Petkom tejemmum pa na džumu.Virtu4l je napisao/la:Ima se, može se.skoroalen je napisao/la:Da im Bojan nije račun platio, kiselom bi se tuširali.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nista Menstrualci ne dade vam savez da se odgodi, kriminal, nista ybg potucite se mozda bod i skinete nikad se ne zna, lopta je okrugla.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Evo Ajax počinje na SK 2, odlična uvertira pred derbi na Koševu, taman da me Amsterdam Arena malo privikne na ono što me čeka kasnije.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Malo poznata cinjenica da je Ajaxova skola totalnog fudbala zapravo svoje temelje dobila na Kosevu, tako da odlicna ideja, Ajax i njihov sitni vez od noge do noge je zapravo samo Holandska jeftina kopija Diveva.Virtu4l je napisao/la:Evo Ajax počinje na SK 2, odlična uvertira pred derbi na Koševu, taman da me Amsterdam Arena malo privikne na ono što me čeka kasnije.
A oni malo stariji će se sjetiti upoređivanja Ajaksove čuvene akademije sa livadom na Butmiru.Osim13 je napisao/la:Malo poznata cinjenica da je Ajaxova skola totalnog fudbala zapravo svoje temelje dobila na Kosevu, tako da odlicna ideja, Ajax i njihov sitni vez od noge do noge je zapravo samo Holandska jeftina kopija Diveva.Virtu4l je napisao/la:Evo Ajax počinje na SK 2, odlična uvertira pred derbi na Koševu, taman da me Amsterdam Arena malo privikne na ono što me čeka kasnije.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Jos uvijek se na Istocnoj tribini stadiona Kosevo prica o legendarnom Krojfu koji je dolazio na Butmirske poljane na seminar, 2 sedmice ostao, covjek zatecen ostao fudbalskim znanjem...doduse samo tim, ali i to je dosta.Virtu4l je napisao/la:A oni malo stariji će se sjetiti upoređivanja Ajaksove čuvene akademije sa livadom na Butmiru.Osim13 je napisao/la:Malo poznata cinjenica da je Ajaxova skola totalnog fudbala zapravo svoje temelje dobila na Kosevu, tako da odlicna ideja, Ajax i njihov sitni vez od noge do noge je zapravo samo Holandska jeftina kopija Diveva.Virtu4l je napisao/la:Evo Ajax počinje na SK 2, odlična uvertira pred derbi na Koševu, taman da me Amsterdam Arena malo privikne na ono što me čeka kasnije.
Pa Rinus Mihels je odrast'o gledajući rahmetli Haseta. 
nisu mu vala nešto ćevapiskoroalen je napisao/la:Pa Rinus Mihels je odrast'o gledajući rahmetli Haseta kako prevrće ćevape lijevo desno.
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Bolji nego vaši u svakom slučaju.Linija je napisao/la:nisu mu vala nešto ćevapiskoroalen je napisao/la:Pa Rinus Mihels je odrast'o gledajući rahmetli Haseta kako prevrće ćevape lijevo desno.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
a spremna je i posuda u kojoj će se grijati voda za tuširanje. odličan potez ažurne bordo uprave.
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Voda za tuširanje... luksuz koji na Grbavici nisu vidjeli godinama. 
Jeste im vi ovo sprej posudiliLinija je napisao/la:a spremna je i posuda u kojoj će se grijati voda za tuširanje. odličan potez ažurne bordo uprave.![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
hocel opet igrat s bijelim loptama po snijegu ko protiv borca 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:HOCEMO BABUKU NA TEREN
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Neandertalac
- Kontakt:
irfo je napisao/la:Lakoste je napisao/la:HOCEMO BABUKU NA TEREN
![]()
![]()
Nisam ti ja sklon tom čišćenju terena. Znao sam cijelu avliju sam izlopatat.
Legenda FK Sarajevo.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Babuka haahahahahahah
Vratio se hahahahah
Vratio se hahahahah
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.