FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir79 » 25 feb 2018, 17:54

Najvece zlo je uprava. Ako je iko izmjenjao trenera i trenera, onda smo to mi. Najlakse je smjeniti trenera.

Husref je odlican trener, ali on ne upravlja novcem, zna se ko to radi. I Husref bi bolje fudbalere.
Gdje su 3 miliona maraka od prodaje mladih fudbalera?

Sad kad nas i Krupa istaslači i pređe na tabeli koja ce to perverzija biti. Onda ce nam odmah da izgrade Bordo Arenu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 feb 2018, 17:57

Nema to veze sa vecinskim vlasnikom, da su ovi uhljupi rekli nema prodaje nijednog igraca, ne bi se ni jedan prodao ali onda im ne bi bila plata na vrijeme. Nema svinsjki ili kone bolje uslove od nas, ne zaradjuju od prodaje vise da im ne mozemo biti konkurenti. Ovi ne znaju, postavili su za cilj borbu za evropu, to im je uspjeh, preko svojih menadzera dovode amaterske igrace itd..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 feb 2018, 17:58

bordobijeli je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Mozel nam ko kako objasnit da nismo veliki klub, da nismo ni trofejan klub, a kamol divovi. Mi smo obicni prosjek, 3-4-5 mjesto i to je to. Omakla nam se titula par puta u ovih 72 godine historije i to nas definitivno ne cini velikima. Ni to sto dolazimo iz glavnog grada nas ne cini velikima, ni to sto nosimo ime tog grada nas ne cini velikima. Mi smo prosjek i sto prije se s tim pomirimo, bit ce nam lakse.
Bgm u nasoj drzavi najveci uz komsije i najtrofejni .
Ovakvu glupost da izvali navijac Sarajeva ,ma kako bio ljut je odron.Idi malo iscitaj historiju kluba i ljudi koji su igrali za isti.A sto se tice sadašnje situacije ja sam toliko ljut i razocaran da ne znam STA bih mijenjao,ustvari znam sve bih mijenjao.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 25 feb 2018, 18:06

Šta reći? Na pripremama igraš skroz raličite pozicije, da bi došlo prvenstvo i eksperimentisanje hahahahahaha Ali zašto? Pa zato što smo u prvenstvo ušli sa 2 beka, i 3 štopera...

Sariću djecu ti yebem i nogice te tvoje MRŠ!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 25 feb 2018, 18:09

UŽASNA PREDSTAVA DANAS. Uprava napolje!

Mi smo mali Klub s Koševa. Oj Bože da li je moguće da neko piše ovo o Sarajevu.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 feb 2018, 18:09

ledesma je napisao/la:Šta reći? Na pripremama igraš skroz raličite pozicije, da bi došlo prvenstvo i eksperimentisanje hahahahahaha Ali zašto? Pa zato što smo u prvenstvo ušli sa 2 beka, i 3 štopera...

2 stopera brate, Adukor je vezni
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 25 feb 2018, 18:13

zagorski je napisao/la:"Ovo je maksimum što smo mogli izvući. I bod nam je prevelik i na kraju možemo biti zadovoljni jer se Radnik dobro snašao", rekao je Musemić, te dodao:

"U sljedećem kolu idemo u Krupu. Čeka nas teška utakmica, ali moramo se nositi s tim iako imamo problema sa igračkim kadrom. Ne ide nam u prilog ni ovaj crveni karton Adukora".

1.Zasto se evo vec drugu utakmicu protivnik bolje snalazi vec mi i gdje je nestala igra iz prvog dijela sezone i sa priprema?
2.Ko je kriv Husrefe sto imamo problema sa igrackim kadrom? Ko je kriv za to sto je i onako slaba odbrana dodatno oslabljena odlascima nekoliko igraca,a adekvatne zamjene nisu dovedene?
3.Ko je kriv sto nemamo bekove,ko je kriv sto nam krila igraju bekove,a vezni stopere?
4.Ko je kriv sto nijedno 'pojacanje' nije opravdalo taj epitet?
5.Cime su pojedinci zasluzili stalno mjesto u prvih 11,unatoc tome sto je jasno da to ne zasluzuju i ne opravdavaju?
Itd.,ima jos toga za pitati,ali evo ja bi ga samo ovo pitao nakon ove izjave.
Valentin, Sabrina, Elvir i druzina bordova...

Imaju ljudi divnu ideju da naprave samo odrziv klub, toliko vjeruju u ideju da ce radije ugasit klub nego odustat... To su fino sredjeni klosari, degenerici i ljudi koji zasluzuju pljuc prilikom svakog susreta...

