Ronaldo kao sto je gore neko napisao igra spica i vise nije to taj Ronaldo(znam da ce simpatizerima tesko pasti
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Asensio treba da igra prvu mladic je talenat,velika greska Zidanea sto ga drzi na klupi.
Ronaldo kao sto je gore neko napisao igra spica i vise nije to taj Ronaldo(znam da ce simpatizerima tesko pasti
) godine cine svoje.
Zidane out!!!
Asensio je izvadio zub zato ga nema.SoulEclipsee je napisao/la:Asensio treba da igra prvu mladic je talenat,velika greska Zidanea sto ga drzi na klupi.
Ronaldo kao sto je gore neko napisao igra spica i vise nije to taj Ronaldo(znam da ce simpatizerima tesko pasti) godine cine svoje.
Sto nijedan sk ne prenosi utakmicu
Ima ipak na sk HD
Dobro prvo poluvrijeme. Sanse se stvaraju, svi pokusavaju. Mislim da ce biti vise golova u drugom. Bogami Benz kao preporodjen igra. Doslo mu iz guzice u glavu.
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Ahaa nisam znao to za Asensiaandro234 je napisao/la:Asensio je izvadio zub zato ga nema.SoulEclipsee je napisao/la:Asensio treba da igra prvu mladic je talenat,velika greska Zidanea sto ga drzi na klupi.
Ronaldo kao sto je gore neko napisao igra spica i vise nije to taj Ronaldo(znam da ce simpatizerima tesko pasti) godine cine svoje.
Sto nijedan sk ne prenosi utakmicu![]()
![]()
Ima ipak na sk HD
Nagrdi ja Ronalda nocas,izgleda da je Ronaldo ponovo poceo zabijati sto mi je drago iskreno
Benzema me posebno iznenadio
Sta ce ovo biti,hahah hajd nece li procepiti za Pariz.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 24 feb 2018, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jel Rona gospodski prepustio Benzu penal ili ga je ovaj morao moliti?
ugasio sam stream prije penala pa nisam vidio.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Hoce li biti spremni Luka,Toni i Marcelo za Pariz,sta je sa Ramosom.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- anonymousHD
- Kontakt:
Odmah prstom pokazao na Benzemu, da on izvede. Kapitenski. Sad i nikad više.L-Train je napisao/la:Jel Rona gospodski prepustio Benzu penal ili ga je ovaj morao moliti?ugasio sam stream prije penala pa nisam vidio.
Benzema je možda i najveća devetka u historiji Madrida.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Veliko srce Kiki imaanonymousHD je napisao/la:Odmah prstom pokazao na Benzemu, da on izvede. Kapitenski. Sad i nikad više.L-Train je napisao/la:Jel Rona gospodski prepustio Benzu penal ili ga je ovaj morao moliti?ugasio sam stream prije penala pa nisam vidio.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Kad su zadnji puta prije danas sva trojica iz BBC bili strijelci?

Sta ti je danas namjerno trolasKawhi je napisao/la:Benzema je možda i najveća devetka u historiji Madrida.
Za Karima se uvijek zayebavam. Ne znam kako nisi primijetio. Protuteza Ronaldistima mora biti neko.MElloo je napisao/la:Sta ti je danas namjerno trolasKawhi je napisao/la:Benzema je možda i najveća devetka u historiji Madrida.
Za Matea fakat mislim ono sto pisem.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
April 2016.andro234 je napisao/la:Kad su zadnji puta prije danas sva trojica iz BBC bili strijelci?![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Ja isto volim Matea, ali svako malo je polomljen a ne igra puno to mu je najveci problem.Kawhi je napisao/la:Za Karima se uvijek zayebavam. Ne znam kako nisi primijetio. Protuteza Ronaldistima mora biti neko.MElloo je napisao/la:Sta ti je danas namjerno trolasKawhi je napisao/la:Benzema je možda i najveća devetka u historiji Madrida.![]()
ima abr 10 napdaca isrped benzeme u realu a mozda cak i viseKawhi je napisao/la:Za Karima se uvijek zayebavam. Ne znam kako nisi primijetio. Protuteza Ronaldistima mora biti neko.MElloo je napisao/la:Sta ti je danas namjerno trolasKawhi je napisao/la:Benzema je možda i najveća devetka u historiji Madrida.![]()
dobar je kova pogotovo kad ima otvoreni teren tad leti
Mislim da bi trebalo Modrica otpisati na ljeto pa da Kovacic i Ceaballos mnogo vise igraju
A sto se tice kaze mislim da je nekad nepotreban u utakmicama kao ova danas, medjutim protiv najboljih timova on mora bit na terenu
-
oldtown1990
- Kontakt:
Ovo veceras je bilo katastrofa. Asensio Llorente Isco Bale Lucas ne zna se koji je bio gori. Ne kontam ih fkt ako protiv prosjecnog kluba ne mogu izdominirat ne znam onda kako ce protiv jacih. Ne moze ni jedan igrac reci da nije dobio sansu, svi su je dobili i rijetko koji je iskoristio istu. Od svih ovih vecih timova Real najvise rotira i najvise igraca koristi, to je prosle sezone davalo rezultat zbog Morate i Jamesa a ove tanko skroz. Valjda ovi starosjedioci izvuku prolaz u Parizu.
Ovo veceras nije pravo stanje igre tima. Dosta je faktora dovelo do nepovoljnog rezultata.
Dosta povrijedjenih, umor ekipe, drasticna promjena sastava, velika bodovna razlika za vodecom ekipom.
Tako da ja nisam nesto ni razocaran vecerasnjim porazom.
Real kada igra sa najjacim sastavom to je sasvim druga prica.
Drugacije sve to izgleda kad je tu, Modric, Kros, Casemiro, Marcelo, Carvahal i naravno Ronaldo.
I da kazem, ja cu biti zadovoljan kada bi zavrsili treci u la ligi i makar dogurali do polufinala u ligi sampiona.
Valjda sledeca sezona bude bolja.
Dosta povrijedjenih, umor ekipe, drasticna promjena sastava, velika bodovna razlika za vodecom ekipom.
Tako da ja nisam nesto ni razocaran vecerasnjim porazom.
Real kada igra sa najjacim sastavom to je sasvim druga prica.
Drugacije sve to izgleda kad je tu, Modric, Kros, Casemiro, Marcelo, Carvahal i naravno Ronaldo.
I da kazem, ja cu biti zadovoljan kada bi zavrsili treci u la ligi i makar dogurali do polufinala u ligi sampiona.
Valjda sledeca sezona bude bolja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.