Bili su u Holiday innuMig_Mig je napisao/la:Ne znam gdje su bili smjesteni, ali provjereno znam da me prije mjesec dana dobro zima oplela u holiday inu, tako da slutim na to. Inace,teska utakmica, Gordic se prosto vukao u odbrani zadnje 2min ali smo nekako izvukli.
Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas se okupila u sarajevskom hotelu Holiday čime smo zvanično počeli pripreme za drugi ciklus kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini 2019. godine
Zar ima idiota da djetetu od 18 godina već sad psuju?Kaunas je napisao/la:Posebno mi je drago sto je Musa u zadnjoj eksplodirao zbog onih seljackih povika na istoku.
nema potpisa
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta nama odgovara u mecu Francuska-Rusija produzetci su tamo
Pa "veliki" mirza ga je davio i psovao sa 16Admir_Sa je napisao/la:Zar ima idiota da djetetu od 18 godina već sad psuju?Kaunas je napisao/la:Posebno mi je drago sto je Musa u zadnjoj eksplodirao zbog onih seljackih povika na istoku.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- svrakino1921
- Kontakt:
Bilo ih je vise komada idiota,a da smo izgubili ....Admir_Sa je napisao/la:Zar ima idiota da djetetu od 18 godina već sad psuju?Kaunas je napisao/la:Posebno mi je drago sto je Musa u zadnjoj eksplodirao zbog onih seljackih povika na istoku.
O tome ti pricam. 150 KM noc, i smrznes se ko p. Neke klime nikad cuo za njih nisam,al na 23 se sama gasi.Kaunas je napisao/la:Bili su u Holiday innuMig_Mig je napisao/la:Ne znam gdje su bili smjesteni, ali provjereno znam da me prije mjesec dana dobro zima oplela u holiday inu, tako da slutim na to. Inace,teska utakmica, Gordic se prosto vukao u odbrani zadnje 2min ali smo nekako izvukli.
Max Allegri
Ja vjerujem da je Dražen u tim godinama činio mnogo grešaka, al isto tako sumnjam da mu je iko psovao tamo u Šibeniku ili Zagrebu. Ja stvarno te likove ne shvaćam, kakav je to mentalni sklop u 3pm
nema potpisa
- svrakino1921
- Kontakt:
Mig_Mig je napisao/la:O tome ti pricam. 150 KM noc, i smrznes se ko p. Neke klime nikad cuo za njih nisam,al na 23 se sama gasi.Kaunas je napisao/la:Bili su u Holiday innuMig_Mig je napisao/la:Ne znam gdje su bili smjesteni, ali provjereno znam da me prije mjesec dana dobro zima oplela u holiday inu, tako da slutim na to. Inace,teska utakmica, Gordic se prosto vukao u odbrani zadnje 2min ali smo nekako izvukli.
To je izum nekog Sarajlije sigurno
Pobjedise Francuzi
Bassha je napisao/la:Pobjedise Francuzi
1 razlike
Sarajevo ljubavi moja.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Naravno da su ga psovali. Uvijek su takvi prisutni.Admir_Sa je napisao/la:Ja vjerujem da je Dražen u tim godinama činio mnogo grešaka, al isto tako sumnjam da mu je iko psovao tamo u Šibeniku ili Zagrebu. Ja stvarno te likove ne shvaćam, kakav je to mentalni sklop u 3pm
Nazalost u dvoranama nije zabranjen ulaz dilerima droge i ostalim kriminalcima, sitnim ili velikim. Lakse je ignorisati takve, kad ih prepoznas po izgledu.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
tuzla075 je napisao/la:Bez grijanja bando Sarajevska smjestili reprezentaciju.Pa dokle vise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakva nebuloza od posta. Haj da si rekao bando iz saveza i slicno... Kakva sarajevska banda? Ko je sarajevska banda?
E svasta...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Atmosfera i sve idealno. Bez selajkluka koliko je to moguće, organizacija na nivou. Svaka čast za ovaj parket, za cjelokupnu organizaciju, izgledalo je svjetski. Inače, Skenderija je baš dobra dvorana kad skontaš da je pravljena prije 40 godina. Bilo je ovdje i 7.000 ljudi.
Igra u skladu sa mogućnostima. Mene je iznenadilo da je Belgija onako tanušna, ali svaka čast igračima. Gordiću pogotovo. Konstantan je u reprezentaciji.
Porazom Rusa od Francuske, ova pobjeda nas baš dovodi na korak do plasmana.
Igra u skladu sa mogućnostima. Mene je iznenadilo da je Belgija onako tanušna, ali svaka čast igračima. Gordiću pogotovo. Konstantan je u reprezentaciji.
Porazom Rusa od Francuske, ova pobjeda nas baš dovodi na korak do plasmana.
Imamo li mi realno ikakve šanse da se plasiramo na SP?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Rusi igrali produžetke sad valja nazad za Rusiju pa neće ni oni biti odmorni u nedelju idemo ih mlatnuti tamo nema druge mora nas jednu sut prosrati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
merhabaVirtu4l je napisao/la:Imamo li mi realno ikakve šanse da se plasiramo na SP?
Imamo itekako
zasto ne ...prenosimo sigurno 2 boda...Virtu4l je napisao/la:Imamo li mi realno ikakve šanse da se plasiramo na SP?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
I krizamo se s jednom od laksih grupa, gdje Ceska dominira. Vrlo vjerovatno cemo se mi i Cesi borit za trece mjesto koje vodi u Kinu. 
Hocel' moc u zadnjoj rundi kvala igrat igraci iz Eurolige i NBA?
Hocel' moc u zadnjoj rundi kvala igrat igraci iz Eurolige i NBA?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo, mislio sam da je gotovo pri rezultatu 59-66, tako nešto je bilo ali ekstra smo se izvukli. Gordić najbolji kad je najbitnije.
Mislim da bi pobjedom u Rusiji bili vrlo blizu prolaza na SP, tu bi se približili maksimalno tom SP. Te ekipe iz druge grupe moraju protiv Francuske i Rusije igrati a mi ne. Vrijeme je za to SP.
Mislim da bi pobjedom u Rusiji bili vrlo blizu prolaza na SP, tu bi se približili maksimalno tom SP. Te ekipe iz druge grupe moraju protiv Francuske i Rusije igrati a mi ne. Vrijeme je za to SP.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.