Za njih je dobro to sto je drzava vec uredjena po tom sistemu, odlicno su se uklopili a i fino zaradjuju, imaju ugodan zivot, sta ih boli ku*ac sta mi mislimo. Za nas ce lako, ko nam je*e mater... Potrosice oni rodjenu majku a ne Husrefa ili Calu da bi to sacuvali...

Napravili smo divan vocnjak, sve najbolja stabla, birana. Zaposlili smo visoko obrazovane ljude da im rezu grane, pa da to bude profesionalno i lijepo za oko. Onda su ti visoko obrazovani odlucili da bi mi mogli gledat i "malo losiji" fudbal, jbga zivimo u Bosni, bitno je da se igra i da ne puca sta hos vise. Uz to, logicno, pala je odluka da se najbolja roba izvozi al samo ako je to u interesu robe i za dobro robe... Za nas su tu kapiteni partizana, legende trecih liga, ovaj Messi za siromasne, par rekreativaca sto trckaraju okolo za fine pare i ovi sto nam trebaju za sevapa, samo da im karijera zivne i odose, sevap je..

Da postoji mogucnost zarade miliona bez ulozene marke nebi nas se ni Dodik odrekao, trazio bi pravedan postotak za rs.

95% uposlenika veze nema sta nama znaci FK Sarajevo. I na kraju naje*e onih 5% sto zna ali ne moze nista promijeniti.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 25 feb 2018, 18:16

BordoSarajevo je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Šta reći? Na pripremama igraš skroz raličite pozicije, da bi došlo prvenstvo i eksperimentisanje hahahahahaha Ali zašto? Pa zato što smo u prvenstvo ušli sa 2 beka, i 3 štopera...

2 stopera brate, Adukor je vezni
Znam, ali eto kod nas je haman trenutno štoper opcija, ma smiješno Bgm, smijurija smo...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 feb 2018, 18:20

I tako prolazi jos jedna sezona za zaborav a glavni problem nismo rijesili. Uprava napolje **** vam gdje god sta imate!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 25 feb 2018, 18:22

Pozzz pljuvaci :urnebes:

Rekao sam da cu se iskljucit sa ovih govana I neznam kako pojedini jos imaju snage .... uletim tu I tamo al....

Samo cu rec da nije do Husrefa kao sto nije bilo ni do Cale ni do Repuha ... manje vise nije ni uprave jer I oni rade kako im malezijci narede ... da se ima vise kesa bila bi I bolja pojacanja ... a sad da li bi sposobnija uprava mogla "navuc" vise para Mozda I bi .... al sta ti to vrijedi ako ti Tan odredi koliko ide za "pojacanja" samo njemu pravis plus .... tako da ......

Prodali smo se pogresnom covjeku ... sve sto odskace proda se I jbg ....po meni za male pare .... al neki ce opet rec uprava ih pusti za sicu ... jel vi fkt mislite da oni mogu prodat nekog da ne odobre malezijci....opet se vracamo na isto ... riba smrdi od glave .... I tako u krug ....

I tu tursku sto spominjete trenirali bi na igmanu itd ... bi al ovako imaju sanse da "utope" nekog na tim pripremana tako da to nisu pripreme nego pijaca .... I igraci su svjesni toga pa se potrude svi se pokusavaju uhljebit negdje dalje ....

Teska situacija :cry: .... rezanje budjeta nas je upropastilo skroz ... ukinute su pozicije skautinga.... nakad smo se cjenkali oko igraca sad se prodaju obavezno samo se ceka ko ce najvise dat al igrac ide 100% .... ovo sto dolazi u klub je sve gore I gore jer realno to su jeftini igraci I to sa razlogom ....neznam opet se vrtimo u krug ...

pozzz drugovi .....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

High

Post Postao/la High » 25 feb 2018, 18:23

Nasjedate na besjede ovih kvaziradničkih masa koji druge nazivaju režimskim klubovima a oni istodobno gomilaju općinske / politizirane pare. Kvaziproleterijat koji živi u simulakrumu radničke klase a ustvari živi na općinskom hljebu. :crazy:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 25 feb 2018, 18:29

Od jako je Husref dosao mi smo imali sredinu koja extra funkcionise ( stanojevici adukor centralni i defanzivni i Saric ispred koji je imo apsolutnu slobodu jer je imo dva osiguraca iza sebe, i sam Saric je par tekmi prevagnuo na nasu stranu golom ili asistencijom , imali smo rezerve rahmanovica , herica, radovca i po mwni nikad bolje popunjena sredina

