Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Strauss
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Strauss » 16 sep 2010, 19:06

Nail for Real je napisao/la:Higuain se vraca. Ronaldo sebicni gad, koji ponekad prodje svojom brzinom i fintama, a zavrsnica mu nula. Ozil maestro. Xabi odlican. Sami takodje. Marcelo dobar, odgovoran. Di Maria ima puno prostora za napredak. Odbrana odlicna. Casillas odmarao na golu, imao jednu hokejasku intervenciju. Ostali koji su usli imali malo vremena da bilo sta pokazu. Mourinho je pokazao kakav je trener, kako je za kratko vremensko razdoblje popravio ocajnu odbranu. Odoh sad u bolnicu, muka mi je od Romariovih postova.
Sa svim se u potpunosti slažem osim sa jednom stvari, a ona se tiče još jednog gad Marcela. On definitivno nema kvalitet za Madrid i kad smo vala mogli toliku lovu potrošiti možemo još kakvog beka dovesti. Lahm bi bio idealno da ne može idelanije pojačanje. Tek tad bi kompletirali odbranu koja bi bila nenadjebiva. Sad ipak malo više koncepciju yebe šugavi Marcela. Da ga se riješiti... :roll:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 16 sep 2010, 19:56

Strauss je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Higuain se vraca. Ronaldo sebicni gad, koji ponekad prodje svojom brzinom i fintama, a zavrsnica mu nula. Ozil maestro. Xabi odlican. Sami takodje. Marcelo dobar, odgovoran. Di Maria ima puno prostora za napredak. Odbrana odlicna. Casillas odmarao na golu, imao jednu hokejasku intervenciju. Ostali koji su usli imali malo vremena da bilo sta pokazu. Mourinho je pokazao kakav je trener, kako je za kratko vremensko razdoblje popravio ocajnu odbranu. Odoh sad u bolnicu, muka mi je od Romariovih postova.
Sa svim se u potpunosti slažem osim sa jednom stvari, a ona se tiče još jednog gad Marcela. On definitivno nema kvalitet za Madrid i kad smo vala mogli toliku lovu potrošiti možemo još kakvog beka dovesti. Lahm bi bio idealno da ne može idelanije pojačanje. Tek tad bi kompletirali odbranu koja bi bila nenadjebiva. Sad ipak malo više koncepciju yebe šugavi Marcela. Da ga se riješiti... :roll:
Marcelo je mlad lijevi bek..a malo ih je bogami u svijetu ;) solidna moje sezona pocela, samo tako neka nastavi :)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 sep 2010, 20:04

Protivnici nisu bili mjerilo da bi nešto zaključivali o Marcelu..večinu vremena je provodio na protivničkoj polovici gdje znamo kako se snalazi...vidjet čemo kad neko pritisne Real tj.Marcela kako če se ponašati...nadam se da je popravio svoju igru u odbranu...da nebi gledao horore u izvedbi Perotia i Navasa...ali sad sve je super,svi su dobri :P
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

no7_raul
Kontakt:

Post Postao/la no7_raul » 16 sep 2010, 23:34

bilo bi lijepo da se konacno malo i real vrati na vrh evrope da se malo zacepe usta svima
.cim barca uzme koju titulu ko biva reala nema nigdje............. :evil:
"Space:The final frontier.These are the voyages of the Starship Enterprise.Its continuing mission.to explore strange new worlds,to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no man has gone before.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 16 sep 2010, 23:50

Kakav si ti navijac u pm pa taj isti gad vam je u prosloj sezoni zabio preko 20 golova i sad prve 3 utakmice nije dao gol i omda je gad koa prvo ako pratis CR-a uvijek ide na to da da gol ali hajde ima te vi Higuaina ne brinem se ja za vas :D
Glory Glory Man United !!! :D

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 17 sep 2010, 00:05

Ja ne znam sto nekom nije dobar Marcelo ,on nije los igrac ,jest da igra bolje u ofanzivi ali eto jos je mlad i vjerujem da ce izrasti u sjajnog lijevog beka ili krila :D Bolje i on ,nego da mi je tu Heinze ,kad se sjetim te greske od igraca.
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 sep 2010, 00:58

Realu je bitno da ima dobre zadnje vezne ,a odlaskom Makelelea Real to nije imao sad vidim tu su sjajni Xabi i Kedira
koji sjajno igraju , presjecaju protivničke napade imaju sjajnu distribuciju lopti ka napadu u ovom sušnom periodu Real to nije imao .I to mi daje nadu da će biti bolje jer nije bitan Ronaldo kao što svi govore najbitniji igrači u ekipi su zadnji vezni jer sve od njih polazi.Za mene je trenutno jedini drag igrač u Realu Ozil i Raul jer on za mene nikad nije otišao iz Reala.I vidi te li vi kako je ružna ona sedmica u Ronalda godinama je ta sedmica bila zaštitnički znak Reala a sad je nekakva stvarno bezveze i više mi je i postalo svejedno kao Real igra ove sezone ga više i ne pratim nešta bog zna šta jer je Real izgubio više onu svoju prepoznatljivost.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 sep 2010, 09:42

apsolutno se slazem.... to djete Reala nikada nije trebalo izgubiti mjesto u voljenom klubu pa po cijenu da ispadnete iz lige. Sad ce pocet price kako ga niko nije otjero vec sam otisao. Sto mu nisu nasli razloga da ga zadrze? Tuzno ga je vidjeti u Salkeu, jer se vidi da se osjeca usamljeno - napusteno. vaša posla :cry:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 sep 2010, 10:03

Nisam toliko upućen u dešavanja oko Reala i Raula, ali mogu dati neki svoj sud u vezi njegovog odlaska. Činjenica je da je za to najviše kriva uprava. Ta ista uprava je dovodila igrače tipa Owena, Nistelrooya, Higuaina, Benzemu, Huntelaara(da se razumijemo, ne govorim da su svi oni promašaji, samo nabrajam napadače), iako su u svojim redovima imali Raula, Morientesa, Ronalda. Dakle, rekao bih da je dovođenje Owena bilo samo da ga ne bi neki drugi veliki klub uzeo, jer im taj igrač, ruku na srce, nije bio potreban.

Također, činjenica je da Raul nije u cvijetu mladosti, te da je njegova karijera pred gašenjem. Dao je dušu i tijelo za Real, ali ne možemo reći da mu se to nije isplatilo(ne mislim finansijski, već nekim duševnih ispunjenjem). Nije li sramotno vidjeti Raula kako na 3 utakmice dobije 15-ak minuta za igru? E, zamislite kako bi tada izgledala legenda Reala?! Dakle, ovako je najbolje i za klub i za igrača.

Što se tiče broja sedam, da je ikako moguće, ja bih ga povukao. Iskreno, Raul je sinonim za taj broj, te je grijeh dati isti nekome drugome, pa makar taj "neko" bio i Cristiano Ronaldo.

Ja bih jednog dana voljeo vidjeti Raula kako sjedi na trenerskoj klupi kraljevskog kluba, jer je to i zaslužio. Pobogu, ako je Mijatović mogao biti sportski direktor, onda Raul MORA biti trener ma kako se ta epizoda završila.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 17 sep 2010, 10:27

Monolog je napisao/la:Nisam toliko upućen u dešavanja oko Reala i Raula, ali mogu dati neki svoj sud u vezi njegovog odlaska. Činjenica je da je za to najviše kriva uprava. Ta ista uprava je dovodila igrače tipa Owena, Nistelrooya, Higuaina, Benzemu, Huntelaara(da se razumijemo, ne govorim da su svi oni promašaji, samo nabrajam napadače), iako su u svojim redovima imali Raula, Morientesa, Ronalda. Dakle, rekao bih da je dovođenje Owena bilo samo da ga ne bi neki drugi veliki klub uzeo, jer im taj igrač, ruku na srce, nije bio potreban.

Također, činjenica je da Raul nije u cvijetu mladosti, te da je njegova karijera pred gašenjem. Dao je dušu i tijelo za Real, ali ne možemo reći da mu se to nije isplatilo(ne mislim finansijski, već nekim duševnih ispunjenjem). Nije li sramotno vidjeti Raula kako na 3 utakmice dobije 15-ak minuta za igru? E, zamislite kako bi tada izgledala legenda Reala?! Dakle, ovako je najbolje i za klub i za igrača.

Što se tiče broja sedam, da je ikako moguće, ja bih ga povukao. Iskreno, Raul je sinonim za taj broj, te je grijeh dati isti nekome drugome, pa makar taj "neko" bio i Cristiano Ronaldo.

Ja bih jednog dana voljeo vidjeti Raula kako sjedi na trenerskoj klupi kraljevskog kluba, jer je to i zaslužio. Pobogu, ako je Mijatović mogao biti sportski direktor, onda Raul MORA biti trener ma kako se ta epizoda završila.
Apsolutno se slazem sa svim sto si napisao. Raul jeste otisao, to jos ne mogu prezaliti ali znam da ce se jednog dana vratiti ili da radi u upravi ili kao trener. Real bez Raula jednostavno nije Real. Meni je samo neshvatljivo da nisu mogli povuci 7-icu. Znam ja za pravilo da igraci moraju prijaviti brojeve od 1-25 ali za Raula se mogao i morao napraviti izuzetak. Da su 7-icu dali nekom omladincu, Morati ili Sarabii ne bih se toliko bunio ali legendarni, sveti broj 7 dati Cristianu samo zbog toga sto ovaj ima svoj modni brend pod nazivom CR7 jer van svake pameti
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 sep 2010, 10:34

Mi ocito igramo bolje bez Raula i sl.. Legenda pa sta, rekorder u svemu pa sta, dao sve za Real pa sta...

Uostalom, jeebes legendu, bitniji su naslovi

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 17 sep 2010, 10:41

Brnjoo je napisao/la:Mi ocito igramo bolje bez Raula i sl.. Legenda pa sta, rekorder u svemu pa sta, dao sve za Real pa sta...

Uostalom, jeebes legendu, bitniji su naslovi
Haj umij se pa se tivra

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 sep 2010, 11:26

Necu, pronasao sam Isusa, sad sam drukciji covjek

ipak je Raul bitniji od naslova Lige Prvaka :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 sep 2010, 11:32

Brnjoo je napisao/la:Necu, pronasao sam Isusa, sad sam drukciji covjek

ipak je Raul bitniji od naslova Lige Prvaka :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
hajd ba suti ako nemas koju pametnu :shock:
prvenstva su se osvaja i osvajace a Raul je neponovljiva karizma. Ovim postom pokazujes kako nemas pojma a da ne govorim kako ne vrijednujest stvari ispravno. LP se mogla i s Raulom osvojiti. No ti si najpametniji i zato šuti...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 17 sep 2010, 11:58

Mislio sam da si pametniji covjek, ipak ti pratis Real, pises blog, toliko o njemu znas i pred svega toga ti si u stanju postaviti ovako pitanje??

[youtube][/youtube]

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 17 sep 2010, 12:05

Raul7 je napisao/la:

Mislio sam da si pametniji covjek, ipak ti pratis Real, pises blog, toliko o njemu znas i pred svega toga ti si u stanju postaviti ovako pitanje??

[youtube][/youtube]
@brnjo lik je biser :mrgreen: :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 17 sep 2010, 12:09

[youtube][/youtube]

Ovo su bili dani :D
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 17 sep 2010, 12:12

Mou, el sueño imposible de Portugal Mou, nemoguci san Portugala
slika
El Madrid no cederá a Mourinho
El diario portugués 'A Bola' adelanta hoy que Florentino Pérez no aceptará la pretensión de la federación lusa para que Mou dirija a su país en los dos próximos partidos clasificatorios de Portugal para la Eurocopa 2012 .
Madrid nece posuditi Mourinha
Portugalska "A Bola" pise da F.Perez neprihvata ponude za Mourinha da vodi svoju zemlju u 2 sljed.utakmice klf za Euro 2012 :mrgreen:
Dok pred.saveza Portugalskog Gilberto Madail nakon dolaska iz Madrida u Lisabon kaze: "Real Madrid nema nista protiv, imamo vrlo dobar odnos, stvar nije jos zatvorena, jedini problem je Mourinho on je jako koncentrisan na svoj rad bijeloj ekipi"
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 17 sep 2010, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 17 sep 2010, 12:18

armageddon666 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ovo su bili dani :D
Tad sam poceo navijati za Real :) Kad se samo sjetim suze mi krenu na oci

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 sep 2010, 12:32

bparena je napisao/la: hajd ba suti ako nemas koju pametnu :shock:
prvenstva su se osvaja i osvajace a Raul je neponovljiva karizma. Ovim postom pokazujes kako nemas pojma a da ne govorim kako ne vrijednujest stvari ispravno. LP se mogla i s Raulom osvojiti. No ti si najpametniji i zato šuti...
Real Madrid ima 25 igraca u svom sastavu, i svaki je mladji i bolji od Raula, tako da nam on vise nema sta dati. Sjedio bi ocajnicki na klupi i promatrao tatu Higuaina kako prci protivnicke odbrane

No, naravno, ne bi ti bio ti da nam nisi tako pametan :lol:

Vratice se Raul, obnasat ce neku nebitnu funcikju u klubu kao i Alfredo Di Stefano, a na nama je da gledamo Ikera kako nosi kapitensku traku koju je zasluzio

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.