Pazi se redara!pile87 je napisao/la:evo valja mojtanzla je napisao/la:Hoće, u januaru kreće izgradnja, 30.000 kapacitet, sa sve hotelima,restoranima,klubovima..Švabama smo dali koncesiju na 75 godina.Zeba'93 je napisao/la:Hoće li biti išta od izgradnje ili rekonstrukcije stadiona ???![]()
Potpis ti ne valja!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Onaj redar bio je nastanzla je napisao/la:Pazi se redara!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:Onaj redar bio je nastanzla je napisao/la:Pazi se redara!nego ova stranica je puna virusa
A i mene J*** virusi cijeli dan, upozoravao, al' niko od glavešina da reaguje. Mogu mislit koliko je raje zaraženo.
tanzla je napisao/la:pile87 je napisao/la:Onaj redar bio je nastanzla je napisao/la:Pazi se redara!nego ova stranica je puna virusa
![]()
![]()
![]()
A i mene J*** virusi cijeli dan, upozoravao, al' niko od glavešina da reaguje. Mogu mislit koliko je raje zaraženo.
mogu mislit koliko je meni los antivirus pa nista ne izbacuje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Danas sam prosao kroz ulicu koja nosi naziv brace Begica i ne mogu da se ne sjetim!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
pile87 je napisao/la:evo valja mojtanzla je napisao/la:Hoće, u januaru kreće izgradnja, 30.000 kapacitet, sa sve hotelima,restoranima,klubovima..Švabama smo dali koncesiju na 75 godina.Zeba'93 je napisao/la:Hoće li biti išta od izgradnje ili rekonstrukcije stadiona ???![]()
Potpis ti ne valja!
aL' je pile u tebe lokacija savrsenstvo hehehe!
Osim - drugo ime za Želju !
- tuborg_na_mozgu
- Kontakt:
meni samo nije jasno kako neko moze da siri ovakve dezinformacije.prvo odakle to da izgradnja pocinje u januarum ni novine ni portali ni niko to vise ni ne spominje i govorilo se da ce nam se tribina siriti i nista i od toga.
drugo, ljudi ajmo malo strpljenja, sve ce polako doci na svoje.samo treba pustiti amara da radi svoje i opet cemo na proljece aBd da haramo.jer sjecate se prosle jeseni, kiksali smo dvije zaredom na grbavici (zrinjski i rudar), pa smo opet uspjeli uzet titulu.sramota je sto na jednu utakmicu dodje oko 1000 navijaca, znaci nocni termin....
drugo, ljudi ajmo malo strpljenja, sve ce polako doci na svoje.samo treba pustiti amara da radi svoje i opet cemo na proljece aBd da haramo.jer sjecate se prosle jeseni, kiksali smo dvije zaredom na grbavici (zrinjski i rudar), pa smo opet uspjeli uzet titulu.sramota je sto na jednu utakmicu dodje oko 1000 navijaca, znaci nocni termin....
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!
hahahahhhahahhatuborg_na_mozgu je napisao/la:meni samo nije jasno kako neko moze da siri ovakve dezinformacije.prvo odakle to da izgradnja pocinje u januarum ni novine ni portali ni niko to vise ni ne spominje i govorilo se da ce nam se tribina siriti i nista i od toga.
Ipak je doslo do zaokreta u slucaju Kerla, ipak nije produzio i prekomandovan je u drugi tim!
Sta vise on hoce koji k*****!!!pile87 je napisao/la:Ipak je doslo do zaokreta u slucaju Kerla, ipak nije produzio i prekomandovan je u drugi tim!
Prvo sto je otiso na probu Kaiserslauterna kad je bio najpotrebniji i sad on hoce nekakve specijalne uslove za ugovor!!
Svaka cast Amare tako se to radi
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
Drugi put i opet kad nam je najpotrebniji!
Momak ima opasnih psihickih problema, jednom smo oprostili drugi put to ide malo teze.
Momak ima opasnih psihickih problema, jednom smo oprostili drugi put to ide malo teze.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- Megamon
- Kontakt:
Hoce covjek u inostranstvo a nece ga nikoarapinho1 je napisao/la:Sta vise on hoce koji k*****!!!pile87 je napisao/la:Ipak je doslo do zaokreta u slucaju Kerla, ipak nije produzio i prekomandovan je u drugi tim!
Prvo sto je otiso na probu Kaiserslauterna kad je bio najpotrebniji i sad on hoce nekakve specijalne uslove za ugovor!!
Svaka cast Amare tako se to radi
Edit:Evo dosao vam je Velibor Vasilic
jesam li za mustuluka
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- AzuR SlasH
- Kontakt:
Znal ko sta je sa stadionom.Nista se neprica o onome Njemci grade Grbavicu ako neko zna jesul se dogovorili plz javite !! 
jeli ko gledo ovog lika na treningu?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Netreba ga niko gledat na treningu provjeren igrac sto se nase lige tice, nudjen je jos prije pocetka sezone ali smo vec imali dovoljan broj igraca na poziciji stopera tako da je u razgovoru sa njim odluceno da ne potpisuje, danas je situacija posve drukcija Bogija nece biti zadugo a sa kerlom se jos uvijek nista nezna i fakticki smo ostali sa Mesicom i Gancevom na stoperima.nick je napisao/la:jeli ko gledo ovog lika na treningu?
Kerla neće na dvije godine da potpiše vjerovatno
Opet se pravi indijanac, hoće da ide vani
Ne kontam fakat lika, ovako će propasti. 
ma znam nego pitam zbog spremnosti,vidim izvisio u iranu pitanje koliko je trenerio i koliko nam moze pomoci prije proljeca,trenutno imamo dovoljno mrtvaca u ekipipile87 je napisao/la:Netreba ga niko gledat na treningu provjeren igrac sto se nase lige tice, nudjen je jos prije pocetka sezone ali smo vec imali dovoljan broj igraca na poziciji stopera tako da je u razgovoru sa njim odluceno da ne potpisuje, danas je situacija posve drukcija Bogija nece biti zadugo a sa kerlom se jos uvijek nista nezna i fakticki smo ostali sa Mesicom i Gancevom na stoperima.nick je napisao/la:jeli ko gledo ovog lika na treningu?
Ja kerle i govana sta glumi u pm, steta dobar je igrac ali nemoze se tako ponasati u svetom dresu svaka cast Amaru odma mrs u drugi tim sam je zasro stvar kad je otisao u kajzer na probu i to kad nam je najvise trebao. po meni netreba ga vise ni vracati u tim kad se tako ponasa zeljo je napravio od njega igraca i on tako vraca pa nemoze moj kerla nije ovo radnik 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Vasilic dobar igrac igrao za repku mislim da smo dobili kvalitetnog stopera na njemu je da se dokaze, imate clipove na youtube 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
e nek mu sad menadzer salje kasete sa utakmica Željo-Rudar(B), Željo-Famos...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.