Imali smo napad koji e sasvim solidno funkcioniso , trebalo nam je to jedno krilo kvalitetno i imali bi na svakoj poziciji po 2 solidna igraca npr. Halilovic- mico, ahmet- krste, hrbib- lelic ili kombinacija dosta sa ovim 5-6 igraca

Ono sto nismo imali i sto je bilo lose u prvom dijelu to je odbrana, odlaskom Marka dodatno smo je oslabili , nama su trebala 2 stopera mi smo doveli pola jednog stopera( sofranac) , trebali su nam konkurencija bekovima mi smo nabili nogom ivetica koji je mogo nekako krpiti tu poziciju bar protiv ovih losijih ekipa od nas

Mi se nismo kvalitetno pojacali ni planski, zato si sad razjebo sredinu vracanjem adukora na stopera, a sredina je dusa ekipe

Ne pljujte po Husrefu( ima gresaka ko i svaki trener na svijetu) , pljujte po upravi, po sabrini i elviru jer valentin otkad nije postavio onog svog za trenera umjesto husrefa i ne pojavljuje se u klubu, pljujte po bilalagicu i rahmanovicu vrsnim menadjerima koji nam kroje ekipu sa altiparmakovskum koji nam ni za koji **** nije trebo i slicnim igracima
Raja je ovdje pisala o ovome svo vrijeme pa du napadani sa svih strana, i jos dosta toga se ima napisati al ne zelilm , dovoljno smo sjebani njihovim igrana a i da se zuline kujice ne bi nasladjuvale
Onom ko bude psovo i tjero husrefa treba **** kompletnu familju, prvo nek se uhljebi noge ufate pa onda svi ostali
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 25 feb 2018, 18:30

sarajevo se voli i kad gubi i kad remizira!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 feb 2018, 18:31

Evander je napisao/la:
Zip je napisao/la:A bas smo losi....

Dosta mi je i Husrefovog teatralnog ponasanja i mahanja rukamaa...
Hinjski na Husrefa krivicu svaljujes, samo da se ne bi pravi krivci prozvalli.
Znamo svi da cete vi po starom obicaju trenera smijeniti i na njega sve negativno svaliti.
E pa dosta vise. Deset trenera ste promijenili, stotinu igraca.
Vakat je da odgovarate za svoj nerad i nesposobnost.
Sunce ti yebem pokvareno, kako te nije stid??

Pises da trebaju juniori igrati, pa sto ne igraju?
To Husref ne bira igrace nego uprava?

Mrsss supcinoo jedna obicna, opet si dosao da se nasladjujes kako smo losi....
Licemjeru jedan...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 feb 2018, 18:33

joker90 je napisao/la:Na vakat uhvatiti ritam ove i upjevati se, koristit će se dosta do kraja sezone..

Nadam se da ste uvjezbali!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 feb 2018, 18:47

Nisam stigo gledat tekmu, al po raji, igrači su ti koji su na terenu a ne trener. Igrači imaju zadatak da izvrše svoje dužnosti. Napadač da zabije gol, vezni da kreira taj gol, a odbrana da sačuva svoju mrežu.
Mi imamo mentalne patuljke u našem dresu, stid me kad vidim ko igra za nas. I još što neko napisa meni na moj post da su ti igrači planski i skautiranjem dovedeni.
Polovna roba nam se vrti iz godine u godinu i plasiraju kao pojačanja.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 25 feb 2018, 18:50

jel jos uvjek mislite da na zimske pripreme treba ici u antaliju?

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 25 feb 2018, 18:58

bihuzur je napisao/la:jel jos uvjek mislite da na zimske pripreme treba ici u antaliju?
Bozija grehota je odvest ih iz kantona, imali bi pripreme meni na bjelasnici i u kampu i izmedju sebe igrali prijateljske
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 25 feb 2018, 18:58

DBR1987 je napisao/la:Pozzz pljuvaci :urnebes:

Rekao sam da cu se iskljucit sa ovih govana I neznam kako pojedini jos imaju snage .... uletim tu I tamo al....

Samo cu rec da nije do Husrefa kao sto nije bilo ni do Cale ni do Repuha ... manje vise nije ni uprave jer I oni rade kako im malezijci narede ... da se ima vise kesa bila bi I bolja pojacanja ... a sad da li bi sposobnija uprava mogla "navuc" vise para Mozda I bi .... al sta ti to vrijedi ako ti Tan odredi koliko ide za "pojacanja" samo njemu pravis plus .... tako da ......

