FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lik » 25 feb 2018, 17:22

Jbg, kontah da možemo dobiti, međutim kombinacija lošeg vremena, terena i limitiranih igrača dade nulu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 25 feb 2018, 17:23

dabogda da odem uevropu
menstrual

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 feb 2018, 17:23

badboy je napisao/la:Husref opleo po igracima. Ruku na srce do jedne granice s pravom al ima i njegovog dosta u ove dvije utakmice. Klasika, sto se njega tice i kako reaguhe kada lose krene. Pod hitno mora stvoriti koheziju u svlacionici inace slijedi bojkot igraca u Krupi, poraz, a potom najvjerovatnije smjena na klupi. Pod imerativom su pobjede u sledecem kolu. Bas su ga zasrali da ne moze gore.
Gdje je opleo, jel ima još kakva izjava osim one da je zadovoljan remijem?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 feb 2018, 17:24

caffetin je napisao/la:dabogda da odem uevropu
Hotel Evropa je odmah do bezistana. Što bi se reklo, Evropa za sirotinju. :urnebes:
Qrac za sirotinju, skupi k'o da su u centru Dubaija a ne Sarajeva.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 25 feb 2018, 17:26

Samo mogu cestitati nama koji smo se bukvalno zaledili na Kosevu, a nije nas bilo nekoliko stotina po ovim ekstremnim uslovima, sto se "ratnika" na terenu tice fkt ne vrijedi komentarisati, da se pitam zabranio bih im da pricaju na pressu prije utakmice sa svim onim izlizanim floskulama, a zabranio bih i odlazak nakon loseg ali i dobrog rezultata pred Hz. Radnik sasvim zasluzeno odnosi bod sa Koseva, ali ne, mi cemo se baviti Zeljeznicarom i njegovom "losom" igrom. Sezona za zaborav kao jedna od mnogih, do trenera i jeste i nije, svi su oni u pet deka, islo nas sa Calom, islo nas sa Husrefom, ali dodje taj pad kad tad. Ko je navikao ici ce i dalje, ko ne moze ovo da gleda neka ne ide niko ga ne tjera, mi kao navijaci ne mislim da mozemo sta promijeniti.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 25 feb 2018, 17:26

Mozel nam ko kako objasnit da nismo veliki klub, da nismo ni trofejan klub, a kamol divovi. Mi smo obicni prosjek, 3-4-5 mjesto i to je to. Omakla nam se titula par puta u ovih 72 godine historije i to nas definitivno ne cini velikima. Ni to sto dolazimo iz glavnog grada nas ne cini velikima, ni to sto nosimo ime tog grada nas ne cini velikima. Mi smo prosjek i sto prije se s tim pomirimo, bit ce nam lakse.
1946~

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 feb 2018, 17:29

ThrillerHz je napisao/la:Mozel nam ko kako objasnit da nismo veliki klub, da nismo ni trofejan klub, a kamol divovi. Mi smo obicni prosjek, 3-4-5 mjesto i to je to. Omakla nam se titula par puta u ovih 72 godine historije i to nas definitivno ne cini velikima. Ni to sto dolazimo iz glavnog grada nas ne cini velikima, ni to sto nosimo ime tog grada nas ne cini velikima. Mi smo prosjek i sto prije se s tim pomirimo, bit ce nam lakse.
Onima koji to do sad nisu uvidjeli se ne moze ni objasniti.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 feb 2018, 17:31

Gdje je Alfred da kaže da nije još ništa gotovo :mrgreen:
FK Sarajevo

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 25 feb 2018, 17:32

Uprava napolje! Odlazite neznalice sve ste vi krivi. Nikad trofej sa ovima necemo uzeti, neznalice nas vode. Onaj evander pise za sve negativno ali je covjek u pravu sto se tice uprave, pa ovi su zalutali, fulili profesiju. Pa zna li Sabrina i Valentin sta je FK Sarajevo ? Znaju li sta meni i vama ostalim taj klub znaci, ma nemaju pojma sto ja necu sebi doci sedam dana . Ne znaju sta je FK Sarajevo i koliko je to veliki klub. Odlazite neznalice, a otici cete. Doci ce i vas kraj ako Bog da.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 feb 2018, 17:35

ThrillerHz je napisao/la:Mozel nam ko kako objasnit da nismo veliki klub, da nismo ni trofejan klub, a kamol divovi. Mi smo obicni prosjek, 3-4-5 mjesto i to je to. Omakla nam se titula par puta u ovih 72 godine historije i to nas definitivno ne cini velikima. Ni to sto dolazimo iz glavnog grada nas ne cini velikima, ni to sto nosimo ime tog grada nas ne cini velikima. Mi smo prosjek i sto prije se s tim pomirimo, bit ce nam lakse.
Bgm u nasoj drzavi najveci uz komsije i najtrofejni .

