nazalost da, meni to smeta...ali je jedina sreca sto stvarno dim ide ka plafonu iznad terena (prema gore), pa se ne osjeti taj smrad. u dvorani jedino zna biti pretjerano toplo.lumani je napisao/la:
puse u dvorani![]()
![]()

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
nazalost da, meni to smeta...ali je jedina sreca sto stvarno dim ide ka plafonu iznad terena (prema gore), pa se ne osjeti taj smrad. u dvorani jedino zna biti pretjerano toplo.lumani je napisao/la:
puse u dvorani![]()
![]()

ne rijetko i na parketu i to i na onaj i na ovaj načinhz1987 je napisao/la:nazalost da, meni to smeta...ali je jedina sreca sto stvarno dim ide ka plafonu iznad terena (prema gore), pa se ne osjeti taj smrad. u dvorani jedino zna biti pretjerano toplo.lumani je napisao/la:
puse u dvorani![]()
![]()
ukljucujuci i gostenerminh74 je napisao/la:ne rijetko i na parketu i to i na onaj i na ovaj načinhz1987 je napisao/la:nazalost da, meni to smeta...ali je jedina sreca sto stvarno dim ide ka plafonu iznad terena (prema gore), pa se ne osjeti taj smrad. u dvorani jedino zna biti pretjerano toplo.lumani je napisao/la:
puse u dvorani![]()
![]()
baš pratim i vidim da je i kikanović izbačen sa spiska dok minje ni na mapi nego su tu halilović i buzakobe24 je napisao/la:Je li moguce da se nasih 12 kosarkasa vec zna i da medju njima nema Milosevica?![]()
http://www.fiba.basketball/basketballwo ... na-Belgium
jarane. zene su krive. nece na utakmice, a kenjaju svako malo oko toga i time ne daju ni muzevima. ja svojoj rekao, sutra tekma pa cu na pivce sa jaranima poslije tekme da osvjezim grlo. kaze ona meni, pa nedavno si bio na utakmici. pitam je kojoj, a ona meni pa onoj s ukrajinom. velim joj, mislis s rusijom. kaze ona, ne znam ja ko je igrao, nedavno si bio. velim joj, zenska glavo to je davno bilo, krajem novembra. ona meni, pa dobro, to je nedavno i sad opet ides? rekoh joj sikter, igra repka, ni jedne vise. znas koliko ih kaze, dobro draga?bombaysaphire je napisao/la:Gubili smo tad 10 razlike tri minute prije kraja , okrenuli ni sami ne znamo kako...![]()
![]()
Da se ne lažemo , SRAMOTA je da Skenderija ne bude puna , SRAMOTA !!!
![]()
![]()
Pa samo opština Novi Grad ima oko 200000 ljudi , o čemu pišemo !?!?! Dok je smartphonea i shisha , ništa od Sarajeva... Pogledajte ljeti kako su košarkaška igrališta prazna , pa 2006 godine mi u B-Fazi basketali čitavo ljeto , izgubiš možeš kući komotno kliko je ekipa bilo...Pa basket kod Treće gimnazije , pa na Ciglanama, igrališta puna non-stop...
![]()
![]()
Yebeni smartphonei , samo bulje u njih, od kada oči otvore pa dok ih ne zatvore... Nas u Viber grupi za košarku pet na pet ima preko 30 ljudi , i vazda borba da bude bar jedna izmjena...Razlozi zbog kojih ne mogu doći , umoran ,kašlje , hvata ga groznica , ima film , "ne može" , pada kiša , pada snijeg , vruće je , ne može žena sama dijete čuvati , milion yebenih razloga da sat-sat i pol ne odvoje za sebe... Znalo je u Skenderiji se nagurati skoro 8000 ljudi , ali džaba...Šta očekujete od ljudi koji odu na Bjelašnicu da se slikaju za Instagram kako dudlaju crijevo!?!?
![]()
![]()
!Alo ba odu na sviježi zrak da se truju , o učenju Torabija na sarajevsku H2O da ne pišem....
