Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Cestitke na pobjedi al drago mi je i zbog posjete jer se pisalo da ce biti poluprazna dvorana
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Andrija najjačisekula je napisao/la:I jos nesto.....katastrofalno izvodimo slobodna bacanja.....mislim da smo jedva bili na 50%......
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Milosevic i Kikanovic takodjer.....legenda reala je napisao/la:Andrija najjačisekula je napisao/la:I jos nesto.....katastrofalno izvodimo slobodna bacanja.....mislim da smo jedva bili na 50%......dođe ti da plačeš kad vidiš kako on to radi
Ali sta je sa tom 3 trecinom kao da smo ukleti.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Koje bi zvjeri nasi igraci bili da kljukaju isto sto belgijanci.
WADA ocigledno zabranjena u Belgiji.
WADA ocigledno zabranjena u Belgiji.
Za njega znamo da je krampa sa FT,ali sta je sa Aticem,Vrapcem,Musom....sa 70% pogodjenih bacanja mogli smo mirno rijesiti utakmicu......legenda reala je napisao/la:Andrija najjačisekula je napisao/la:I jos nesto.....katastrofalno izvodimo slobodna bacanja.....mislim da smo jedva bili na 50%......dođe ti da plačeš kad vidiš kako on to radi
Meni bi ostali jos 2 sata poslije utakmice samo da pucaju slobodna bacanja,kao sto je nekad radio Duda Ivkovic.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Jel moguce da su smjestili nase kosarkase u hotel bez grijanja?? 
Golemo majke mi...Ma idite u pm i savez i sve.ronaldo99 je napisao/la:Jel moguce da su smjestili nase kosarkase u hotel bez grijanja??
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
Bundesliga
- Kontakt:
Svaki put se iznova razočaram kad čujem ovakve stvari. Ljudi pobjeđuju u nemogućim uslovima uz tek tri ili četiri dobra igrača a ovi im ni grijanje ne mogu obezbjediti 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Msm nece Vujosevic bez razloga javno to reci,jbt ja sam ostao sokiranemil02in je napisao/la:Golemo majke mi...Ma idite u pm i savez i sve.ronaldo99 je napisao/la:Jel moguce da su smjestili nase kosarkase u hotel bez grijanja??
-
samosarajvo
- Kontakt:
Gdje su smjesteni?
Kad pojedimo svi su najbolji,nedaj boze da smo izgubili svi bi bili retardi.Halilovic igrac utaknice.Pozdrav vidimo se u Rusiji.
Vode Rusi 1 razlike, 30 sec do kraja
Bez grijanja bando Sarajevska smjestili reprezentaciju.Pa dokle vise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sam misljenja da je Dule bas lose vodio ovu utakmicu. Rotiranje igraca nakon svake 2-3 minute je apsolutno bespotrebno, a pogotovo je bespotrebno uvoditi svih 12 u igru. Hasandic i Loncar nemaju sta traziti na parketu u ovakvim utakmicama. Mozda su bile 4 minute do kraja, on Hasandica drzi u igri, a ovaj dva puta katastrofalno grijesi u odbrani i Belgijanci tr napade zavrsavaju poenima. Lazic i Buza takodjer ne bi trebali puno igrati (prvi jer je los u napadu, a drugi u odbrani). Osim toga, Nedim je jos uvijek totalno van forme i jos uvijek se privikava na kosarkaski teren. Atic je veceras takodjer bio sav pogubljen. Taj momak sam sebi unistava karijeru. Ja bi njemu dao 5-6 minuta u prvom poluvremenu i ako pokaze da ne zna gdje se nalazi, lagano ga zakucati za klupu. Sulejmanovic je bio solidan u odbrani, ali i kod njega se vidi neki strah. On, Halilovic i Stipanovic su sasvim dovoljni da pokriju pozicije 4 i 5, pogotovo jer cemo bar neko vrijeme igrati small ball sa Vrabcem ili Lazicem na 4. Vrabac mi je bio odlican, u odbrani je razvalio, a i u napadu je imao 2 polaganja u bitnim trenucima meca. Gegic dobar za 10-ak minuta da zamijeni Gordica. Stipanovic je bio strasno borben kao i uvijek. Svoju limitiranost nadomjesta tom borbenoscu i na kraju se gotovo uvijek moze reci da je odigrao dobar mec. Halilovic odlican na obje strane parketa. Nije forsirao, a opet je dao solidan broj poena, pokupio nevjerovatno vazne skokove u napadu i jedan je od najzasluznijih za vecerasnju pobjedu. Musa u prvom poluvremenu najgori, u drugom najbolji. Njegovi poeni su nas pokrenuli i veliko bravo za njega. Medjutim, vrijeme je da odigra jednu utakmicu bez tih ogromnih oscilacija i da malo manje prica, a vise pokazuje na parketu. Gordic je bio igrac utakmice veceras, potegao je kad je najvise trebalo i zabio te kljucne poene. Momak je vidno umoran, igrao je nekoliko kup utakmica u svega par dana u Crnoj Gori i njemu svaka cast za vecerasnju partiju.
Idemo sad u Rusiju potpuno rastereceni. Ja se nadam pobjedi, ali ni poraz nas ne bi trebao pretjerano uznemiriti. Btw, valjda ce Minja moci igrati tamo, jer nam je itekako potreban. Naprijed BiH!
P. S. Publika u Sarajevu je veceras bila odlicna.
Idemo sad u Rusiju potpuno rastereceni. Ja se nadam pobjedi, ali ni poraz nas ne bi trebao pretjerano uznemiriti. Btw, valjda ce Minja moci igrati tamo, jer nam je itekako potreban. Naprijed BiH!
P. S. Publika u Sarajevu je veceras bila odlicna.
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 23 feb 2018, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Halilović,Gordić,Musa su danas bili dovoljni.Protiv jačih ekipa teško da imamo štra tražiti.Ali pobjedi se ne gleda u zube.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja centar i moze mu se oprostiti, ali Musi i Atiću se slobodna ne mogu oprostiti oni.to moraju pogađatisekula je napisao/la:Za njega znamo da je krampa sa FT,ali sta je sa Aticem,Vrapcem,Musom....sa 70% pogodjenih bacanja mogli smo mirno rijesiti utakmicu......legenda reala je napisao/la:Andrija najjačisekula je napisao/la:I jos nesto.....katastrofalno izvodimo slobodna bacanja.....mislim da smo jedva bili na 50%......dođe ti da plačeš kad vidiš kako on to radi
..
Vrabac i Gegić su losi sa slobodnih isto
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Uvijek su nam slobodna bila problem...Ranijim generacijama isto, to se jednostavno stalno proteže...legenda reala je napisao/la: Ma ja centar i moze mu se oprostiti, ali Musi i Atiću se slobodna ne mogu oprostiti oni.to moraju pogađati
Vrabac i Gegić su losi sa slobodnih isto
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Neznam zasto ali meni je ova ekipa najdraža od svi kosarkaski generacija do sada!
Posebno mi je drago sto je Musa u zadnjoj eksplodirao zbog onih seljackih povika na istoku. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne znam gdje su bili smjesteni, ali provjereno znam da me prije mjesec dana dobro zima oplela u holiday inu, tako da slutim na to. Inace,teska utakmica, Gordic se prosto vukao u odbrani zadnje 2min ali smo nekako izvukli.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.