezone ovako....ali eto barem imamo Robinha za zamjenu
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 sep 2010, 21:01

senad_flamin je napisao/la:Pato stvarno nema srece nova povreda za njega...najmanje mjesec dana ga nece biti!!! :cry: :cry: covjek stvarno nema srece svake sezone ovako....ali eto barem imamo Robinha za zamjenu

ja čitao jutros da ga nema 2-3 sedmice, a ambrosinija 3 sedmice, za kapitena imamo puno boljeg KPB je tu, a pata može solidno mjenjati robinjo, taman mu je to razlog da se još više trudi i dokaže, silva se vraća redovnim treninzima za koji dan

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 17 sep 2010, 09:45

Alexandre Pato ponovno mjesec dana izvan terena

Problemi sa ozljedama mladog Brazilca Alexandrea Pata ne prestaju ni ove sezone, pa ga ponovno čeka stanka od najmanje mjesec dana nakon što je u jučerašnjoj utakmici prvog kola Lige prvaka protiv Auxerrea zaradio ozljedu lijevog aduktora.

Bazilac će se tako u liječničkim prostorijama Milana priključiti svom sunarodnjaku Thiagu Silvi, kojeg ipak čeka nešto kraća stanka.

U međuvremenu, trener Massimiliano Allegri je poručio Filippu Inzaghiju da se smiri nakon što je iskusni napadač pred kraj sinoćnje utakmice odjurio u svlačionicu kada je shvatio kako neće dobiti priliku za igru. Inzaghi se nada kako može dostići rekord Gerda Műllera po broju postignutih golova u Europi.

"Pippo mora biti miran, jer ima još puno utakmica za odigrati. U redu je da bude ljut, jer je i meni draže da reagira na takav način. Ako ste sretni jer ste ostali na klupi, to znači da nemate ništa za dati." rekao je Allegri.
-RIVALDO-

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 17 sep 2010, 17:02

AC_Milan4ever je napisao/la:bravoo IBRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
ibr ibra,dok si valjao kod nas si bio,sada kad si ostario i bilan ti je mio... :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 sep 2010, 21:54

slika

oplakah :lol:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []