Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Jbt dokle će Juve ovako
umjesto da ide naprijed i da jača oni suprotno. Čini se da je Juventus bio i jači i bolji po ulasku iz Serije B nego što je sad koliko je već prošlo 3-4 godine. Da li je do trenera ili do nedostatka novca za zvučna pojačanja nezz ali ne bih rekao da je ovo 2-go jer su oni dovodili igrače za povelike sume. Ako se ne poprave u skorije vrijeme vjerovatno će i Delneri da dobije otkaz. Za sad tuga i pravo mi je žao zbog toga 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Neki dan govorim navijacima Juventusa kako je Juve osrednji klub zadnjih 3 godine, ali dzaba oni govore da su najaci u Italiji smijesno, zbog ovog danas su mi postali jos mrzi jer su me oborili za pare a i u jednu mi je ruku draze, jer da su dobili 3:2 bilo bi potpuno ne zasluzeno!
FC BAYERN je napisao/la:Neki dan govorim navijacima Juventusa kako je Juve osrednji klub zadnjih 3 godine, ali dzaba oni govore da su najaci u Italiji smijesno, zbog ovog danas su mi postali jos mrzi jer su me oborili za pare a i u jednu mi je ruku draze, jer da su dobili 3:2 bilo bi potpuno ne zasluzeno!
MA DAJ VISE DOSTA VAS JE!!!!!!!!!
Ko ti je rekao da smo najjaci u italiji, daj ga na vidjelo. Cisto sumnjam da je neko s foruma. Prelistaj malo temu pa vidi sta sami pisemo. Post ti je nidje veze...to sto te Juve oborio je nesto drugo, al ti ne daje za pravo da pricas nesto sto nije istina.
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 16 sep 2010, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Više se i ne nerviram kad Juve izgubi,navikao sam na to,jer bi inače dosad poludio

Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
- JuveSissoko
- Kontakt:
hajd ba cim ti navijas za bayern dovoljno je ,vozdraFC BAYERN je napisao/la:Neki dan govorim navijacima Juventusa kako je Juve osrednji klub zadnjih 3 godine, ali dzaba oni govore da su najaci u Italiji smijesno, zbog ovog danas su mi postali jos mrzi jer su me oborili za pare a i u jednu mi je ruku draze, jer da su dobili 3:2 bilo bi potpuno ne zasluzeno!
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Bayern , sine moj je osvojio duplu krunu i igrao finale LP koje takmicenje vi neigrate a i ovo sto igrate brukate se !JuveSissoko je napisao/la:hajd ba cim ti navijas za bayern dovoljno je ,vozdraFC BAYERN je napisao/la:Neki dan govorim navijacima Juventusa kako je Juve osrednji klub zadnjih 3 godine, ali dzaba oni govore da su najaci u Italiji smijesno, zbog ovog danas su mi postali jos mrzi jer su me oborili za pare a i u jednu mi je ruku draze, jer da su dobili 3:2 bilo bi potpuno ne zasluzeno!
Vi , ste propali ko Albanski Turizam !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- JuveSissoko
- Kontakt:
samo se vi drzite bayerna
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam čitao prethodnu stranicu, ali me zanima igra vašeg tima(vidio sam samo golove). Rezultat nije nešto s obzirom na vaš i Lechov renome.
Kakav gol je postigao Del Piero, vidi se da "starac" ima i dalje top u nogama, ali kako samo Rudnevs zabi u 92. minuti. Vrtiće se onaj gol dugo, dugo.
Btw, je li Chiellini ikada bio dvostruki strijelac? Vaš prvi i Lechov drugi gol idu na dušu odbrane. Sve u svemu, očekivao sam pobjedu bez primljenog gola(nije Lech u formi), ali ako sam morao vidjeti pogodak u vašoj mreži, onda me raduje što sam vidio ono remek djelo.
Sretno u nastavku, no nekako nemam povjerenja u Del Nerija. Nadam se da griješim, no...
Kakav gol je postigao Del Piero, vidi se da "starac" ima i dalje top u nogama, ali kako samo Rudnevs zabi u 92. minuti. Vrtiće se onaj gol dugo, dugo.
Btw, je li Chiellini ikada bio dvostruki strijelac? Vaš prvi i Lechov drugi gol idu na dušu odbrane. Sve u svemu, očekivao sam pobjedu bez primljenog gola(nije Lech u formi), ali ako sam morao vidjeti pogodak u vašoj mreži, onda me raduje što sam vidio ono remek djelo.
Sretno u nastavku, no nekako nemam povjerenja u Del Nerija. Nadam se da griješim, no...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ST Pauli je velesila za Juventus druge necu da uzimam u obzir..nije da sad mrzim juve ali je tako..pali su na nivo jedne Siene Palerma itd zalosno...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
haha kako te nije stid spominjati veliki Bayern pa usred torina smo vas nakantali
a nije s foruma, ne citam vasu temu nit me zanima ovaj odsrednji klub koji igra kupu uefa
i to sa jednim lechom 3-3 i to je bilo jedva, a nije mene samo oborio nego dosta raje i ne samo ova utakmnica nego i utakmnice u serie a ali jedno je sigurno italijane brisem iz klad. a pogotovo ovaj odsrednji klub juventus.