![]()
![]()
hz1987 je napisao/la:jarane. zene su krive. nece na utakmice, a kenjaju svako malo oko toga i time ne daju ni muzevima. ja svojoj rekao, sutra tekma pa cu na pivce sa jaranima poslije tekme da osvjezim grlo. kaze ona meni, pa nedavno si bio na utakmici. pitam je kojoj, a ona meni pa onoj s ukrajinom. velim joj, mislis s rusijom. kaze ona, ne znam ja ko je igrao, nedavno si bio. velim joj, zenska glavo to je davno bilo, krajem novembra. ona meni, pa dobro, to je nedavno i sad opet ides? rekoh joj sikter, igra repka, ni jedne vise. znas koliko ih kaze, dobro draga?bombaysaphire je napisao/la:Gubili smo tad 10 razlike tri minute prije kraja , okrenuli ni sami ne znamo kako...![]()
![]()
![]()
![]()
Pa samo opština Novi Grad ima oko 200000 ljudi , o čemu pišemo !?!?! Dok je smartphonea i shisha , ništa od Sarajeva... Pogledajte ljeti kako su košarkaška igrališta prazna , pa 2006 godine mi u B-Fazi basketali čitavo ljeto , izgubiš možeš kući komotno kliko je ekipa bilo...Pa basket kod Treće gimnazije , pa na Ciglanama, igrališta puna non-stop...
![]()
![]()
Yebeni smartphonei , samo bulje u njih, od kada oči otvore pa dok ih ne zatvore... Nas u Viber grupi za košarku pet na pet ima preko 30 ljudi , i vazda borba da bude bar jedna izmjena...Razlozi zbog kojih ne mogu doći , umoran ,kašlje , hvata ga groznica , ima film , "ne može" , pada kiša , pada snijeg , vruće je , ne može žena sama dijete čuvati , milion yebenih razloga da sat-sat i pol ne odvoje za sebe... Znalo je u Skenderiji se nagurati skoro 8000 ljudi , ali džaba...Šta očekujete od ljudi koji odu na Bjelašnicu da se slikaju za Instagram kako dudlaju crijevo!?!?
![]()
![]()
!Alo ba odu na sviježi zrak da se truju , o učenju Torabija na sarajevsku H2O da ne pišem....
![]()
![]()
ja sam svoju davno dresirao,sama sada pita kad ces opet na utakmicuhz1987 je napisao/la:jarane. zene su krive. nece na utakmice, a kenjaju svako malo oko toga i time ne daju ni muzevima. ja svojoj rekao, sutra tekma pa cu na pivce sa jaranima poslije tekme da osvjezim grlo. kaze ona meni, pa nedavno si bio na utakmici. pitam je kojoj, a ona meni pa onoj s ukrajinom. velim joj, mislis s rusijom. kaze ona, ne znam ja ko je igrao, nedavno si bio. velim joj, zenska glavo to je davno bilo, krajem novembra. ona meni, pa dobro, to je nedavno i sad opet ides? rekoh joj sikter, igra repka, ni jedne vise. znas koliko ih kaze, dobro draga?bombaysaphire je napisao/la:Gubili smo tad 10 razlike tri minute prije kraja , okrenuli ni sami ne znamo kako...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ih kako bi ja to volio,ali ostarilo se a i nisam u saKaunas je napisao/la:Kad smo vec poceli sa tim, sta mislite da mi sa foruma dogovorimo jedan termin basketa. Valjda se bar dvije ekipe skupe.
Kaunas je napisao/la:Kad smo vec poceli sa tim, sta mislite da mi sa foruma dogovorimo jedan termin basketa. Valjda se bar dvije ekipe skupe.
Općina Novi Grad ima oko 110K ljudi trenutno.bombaysaphire je napisao/la:Gubili smo tad 10 razlike tri minute prije kraja , okrenuli ni sami ne znamo kako...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zavisi koliko vam bude trebalo da dogovoriteKaunas je napisao/la:Kad smo vec poceli sa tim, sta mislite da mi sa foruma dogovorimo jedan termin basketa. Valjda se bar dvije ekipe skupe.
Pa dobro ovaj Halilović ima solidnu statistiku u drugoj francuskoj ligi, ovaj njegov klub je prvi na tabeli, iskreno meni gotivniji igrač od Miloševića.nerminh74 je napisao/la:baš pratim i vidim da je i kikanović izbačen sa spiska dok minje ni na mapi nego su tu halilović i buzakobe24 je napisao/la:Je li moguce da se nasih 12 kosarkasa vec zna i da medju njima nema Milosevica?![]()
http://www.fiba.basketball/basketballwo ... na-Belgium
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.