Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

nevjernik
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la nevjernik » 16 sep 2010, 20:04

Interista di cuore je napisao/la:aj ako neko ima stabilan i dobar stream,nek postavi ovdje...
evo ovaj je meni fercero:

http://www.tvoo.eu/ch3.html
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 16 sep 2010, 20:34

GRANDE ALEX...Kakva golcina po ko zna koji put !!...On ko vino...sto stariji sve bolji i bolji.. :D

Vidim ponadali se dusmani :lol: :lol: ...
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 16 sep 2010, 20:38

ima ovaj Motta centarsut da se najezis :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 sep 2010, 20:50

Jadno!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 sep 2010, 20:53

c c c, ja igram na ove šuge...oboriše me za 100-ju... 20 KM uložio...sramota....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 16 sep 2010, 20:54

Nema goreg kluba ,fulio sam na njih xD Jebote Juve ,jos mi ovaj drug kaze koji navija igraj pobjedit ce
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 sep 2010, 20:54

o kako velik klub, bod protiv tradicionalno neugodnog lecha iz grada koje niko na karti nezna naći, a ja konjina opet trpam na juve, jao jao, deset puta rekao nikad na njih i opet aaaaaa :twisted:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 16 sep 2010, 20:55

GunnerS je napisao/la:c c c, ja igram na ove šuge...oboriše me za 100-ju... 20 KM uložio...sramota....
[youtube][/youtube]

i sad ce reci doso da provocira :D :P

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 16 sep 2010, 20:57

Jao ljudi, sve nesto na Juve, a svi na njega lafo igraju i sve Juve oborio na kladari. Kratko jasno kad se takvi vidovnjaci, NE IGRAJTE na Juve i nece vas razocarat', ha ya !!.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 16 sep 2010, 22:05

Juve dominira :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 16 sep 2010, 22:20

tony-mortale je napisao/la:o kako velik klub, bod protiv tradicionalno neugodnog lecha iz grada koje niko na karti nezna naći, a ja konjina opet trpam na juve, jao jao, deset puta rekao nikad na njih i opet aaaaaa :twisted:
Jaro nemoj se ti sekirat,uvijek ima gore. Moš misliti kako je igračima Lecha,sad kad ih opale po džepu. Čuj samo 3:3 protiv Juventusa :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 sep 2010, 22:24

Bice opet Marchisio bio na neprirodnoj poziciji :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 sep 2010, 22:32

pa normalno, kad mu je ionako svaka pozicija neprirodna.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 sep 2010, 22:49

Jbt dokle će Juve ovako :roll: umjesto da ide naprijed i da jača oni suprotno. Čini se da je Juventus bio i jači i bolji po ulasku iz Serije B nego što je sad koliko je već prošlo 3-4 godine. Da li je do trenera ili do nedostatka novca za zvučna pojačanja nezz ali ne bih rekao da je ovo 2-go jer su oni dovodili igrače za povelike sume. Ako se ne poprave u skorije vrijeme vjerovatno će i Delneri da dobije otkaz. Za sad tuga i pravo mi je žao zbog toga :(
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 16 sep 2010, 22:56

Neki dan govorim navijacima Juventusa kako je Juve osrednji klub zadnjih 3 godine, ali dzaba oni govore da su najaci u Italiji smijesno, zbog ovog danas su mi postali jos mrzi jer su me oborili za pare a i u jednu mi je ruku draze, jer da su dobili 3:2 bilo bi potpuno ne zasluzeno!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 16 sep 2010, 23:00

FC BAYERN je napisao/la:Neki dan govorim navijacima Juventusa kako je Juve osrednji klub zadnjih 3 godine, ali dzaba oni govore da su najaci u Italiji smijesno, zbog ovog danas su mi postali jos mrzi jer su me oborili za pare a i u jednu mi je ruku draze, jer da su dobili 3:2 bilo bi potpuno ne zasluzeno!

MA DAJ VISE DOSTA VAS JE!!!!!!!!!

Ko ti je rekao da smo najjaci u italiji, daj ga na vidjelo. Cisto sumnjam da je neko s foruma. Prelistaj malo temu pa vidi sta sami pisemo. Post ti je nidje veze...to sto te Juve oborio je nesto drugo, al ti ne daje za pravo da pricas nesto sto nije istina.
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 16 sep 2010, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.

IKSS
Kontakt:

Post Postao/la IKSS » 16 sep 2010, 23:02

Više se i ne nerviram kad Juve izgubi,navikao sam na to,jer bi inače dosad poludio :roll: :evil:
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 sep 2010, 23:05

FC BAYERN je napisao/la:Neki dan govorim navijacima Juventusa kako je Juve osrednji klub zadnjih 3 godine, ali dzaba oni govore da su najaci u Italiji smijesno, zbog ovog danas su mi postali jos mrzi jer su me oborili za pare a i u jednu mi je ruku draze, jer da su dobili 3:2 bilo bi potpuno ne zasluzeno!
hajd ba cim ti navijas za bayern dovoljno je ,vozdra
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 16 sep 2010, 23:07

JuveSissoko je napisao/la:
hajd ba cim ti navijas za bayern dovoljno je ,vozdra
Bayern , sine moj je osvojio duplu krunu i igrao finale LP koje takmicenje vi neigrate a i ovo sto igrate brukate se !

Vi , ste propali ko Albanski Turizam !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 sep 2010, 23:08

samo se vi drzite bayerna
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []