Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Rekao sam ja davno mozda prije mjesec i pol da cemo uzeti svih 6 bodova protiv Belgije. Ova me utakmica podsjeca na onu utakmicu u Kopenhagenu kad nije niko na nas racunao a mi oh sredili u pet minuta. Nego iskreno mene je najvise strah Estonije i Armenije da tu ne kiksamo, i da nam se ne desi kao u kvalifikacijama za SP 2006 kad smo sanse izgubili onim remijem protiv Litvanije na Kosevu a ne porazom od Srbije. Da su nam bila ona dva boda iz te utakmice bili bi sa Srbima izjednaceni i mogli bismo igrati i na remi u onoj utakmici. Ne treba zaboraviti da nas je Estonija dobila u augustu 2006 godine u Talinu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ovo je zalosno,
njima do derneka, a 10000 ljudi iz citavog svijeta dolazi u belgiju da ih bodri. postao sam pesimista, fuj
njima do derneka, a 10000 ljudi iz citavog svijeta dolazi u belgiju da ih bodri. postao sam pesimista, fuj
-
- Kontakt:
ma druže to su odprije slike..gazija88 je napisao/la:ovo je zalosno,

a ako si tako lahko poostao pesimista onda nisi ni bio optimista

BOSNO UZ TEBE SMO UVIJEK I ZAUVIJEK!! BOSANAC FOREVER!!
-
- Kontakt:
Cinite dovu, klanajte, molite se Bogu, da pobjedimo ovu utakmicu, jel kad je dragi Allah/Bog na nasoj strani onda ce nama biti mnogo laksije.
gazija88 je napisao/la:ovo je zalosno,
Ma te slike covjecenemaju veze s vezom nigdje nije naveden datum vrijeme hajde mi ti reci jesi ti siguran da su to slike uopste od ove godine da nepricamo dalje ...Ja sam siguran da nisu jer ipak su to momci profesionalci i nebi dozvolili da neke gluposti kvare njihov renome koji imaju ...
HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOSNOOOOOOOOO HAJMOOO HERCEGOVINOOOO
evo ti kad ne vjerujes...znaci slike od cetvrtka navece 100%...i ja bih dao sve da veceras dobijemo, samo ljudi nemojte ni nase igrace u nebesa dizati...sta vam je i oni su ljudi...ni meni se ne svidja...ali bih volio da su se uspjeli odmoriti i da veceras svi skupa slavimoLFCBiH je napisao/la:Ljudi vi kako god hocete ali imam osjecaj da veceras dobijamo tekmu i to sa dva razlike Dzeko i Miske po jedan gol i dovoljno ce biti
SRETNO MOMCI SRETNO BOSNO I HERCEGOVINO
P.S.
A oni koji pokazuju slike od kozna kad i kozna gdje crknite dusmani ako nevolite BiH onda je nemojte ni blatiti jer ove slike koje na facebok pokazujete raji su ili cisti falsifikat ili od nekad nekad davno (vjerovatno sa neke od proslava pobjede) daje suprotno na slikama bi bio vidljiv datum i vrijeme slikanja a ne ovako bacajmo maglu ljudima i blatimo momke koji ginu svakog minuta provedenog na terenu ...Pa zar vam nije dovoljan dokaz koliko Spahic i ekipa vole BiH samo to sto je Spahic pod blokadom igrao u zenici i vodio momke sta vam jos treba ?
http://www.****/site/inde ... &Itemid=57
...od mora do Save, od Drine do Une
Jedna si jedina moja domovina
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina....
Milaneeeeeeeee kraljuuuuuuuuuuuuuuuuu 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
evo ti kad ne vjerujes...znaci slike od cetvrtka navece 100%...i ja bih dao sve da veceras dobijemo, samo ljudi nemojte ni nase igrace u nebesa dizati...sta vam je i oni su ljudi...ni meni se ne svidja...ali bih volio da su se uspjeli odmoriti i da veceras svi skupa slavimokasap je napisao/la:LFCBiH je napisao/la:Ljudi vi kako god hocete ali imam osjecaj da veceras dobijamo tekmu i to sa dva razlike Dzeko i Miske po jedan gol i dovoljno ce biti
SRETNO MOMCI SRETNO BOSNO I HERCEGOVINO
P.S.
A oni koji pokazuju slike od kozna kad i kozna gdje crknite dusmani ako nevolite BiH onda je nemojte ni blatiti jer ove slike koje na facebok pokazujete raji su ili cisti falsifikat ili od nekad nekad davno (vjerovatno sa neke od proslava pobjede) daje suprotno na slikama bi bio vidljiv datum i vrijeme slikanja a ne ovako bacajmo maglu ljudima i blatimo momke koji ginu svakog minuta provedenog na terenu ...Pa zar vam nije dovoljan dokaz koliko Spahic i ekipa vole BiH samo to sto je Spahic pod blokadom igrao u zenici i vodio momke sta vam jos treba ?
PA COVJECE GDJE JE DOKAZ DA SU TE SLIKE OD CETVRTKA ? A NAVODIS MI SITE KOJI JE TOTALNO DEZINFORMISAN CUJ MITROVIC ISPAO ZBOG DRIBLANJA A COVJEK ZBOG POVREDE OTPAO CAK JE I HITNO IZ SARAJEVA OTISAO TRECI NAS GOLMAN ....MA SUPLJA PRICA .......
HAJMOOOOO BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOO JA VEC SLAVIM A SPAHA CE VAM POKAZATI NOCAS ABD KAKO SE IGRA ZA REPKU ...
Daj **** vas slike vise, koji vam je, ko da su od piva zaboravili igrati.
Sta se raspravljate vise

Sta se raspravljate vise

- miralem444
- Kontakt:
TO CIRO KRALJU SA 2 SPICA TAKO I TREBA,E PA SAD CEMO IH PODERAT,
HAJMOOOOOOO BOSNOOOOOOO HAJMO HERCEGGOOOOOOOOVVVVIIIIIIINNNNNNOOOOOOO
HAJMOOOOOOO BOSNOOOOOOO HAJMO HERCEGGOOOOOOOOVVVVIIIIIIINNNNNNOOOOOOO
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
odlicna pjesma, jel to ima u danasnjem avazu cd ?zenicanin je napisao/la:evo i ja maloprije kupio dnevni avaz i slusam himnu,super jeadnan_hz je napisao/la:eo ljudi slusam ovu navijasku himnu.... i mogu reci da je ovo bas navijacka himna.. ovo se zove navijaskom himnom a ne oni narodnjaci kao za rukomet.. jesma je super dize sdrenalin.. svaka cast ovom ragužu.. kao sto sam nedavno rekao hrvati to odlicno rade i ovo je dokaz...

Pobjeđujemo večeras sa 2:1!
Džeko i Miske strijelci.

Džeko i Miske strijelci.
Ha ja, sta vam je vise, pivke su tu protiv treme i euforije, bolje drzati lavove pod dozom pa da ih pojedemo veceras!denimb je napisao/la:Daj **** vas slike vise, koji vam je, ko da su od piva zaboravili igrati.![]()
Sta se raspravljate vise
Ako budemo igrali sa 2 spica ubjedjen sam da cemo izbjeci poraz a mozda cak i sva 3 poena uzeti.
FORZA BiH !!!!

http://www.facebook.com/home.php?#/phot ... 955&ref=mf
evo i ja necu vise pisati...imas tu datum...a ti spominjes da nije ove godine...eto ti dokaz....al vise je nebitno...samo skontaj da su oni ljudi i ne kuj ih u zvijezde...to me nervira....eto tako
HAJMO BOSNO..........dobijamo 0:2
evo i ja necu vise pisati...imas tu datum...a ti spominjes da nije ove godine...eto ti dokaz....al vise je nebitno...samo skontaj da su oni ljudi i ne kuj ih u zvijezde...to me nervira....eto tako
HAJMO BOSNO..........dobijamo 0:2
...od mora do Save, od Drine do Une
defender je napisao/la:odlicna pjesma, jel to ima u danasnjem avazu cd ?zenicanin je napisao/la:evo i ja maloprije kupio dnevni avaz i slusam himnu,super jeadnan_hz je napisao/la:eo ljudi slusam ovu navijasku himnu.... i mogu reci da je ovo bas navijacka himna.. ovo se zove navijaskom himnom a ne oni narodnjaci kao za rukomet.. jesma je super dize sdrenalin.. svaka cast ovom ragužu.. kao sto sam nedavno rekao hrvati to odlicno rade i ovo je dokaz...
mozete li postavit na rapidshare???
- DinceManijak
- Kontakt:
Gledajte ljudeskaru

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Izvolite raja;tarik_sa je napisao/la:mozete li postavit na rapidshare???
Igraj Bosno nedaj se - igraj svi smo uz tebe!

Zenga je napisao/la:Izvolite raja;tarik_sa je napisao/la:mozete li postavit na rapidshare???
Igraj Bosno nedaj se - igraj svi smo uz tebe!
Do jaja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.