Prodali smo se pogresnom covjeku ... sve sto odskace proda se I jbg ....po meni za male pare .... al neki ce opet rec uprava ih pusti za sicu ... jel vi fkt mislite da oni mogu prodat nekog da ne odobre malezijci....opet se vracamo na isto ... riba smrdi od glave .... I tako u krug ....

I tu tursku sto spominjete trenirali bi na igmanu itd ... bi al ovako imaju sanse da "utope" nekog na tim pripremana tako da to nisu pripreme nego pijaca .... I igraci su svjesni toga pa se potrude svi se pokusavaju uhljebit negdje dalje ....

Teska situacija :cry: .... rezanje budjeta nas je upropastilo skroz ... ukinute su pozicije skautinga.... nakad smo se cjenkali oko igraca sad se prodaju obavezno samo se ceka ko ce najvise dat al igrac ide 100% .... ovo sto dolazi u klub je sve gore I gore jer realno to su jeftini igraci I to sa razlogom ....neznam opet se vrtimo u krug ...

pozzz drugovi .....
Par puta sam naveo ove stvari ,ali sam uredno bio popljuvan.Upravo ovo iz tvog posta je poenta svega.
Yebo ti nas kada nam je Bilalagic glavni menadjer u klubu.
Nisu njega kone djaba nabile nogom.
04.10.2009 !!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 feb 2018, 18:59

Inijesta je napisao/la:Od jako je Husref dosao mi smo imali sredinu koja extra funkcionise ( stanojevici adukor centralni i defanzivni i Saric ispred koji je imo apsolutnu slobodu jer je imo dva osiguraca iza sebe, i sam Saric je par tekmi prevagnuo na nasu stranu golom ili asistencijom , imali smo rezerve rahmanovica , herica, radovca i po mwni nikad bolje popunjena sredina

Imali smo napad koji e sasvim solidno funkcioniso , trebalo nam je to jedno krilo kvalitetno i imali bi na svakoj poziciji po 2 solidna igraca npr. Halilovic- mico, ahmet- krste, hrbib- lelic ili kombinacija dosta sa ovim 5-6 igraca

Ono sto nismo imali i sto je bilo lose u prvom dijelu to je odbrana, odlaskom Marka dodatno smo je oslabili , nama su trebala 2 stopera mi smo doveli pola jednog stopera( sofranac) , trebali su nam konkurencija bekovima mi smo nabili nogom ivetica koji je mogo nekako krpiti tu poziciju bar protiv ovih losijih ekipa od nas

Mi se nismo kvalitetno pojacali ni planski, zato si sad razjebo sredinu vracanjem adukora na stopera, a sredina je dusa ekipe

Ne pljujte po Husrefu( ima gresaka ko i svaki trener na svijetu) , pljujte po upravi, po sabrini i elviru jer valentin otkad nije postavio onog svog za trenera umjesto husrefa i ne pojavljuje se u klubu, pljujte po bilalagicu i rahmanovicu vrsnim menadjerima koji nam kroje ekipu sa altiparmakovskum koji nam ni za koji **** nije trebo i slicnim igracima
Raja je ovdje pisala o ovome svo vrijeme pa du napadani sa svih strana, i jos dosta toga se ima napisati al ne zelilm , dovoljno smo sjebani njihovim igrana a i da se zuline kujice ne bi nasladjuvale
Onom ko bude psovo i tjero husrefa treba **** kompletnu familju, prvo nek se uhljebi noge ufate pa onda svi ostali
Paša moj volim i ja Husrefa (ali Sarajevo više od njega i bilo koga)pa samo da ti dam jednu konstataciju tj.pitanje na čiju inicijativu je sklonjen Novaković a koliko znam prima platu od nas jer trenira sa juniorima do isteka ugovora a ćini mi se da tu najviše škripi po tvom nekom viđenju.Ma bez obzira na sve podrška svima pa makar mi sad svi **** mater ali podrška i igračima i treneru-ima i upravi jer oni su uposlenici u mom klubu za koji živim pa makar iz lige da ispadnemo zato ovo pišem pa da me pogrešno ne shvatiš šta sam napisao za Husrefa ali....ćinjenice su ćinjenice.........
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 25 feb 2018, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, NeSamSafetee, propoklopac, rimljanin90 i 65 gostiju.