Jedno po jedno polako samoOsim13 je napisao/la:Joj Sariele bruda pa ne idete na Kosevo ovo koloSariel1987 je napisao/la:Nema s vama fudbala kad kupujete utakmice.samo graovac.zakaric.zec.
Znqci naredba ko najnoviji zavjet.![]()
Inace im slobodna masonerija u tom catu ne gine
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
bihuzur je napisao/la:.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Fuj !bihuzur je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Čuj retard. Tako o forumasu godine.![]()
Pitari javite se, dajte podršku vašem liku i djelu.
Sjecam se kako nas je @wobly samarao, meni muka bilo.. Sad kad uporedis sa ovim, fuj !
Životni saputnik! 1921
Nemoj ga morace stravu saljevat'irfo je napisao/la:bihuzur je napisao/la:.
Stipu suplju, unaprijed se zna da pustate Konesviunapad1010 je napisao/la:Jedno po jedno polako samoOsim13 je napisao/la:Joj Sariele bruda pa ne idete na Kosevo ovo koloSariel1987 je napisao/la:Nema s vama fudbala kad kupujete utakmice.samo graovac.zakaric.zec.
Znqci naredba ko najnoviji zavjet.![]()
Inace im slobodna masonerija u tom catu ne gine
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
logor nk seljescar...napustite forum, ugrozeni steEisenbahner1921 je napisao/la:Fuj !bihuzur je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Čuj retard. Tako o forumasu godine.![]()
Pitari javite se, dajte podršku vašem liku i djelu.
![]()
![]()
Sjecam se kako nas je @wobly samarao, meni muka bilo.. Sad kad uporedis sa ovim, fuj !
kakva nemocOsim13 je napisao/la:Nemoj ga morace stravu saljevat'irfo je napisao/la:bihuzur je napisao/la:.![]()

- katzenbrummen
- Kontakt:
Joj, sta imate vise prepucavati ovdje. Sjetimo se samo da su Nadrealisti navijali za Zelju. A svi znamo sta su Nadrealisti sto se tice komedije.
Sad ce ona ubleha Tobe, kojem ovom prilikom zelim da zivi jos dugo godina, pokusati da skrene paznju na sebe pricajuc' o Neletu postavljajuci kojekakve slike. Tu nema nikakve demagogije, al' navijati za Zelju je stvarno neka druga stvar.
TOOOOP LISTAAAAA NADREEEEEAALISTAAAAAAAA..
Sad ce ona ubleha Tobe, kojem ovom prilikom zelim da zivi jos dugo godina, pokusati da skrene paznju na sebe pricajuc' o Neletu postavljajuci kojekakve slike. Tu nema nikakve demagogije, al' navijati za Zelju je stvarno neka druga stvar.
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
bravo kraljukatzenbrummen je napisao/la:Joj, sta imate vise prepucavati ovdje. Sjetimo se samo da su Nadrealisti navijali za Zelju. A svi znamo sta su Nadrealisti sto se tice komedije.
- katzenbrummen
- Kontakt:
Opet skretanje paznje.bihuzur je napisao/la:bravo kraljukatzenbrummen je napisao/la:Joj, sta imate vise prepucavati ovdje. Sjetimo se samo da su Nadrealisti navijali za Zelju. A svi znamo sta su Nadrealisti sto se tice komedije.
pa gdje si bio do sada? trebao nam je neko na ovoj temi poput tebe da nam otvori oci i uputi nas na pravi put. respekt
Zivio ti nama, Tobe, cijenjeni forumasu 2017e godine.
zivio i ti druze 100 godina abd..samo i dalje ne znam kakve veze ja imam sa neletom i nadrealistimakatzenbrummen je napisao/la:Opet skretanje paznje.bihuzur je napisao/la:bravo kraljukatzenbrummen je napisao/la:Joj, sta imate vise prepucavati ovdje. Sjetimo se samo da su Nadrealisti navijali za Zelju. A svi znamo sta su Nadrealisti sto se tice komedije.
pa gdje si bio do sada? trebao nam je neko na ovoj temi poput tebe da nam otvori oci i uputi nas na pravi put. respekt
Zivio ti nama, Tobe, cijenjeni forumasu 2017e godine.
- katzenbrummen
- Kontakt:
@bihuzur a.k.a Tobe
Pa eto, ti imas obicaj od muhe napraviti slona.
Kad sve uzmemo u obzir, ovo je moj zadnji put da ti se obracam.
Zivio i svako dobro.
Zivio i svako dobro.
muha je moj dobar drug i to nije istina, ja nikad od njega ne pravim slonakatzenbrummen je napisao/la:@bihuzur a.k.a Tobe
Zivio i svako dobro.
Tobe odijepio 
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
- MocMahale444
Gdje nece kad mora sam kao Kapetan da brani cast potonulog bordo broda

Bang bang nisi vise gang gang. Trebao si sturnuti kao i pajde tvoje a ne ovdje pokusavati nazor. 48 sati rafalna paljba i overkill,vidis da su i tz digli ruke od vas. Znas koliko je sati onda.
ko vuk samotnjak ali eto, brlju neku pio sigurno.
reko sam necu pisati samo nisam rekao kad se vracam
Sloboda ima ime zato i mogu biti favoriti.

Bang bang nisi vise gang gang. Trebao si sturnuti kao i pajde tvoje a ne ovdje pokusavati nazor. 48 sati rafalna paljba i overkill,vidis da su i tz digli ruke od vas. Znas koliko je sati onda.
ko vuk samotnjak ali eto, brlju neku pio sigurno.
reko sam necu pisati samo nisam rekao kad se vracam
Sloboda ima ime zato i mogu biti favoriti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sto ba imate toliki kompleks sto je lik bio forumaš godine ili STA vec pa u svakom postu svaki od vas pojedinacno svaki put to spominje.Kakve veze ima sto je izabran kao da je to newto bitno nekome u zivotu.Nije sigurno tom liku na prvom mjestu.Al vama je nesto to tolika muka da svaki to mora spominjati.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jok ne znaci mu a sinoc kaci rezultate ankete ovdjemma_hz je napisao/la:Sto ba imate toliki kompleks sto je lik bio forumaš godine ili STA vec pa u svakom postu svaki od vas pojedinacno svaki put to spominje.Kakve veze ima sto je izabran kao da je to newto bitno nekome u zivotu.Nije sigurno tom liku na prvom mjestu.Al vama je nesto to tolika muka da svaki to mora spominjati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Neandertalac
- Kontakt:
Naravno nećemo zaboraviti da su pitari izabrali debila kao najboljeg među njima. Nije tesko zakljuciti, pitari=debili.Linija je napisao/la:Tobe odijepio
@Tobe legendo, šalimo se malo. Daj nam postavi sliku pavlake i desetak smajlija.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ne znam za vas ljudi al malo je bolesno imati 40 - 50 hiljada postova na forumu i virtualnom svijetu.
Al to je naravno stvar za psihologe i neuropsihijatre.
FK SARAJEVO.
kofa ne znaci mu, frajer kaci deset puta ankete, jos kad se sjetim kako je svima slao pp da glasajuOsim13 je napisao/la:Jok ne znaci mu a sinoc kaci rezultate ankete ovdjemma_hz je napisao/la:Sto ba imate toliki kompleks sto je lik bio forumaš godine ili STA vec pa u svakom postu svaki od vas pojedinacno svaki put to spominje.Kakve veze ima sto je izabran kao da je to newto bitno nekome u zivotu.Nije sigurno tom liku na prvom mjestu.Al vama je nesto to tolika muka da svaki to mora spominjati.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
To je taj nedostatak intelekta o kojem sam sinoć pričao.mma_hz je napisao/la:Ne znam za vas ljudi al malo je bolesno imati 40 - 50 hiljada postova na forumu i virtualnom svijetu.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.