- JuveSissoko
- Kontakt:
pola vas se javi da podjebaje,al et uzivajte,gdje ste bili kad vam je wolfsburg uvaljivao peticu,mora da ste tad bili glasni,ili kad je getafe s igracem manje derao vas,ne sjecam se da vas je kod od juventusovaca podjebavao,al et to vise govori o vama i vasem klubu ,zdra'o
@juvesissoko..ma pusti druze, lakse je nekom metar u guzu nego cenat u glavu. No, dobro tako je to obicno s osobama koje prate fudbal od juce.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Daj ba jeli vas stid pricat nesto vi ste svi koji podjebavate mali klubovi za toinskog giganta kojhi se zna da je najveci poslije Reala.Gdje ste bili kad vam je Zenit hladno 4 komada uvalio u hladnoj Rusiji a da ne pricat o Dzeksonu i o Wolsburgu to je davno ispricana prica mi makar nikad nikog ne podjebavamo zbog losih rezultata strpite se malo ovo je sasvim novi tim sa skoro cijelom postavom promjenjenom, ove sezone vjerujem u Scudetoo prije svega sto na klupi Intera sjedi Rumeni i sto je Milan penzija cast napadu gdje su mladi igraci uz Ibru...
Izroni ce Juve bas kao i Velez za one koji ga vole...
Izroni ce Juve bas kao i Velez za one koji ga vole...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hehe mi smo protiv geteafea igrali prije 2 god tj 2008 a ti se reg skoro pocetkom 2010
tebe srce nije ni bilo na forumu, kao ostalih tvojih juventusovaca, a dobro se sjecam prije tekme juve bayern kako su uletili ovi tvoji drugovi a mozda si i ti bio medzu njima kad smo vas razgulili 4 - 1 u sred torina, kad vam je i Butt dao gol a onda ste se usutili nije vas bilo nekoliko dana na forumu
a ja nikoga ne podcjenujem ja samo govorim realnost a realnost je da je JUVENTUS ODSREDNJI KLUB zadnjih 3 godine svidzalo se vama to ili ne
pozz necu vise 
-
public enemy no1.
- Kontakt:
zenit st. petersburg...wolfsburg...to su te velesile...FC BAYERN je napisao/la:haha kako te nije stid spominjati veliki Bayern pa usred torina smo vas nakantalia nije s foruma, ne citam vasu temu nit me zanima ovaj odsrednji klub koji igra kupu uefa
i to sa jednim lechom 3-3 i to je bilo jedva, a nije mene samo oborio nego dosta raje i ne samo ova utakmnica nego i utakmnice u serie a ali jedno je sigurno italijane brisem iz klad. a pogotovo ovaj odsrednji klub juventus.
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
Ta generacija Zenita je ekipa sa druge planete za danasnji Juventus..public enemy no1. je napisao/la:zenit st. petersburg...wolfsburg...to su te velesile...FC BAYERN je napisao/la:haha kako te nije stid spominjati veliki Bayern pa usred torina smo vas nakantalia nije s foruma, ne citam vasu temu nit me zanima ovaj odsrednji klub koji igra kupu uefa
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- JuveSissoko
- Kontakt:
taj isti Zenit u istom sastavu Juventus je pobijedio godinu dana kasnije u LP i remizirao u gostima bye byeDylan Dog je napisao/la:Ta generacija Zenita je ekipa sa druge planete za danasnji Juventus..public enemy no1. je napisao/la:zenit st. petersburg...wolfsburg...to su te velesile...FC BAYERN je napisao/la:haha kako te nije stid spominjati veliki Bayern pa usred torina smo vas nakantalia nije s foruma, ne citam vasu temu nit me zanima ovaj odsrednji klub koji igra kupu uefa
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 16 sep 2010, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
kakvih sve nebuloza ima na ovom forumu to nije normalno, pa ako nezz neke osnovne stvari (titule, rekordi,navijačka baz itd) o Juventusu pa pogledaj negdje osvijesti se po tom pitanju čuj osrednji klubFC BAYERN je napisao/la:haha kako te nije stid spominjati veliki Bayern pa usred torina smo vas nakantalia nije s foruma, ne citam vasu temu nit me zanima ovaj odsrednji klub koji igra kupu uefa
It was turned around so that right looked wrong
jbg imali smo i mi kikseva, ipak reci za finalistu lp, prvaka bl, prvaka kupa smijesno pogotovo za klub koji igra kup uefa i nisu uzeli seriu A godinama a nekad se moglo uzeti stimanjem utakmnica
dok nisu otisli u seria b gdje im je i mjesto 
- JuveSissoko
- Kontakt:
kad vec tako pratis sigurno se ne sjecas kako Ibra valja vasu odbranu pa i mi pobjedismo u Minehnu,zamisli osrednji klub vas pobijedi i ima 3-2 i medjusobnim duelima??? mora da te utakmice nisi gledao??? hajd kraj i uzivaj ,mani se osrednjih klubova,veliki je bayern,al tebiFC BAYERN je napisao/la:hehe mi smo protiv geteafea igrali prije 2 god tj 2008 a ti se reg skoro pocetkom 2010tebe srce nije ni bilo na forumu, kao ostalih tvojih juventusovaca, a dobro se sjecam prije tekme juve bayern kako su uletili ovi tvoji drugovi a mozda si i ti bio medzu njima kad smo vas razgulili 4 - 1 u sred torina, kad vam je i Butt dao gol a onda ste se usutili nije vas bilo nekoliko dana na forumu
a ja nikoga ne podcjenujem ja samo govorim realnost a realnost je da je JUVENTUS ODSREDNJI KLUB zadnjih 3 godine svidzalo se vama to ili ne
![]()
![]()
pozz necu vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.