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 feb 2018, 17:39

Zip je napisao/la:A bas smo losi....

Dosta mi je i Husrefovog teatralnog ponasanja i mahanja rukamaa...
Hinjski na Husrefa krivicu svaljujes, samo da se ne bi pravi krivci prozvalli.
Znamo svi da cete vi po starom obicaju trenera smijeniti i na njega sve negativno svaliti.
E pa dosta vise. Deset trenera ste promijenili, stotinu igraca.
Vakat je da odgovarate za svoj nerad i nesposobnost.

High

Post Postao/la High » 25 feb 2018, 17:41

Svi u Krupu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 feb 2018, 17:43

Evander je napisao/la:

Znamo svi da cete vi po starom obicaju trenera smijeniti i na njega sve negativno svaliti.
evander Bgm mjenjala se i uprava 2-3 puta . svi znamo sta je problem to je vecinski vlasnik i funkcionisanje kluba a to nije lahko rijesiti .

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 feb 2018, 17:43

Ihtijarević, Hujić, Sabrina, Kantardžić, Valentin i ostali NAPOLJE!!

Na njihovo mjesto postaviti ljude koji će jasno i glasno reći da su cilj trofeji, da je neuspjeh sezona bez trofeja pa kad bi završili drugi sa losijom gol razlikom i istim brojem bodova. Postaviti ultimatum, ako se trofej ne osvoji svi lete i traziti sposobnije ljude!

Ovim gore pomenutim se sjetim blize familije.
FK Sarajevo

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 feb 2018, 17:47

Osudjivao sam i osudjujem psovanje bilo kome, milion puta se kacio sa ljudima ovdje, nazivao ih pljuvacima itd itd...ali treba biti realan, ovo sve sto se desava je za popljuvati !!! Fuj, rat najavljuju...nije '93. pichkurine, igraj lopte za sta si placen, nemoj ratovati...al' jok ni to ne znaju.
Btw, svidio mi se onaj dio govora koji se mogao cuti sa sjevera nakon tekme !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 25 feb 2018, 17:49

Odem navijam za picke na terenu, pratimo ih svuda, oni nam ovaku vracaju??!

Fuj picke jedne manekenske, ko ne zeli da igra za ovaj klub neka ide sve vam J***!!

Pozeli raja tekmu, lafo neka pojacanja, ma smijesno majkemi moje ! :evil:
04.10.2009 !

High

Post Postao/la High » 25 feb 2018, 17:52

A, realno, šta ste očekivali nakon što su naši produžili ugovore Hodžiću i Bekiću? Sve se dalo naslutiti!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 feb 2018, 17:52

[quote="BordoSarajevo"]Ihtijarević, Hujić, Sabrina, Kantardžić, Valentin i ostali NAPOLJE!!

Na njihovo mjesto postaviti ljude koji će jasno i glasno reći da su cilj trofeji, da je neuspjeh sezona bez trofeja pa kad bi završili drugi sa losijom gol razlikom i istim brojem bodova. Postaviti ultimatum, ako se trofej ne osvoji svi lete i traziti sposobnije ljude!

Ovim gore pomenutim se sjetim blize familije.[/quo
odgovrne i strucne osobe nece zauzeti te pozicije . razlog je sto vecinski gazda i njegovi ljudi rade sta hoce prodaju kapitena na poziciji gdje smo naj lošiji to je samo jedan primjer poslovanja i zainteresovanosti za neki rezultat . mi smo njima preduzece bitno je da nije minus poslovanje ostalo nije bitno .

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 feb 2018, 17:53

Hocemo pet juniorau ekipi do kraja prvenstva!
Sta mozemo jos izgubiti?
Husrefe, reaguj. ova sezona je izgubljena, pravite ekipu za slijedecu.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 feb 2018, 17:54

bordobijeli je napisao/la:
Evander je napisao/la:

evander Bgm mjenjala se i uprava 2-3 puta . svi znamo sta je problem to je vecinski vlasnik i funkcionisanje kluba a to nije lahko rijesiti .
Mijenjala se uprava u stilu 's konja na magarca'. Dvije kljucne funkcije za funkcionisanje kluba su direktor i sportski direktor (kako god imenivali ovu funkciju),a Dino S i Ibrakovic ma kakvi uhljupi i lopinasi da su bili su svemirski brod za Sabrinu i Faruka.
Neka postave na te dvije funkcije Slavisu i Semjona npr.,to ce biti promjena.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ULFE i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []