FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 25 feb 2018, 19:49

muhamedhulk je napisao/la:Kako moze biti kriva Uprava?
Je li dovela trenera kojeg svi postuju, smatraju najboljim u drzavi, 'legenda' Kluba itd.?
Je li dovela igrace koje je trazio? Ako Obradovic nece, ne moze tu Uprava nista da ga hebes.
Jesu li omogucene ekstra pripreme u Antaliji?
Jedini minus je odlazak Mihojevica. Minus zbog toga sto nisu doveli jos jednog stopera. Ali Mujakic je ekstra stoper i ne vidim tu problem.

Zasto Husref ne koristi omladinu, osim kad nema izbora?
Zasto Husref na pripremama igra jedno a sad drugo?
Zasto Hebibovic igra beka? Mujakic danas prekuc'o ali njemu je klupa dok se vrati Sofranac.
Zasto igra Saric koji ide na ljeto?
itd.

Husrefe ostani, ali brate daj nam ono sa priprema; Sabanovica, bez Sarica, Mujakica, Krstu iza napadaca, Hebibovica desno na krilu itd.
Da, ne, da.
Ne, može itekako.
Ništa specijalno, standardno.
Jedan od mnogih minusa.
Zato što nemaju minutu seniorskog fudbala i zato što nekad nemamo izbora u nedostatku kvalitetnih fudbalera.
Zato što se to ne može porediti ni u kojem slučaju.
Zato što mu je to prirodna pozicija ali na svakoj poziciji je odron, realno. Slažem se za ovo drugo, nadam se da nije samo bljesak.
To ne znam i nije mi jasno, povraća mi se od te jadne debilčine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 feb 2018, 19:52

Zasto igra Saric sve mu yebem u pikcu!

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 25 feb 2018, 19:56

Slabe psovke sa Zapada danas, mnogo bolje to radimo kad smo na Istoku :kafa:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 feb 2018, 19:57

Je li dovela trenera kojeg svi postuju, smatraju najboljim u drzavi, 'legenda' Kluba itd.?
Je li dovela igrace koje je trazio? Ako Obradovic nece, ne moze tu Uprava nista da ga hebes.
Jedini minus je odlazak Mihojevica. Minus zbog toga sto nisu doveli jos jednog stopera. Ali Mujakic je ekstra stoper i ne vidim tu problem.

Zasto Hebibovic igra beka? Mujakic danas prekuc'o ali njemu je klupa dok se vrati Sofranac.
itd.

Husrefe ostani, ali brate daj nam ono sa priprema; Sabanovica, bez Sarica, Mujakica, Krstu iza napadaca, Hebibovica desno na krilu itd.
UPRAVA JE NAJVEĆI KRIVAC.
Postavili su ambicije najvećeg kluba u državi kao što ih ima yebena Krupa od 67 stanovnika.
Htio je Husref Ofosua pa ga nisu uspjeli dovesti, Obradovića pa ga nisu uspjeli dovesti, trazili smo beka pa se svede na neku probu nekog iz trece lige Srbije koji nije igrao godinama. Priča je da nema kvalitetnih igraca u zimskom prelaznom roku, naravno da nema, nema ih nikad kad nudis igracima mizerna primanja koja su manja od onih koji imaju igraci u drugoj ligi Luksemburga.

Naravno da i Husref ima gresaka i da je jedan od glavnih krivaca u ova dva meca do sada, razocarao me vise puta, nisam od onih koji ga hvale na svakom koraku nit sam previse bio zadovoljan kad je dosao, al ne kritikujem ga jer znam da bi bila ista situacija i da je trener Murinjo, Gvardiola ili Zidan dok su ova gov.na na čelu kluba.

Igraci su kar.ine, ekipa kar.injski popunjena, ali jos uvijek nije alarmantno jer ako kone osvoje kup, i cetvrta pozicija vodi u tu evropu koja donosi jos 3-4 mjeseca redovnih plata uposlenih, jos ako se prodje jedno kolo, onda se mozda i salon opet renovira.,tako da se oni jos nisu nasikirali.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 25 feb 2018, 20:00

sekac je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Od jako je Husref dosao mi smo imali sredinu koja extra funkcionise ( stanojevici adukor centralni i defanzivni i Saric ispred koji je imo apsolutnu slobodu jer je imo dva osiguraca iza sebe, i sam Saric je par tekmi prevagnuo na nasu stranu golom ili asistencijom , imali smo rezerve rahmanovica , herica, radovca i po mwni nikad bolje popunjena sredina

Imali smo napad koji e sasvim solidno funkcioniso , trebalo nam je to jedno krilo kvalitetno i imali bi na svakoj poziciji po 2 solidna igraca npr. Halilovic- mico, ahmet- krste, hrbib- lelic ili kombinacija dosta sa ovim 5-6 igraca

Ono sto nismo imali i sto je bilo lose u prvom dijelu to je odbrana, odlaskom Marka dodatno smo je oslabili , nama su trebala 2 stopera mi smo doveli pola jednog stopera( sofranac) , trebali su nam konkurencija bekovima mi smo nabili nogom ivetica koji je mogo nekako krpiti tu poziciju bar protiv ovih losijih ekipa od nas

Mi se nismo kvalitetno pojacali ni planski, zato si sad razjebo sredinu vracanjem adukora na stopera, a sredina je dusa ekipe

Ne pljujte po Husrefu( ima gresaka ko i svaki trener na svijetu) , pljujte po upravi, po sabrini i elviru jer valentin otkad nije postavio onog svog za trenera umjesto husrefa i ne pojavljuje se u klubu, pljujte po bilalagicu i rahmanovicu vrsnim menadjerima koji nam kroje ekipu sa altiparmakovskum koji nam ni za koji **** nije trebo i slicnim igracima
Raja je ovdje pisala o ovome svo vrijeme pa du napadani sa svih strana, i jos dosta toga se ima napisati al ne zelilm , dovoljno smo sjebani njihovim igrana a i da se zuline kujice ne bi nasladjuvale
Onom ko bude psovo i tjero husrefa treba **** kompletnu familju, prvo nek se uhljebi noge ufate pa onda svi ostali
Paša moj volim i ja Husrefa (ali Sarajevo više od njega i bilo koga)pa samo da ti dam jednu konstataciju tj.pitanje na čiju inicijativu je sklonjen Novaković a koliko znam prima platu od nas jer trenira sa juniorima do isteka ugovora a ćini mi se da tu najviše škripi po tvom nekom viđenju.Ma bez obzira na sve podrška svima pa makar mi sad svi **** mater ali podrška i igračima i treneru-ima i upravi jer oni su uposlenici u mom klubu za koji živim pa makar iz lige da ispadnemo zato ovo pišem pa da me pogrešno ne shvatiš šta sam napisao za Husrefa ali....ćinjenice su ćinjenice.........
Brate Novakovic se pritisno da raskine ugovor, s obzirom da je menadjerski igrac i strasnu platu koju mu je dala UPRAVA kluba i koju on svojim “ kvalitetom” nigdje ne moze dobiti , on logicno nije pristo na raskid , tu husref moze biti jedino odgovoran sto ga je sklonio iz ekipe na sasvim logicno zahtjev nekog iznad sebe

I ja volim Sarajevo vise od zivota , volim onog hadziju ekonoma ko da mi je brat rodjeni, volim husrefa i moju podrsku ima Husref i imaju poedini igraci, ovi menadjerski igraci i ovi sto ih boli **** za klub i navijace su mi isti ko i ovi uhljebi iz uprave
Oni nisu Sarajevo i ne predstavljaj ih brate ko dio kluba, oni su najvece zlo kluba, obicni paraziti koji su uhljebili koga god su mogli u klub
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 feb 2018, 20:07

Protiv Krupe stavljam stoju na dvicu.
U ovakvim situacijama, uvijek nekako dobijemo slijedecu utakmicu :)

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 25 feb 2018, 20:10

Može mi neko objasniti na koji način mogu zaustaviti priliv obavještenja sa ovog dijela foruma, tj. sa teme FK Sarajevo?
Ja više ne mogu ovako izdržati, duša me boli, a kad čitam ovu temu još mi je gore. Može neko pojasniti, od srca hvala unaprijed.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 feb 2018, 20:11

Ja Husrefa volim i postujem al zasto sam sebi u stomak skace? Pa Ahmetovic zi nije igro ni Saric,ni Hebib jednu tekmu na pripremama sad Hebib beka igra,igra Bekic i Saric pa nisi trebo to uradit vec ekipu sa priprema gurnut pa sta bog da,Krste nije krilo,Hebibovic nije igrac itd al eto gurni juniore napokon da se ne brukamo

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 25 feb 2018, 20:12

MortemHz je napisao/la:

itd.

Da, ne, da.
Ne, može itekako.
Ništa specijalno, standardno.
Jedan od mnogih minusa.
Zato što nemaju minutu seniorskog fudbala i zato što nekad nemamo izbora u nedostatku kvalitetnih fudbalera.
Zato što se to ne može porediti ni u kojem slučaju.
Zato što mu je to prirodna pozicija ali na svakoj poziciji je odron, realno. Slažem se za ovo drugo, nadam se da nije samo bljesak.
To ne znam i nije mi jasno, povraća mi se od te jadne debilčine.
:mrgreen: :clap:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 feb 2018, 20:12

Evander je napisao/la:Protiv Krupe stavljam stoju na dvicu.
Krades mi misli. Msm necu stoju, ali cu ubaciti u kombinaciju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 feb 2018, 20:21

Sabinho je napisao/la:
Evander je napisao/la:Protiv Krupe stavljam stoju na dvicu.
Krades mi misli. Msm necu stoju, ali cu ubaciti u kombinaciju.
Baš, ove sezone smo mensečini dva put se vraćali iz "kome" pobjedom protiv Radnika u Bijeljini a zatim i u Mostaru protiv Zrinjskog, ovaj put moramo zapeti za to cetvrto mjesto....
FK Sarajevo

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 25 feb 2018, 20:27

Danas smo igrali taktikom svi u vezni red jedan je Hase :mrgreen:
Kako loše izmjene danas, u jednom trenutku mi na terenu imamo Adukora, Stanojevića, Mustafića, Crepulju, Husejinovića i Sarića. Čak šest igrača koji pokrivaju vezni red, te dva klasična odbrambena igrača, od toga jedan ne igra svog beka, neko kontra. Ono što sam cijeli prelazni rok govorio, bespotrebno gomilanje igrača u vezi, kamo sreće da smo prodali Sarića.
I za kraj mislim da bi ovi manekeni trebali više biti na udaru navijača, nego uprava. Imali su sve uslove za pripreme, teren ispred sebe i protivnika po mjeri. Ovo danas je njihova krivica, čemu prozivanje uprave koja u zadnje vrijeme radi solidan posao, kada su za ovo danas krivi igrači. Protiv uprave se trebalo govoriti za vrijeme priprema, a ne sada kada dođu loši rezultati. Jedini koji to radi je Evander pa ga zbog tog i cijenim na neki način.
ps. gdje je onaj Parmakovski. Mogao je barem na klupi bit danas :hmmmmm:

egzodus1946
Kontakt:

Post Postao/la egzodus1946 » 25 feb 2018, 20:45

Pa jbt mi smo u zadnjih 5 utakmica osvojili 7 bodova :puke:

8. smo na tabeli kada se gledaju samo domace utakmice

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 feb 2018, 20:55

Eto tekme u srijedu. Bice svacega - umjetni teren, minus ogroman, atmosfera 0 bodova.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 25 feb 2018, 21:03

haris004 je napisao/la:Danas smo igrali taktikom svi u vezni red jedan je Hase :mrgreen:
Kako loše izmjene danas, u jednom trenutku mi na terenu imamo Adukora, Stanojevića, Mustafića, Crepulju, Husejinovića i Sarića. Čak šest igrača koji pokrivaju vezni red, te dva klasična odbrambena igrača, od toga jedan ne igra svog beka, neko kontra. Ono što sam cijeli prelazni rok govorio, bespotrebno gomilanje igrača u vezi, kamo sreće da smo prodali Sarića.
I za kraj mislim da bi ovi manekeni trebali više biti na udaru navijača, nego uprava. Imali su sve uslove za pripreme, teren ispred sebe i protivnika po mjeri. Ovo danas je njihova krivica, čemu prozivanje uprave koja u zadnje vrijeme radi solidan posao, kada su za ovo danas krivi igrači. Protiv uprave se trebalo govoriti za vrijeme priprema, a ne sada kada dođu loši rezultati. Jedini koji to radi je Evander pa ga zbog tog i cijenim na neki način.
ps. gdje je onaj Parmakovski. Mogao je barem na klupi bit danas :hmmmmm:
To da Evender jedino pise protiv uprave nije tacno, etiketirate bezveze covjeka a u sustini svi smo razliciti karakteri i on sto pise, pise vecinom negativne stvari i za 90% je upravu

Prelistaj forum ako ti nije mrsko pa ces vidjeto da je dosta raje posalo protiv uprave jos odavno, a i dosta nas je pisalo u prelaznom roku da se nismo adekvatno pojacali prvenstveno u odbrani gdje je najvise skripilo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 25 feb 2018, 21:06

Ocekujem sve pobjede do kraja i osvajanje titule!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 25 feb 2018, 21:14

Amca007 je napisao/la:Ocekujem sve pobjede do kraja i osvajanje titule!!
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 feb 2018, 21:27

Bit će patnja do kraja sezone, za nas bolesnike će ovo biti mučno pratiti.
U ovom trenutku, maximum maximuma je borba za to treće mjesto, a i ono je sve dalje i dalje a i da nije daleko, borba za treće mjesto je velika sramota za ime i grb FK Sarajeva. Najgore je to što smo sa ove dvije utakmice i predstave "obezbjedili" katastrofalnu posjetu i atmosferu do kraja sezone, pa čak i na derbijima što će biti poražavajuća činjenica na kraju kad se podvuče linija na proteklu sezonu za nas navijače, ove u upravi se ne sikiraju plaho.

Ponovo prelazlni rok katastrofalno odrađen, nije to toliko bilo vidljivo na pripremama, ali ove dvije utakmice pokazuju kakav je bio prelazni rok. Nije bilo vidljivo jer smo se svi nadali da će dva beka moći iznijeti teret ovih 14 utakmica i da će zadovoljiti - jer se ipak, izgleda, nije ni tražila njihova alternativa, logički, valjda jer su pokazali neki kvalitet na pripremama (?). Počinje sezona, jedan bek na klupi, drugi prehlađen.
Dalje, riješili smo se oba stopera iz prvih 11, doveli smo samo jednog i veznog smo mu priključili, malo je, ali hajde, rizikovat ćemo a imamo tu i perspektivnog Mujakića. I ovdje problem, jedan stoper prehlađen, drugi pocrvenio, ostajemo na jednom stoperu, akademcu. Karma.
Pojačanje u napadu, Altiparmakovski, druga utakmica nema ga ni na klupi a od 18 igrača samo jedan napadač, uredu je to da se borimo za opstanak i da nam je cilj ne izgubiti, ali baš obratno, cilj je borba za vrh i pobjede a samo jedan napadač, malo je.

Doveli smo Crepulju, dobar CV, trebao bi biti pojačanje, ali na toj poziciji smo najbolje bili pokriveni, ali hajde, neka kvalitetnih igrača, ali nije logično, na drugim pozicijama skoro pa i nemaš nijednog igrača dok u veznom redu imaš i viška. Na kraju ispade da će ti najveće pojačanje biti igrač iz zadnje ekipe druge austrijske lige, što je poražavajuća činjenica, i ruku na srce, ja koji sam najviše Halilovića popljuvao, do sada je najviše pokazao i ovom prilikom mu se izvinjavam.

U ovom prelaznom roku smo zaradili najviše nego ikad do sad a skoro pa nikad više sakatiji nismo bili što se tiče ekipe.
FK Sarajevo

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 feb 2018, 21:38

Mujakića, Mustafića i Musemića izdvojiti.

Mujakić i Mustafić nikako ne mogu biti krivi za ovo, oni se trude, daju najbolje od sebe, neiskusni su. Husref ima dovoljno kredita da možemo komotno igrati i ligu za opstanak, neće mu raja prigovoriti, pogotovo što je došao u ovakvoj situaciji.

A ovo ostalo, od Pavlovića, preko bekova i lažnih bekova, nepostojećih krila, izgubljenih veznjaka do napadača koji veze nemaju. Pa onda preko onih ustoličenih u Titovoj, onih u Ferhadiji i onih na Skenderiji, staviti na jedno mjesto, politi benzinom i zapaliti.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 25 feb 2018, 21:44

Mozete misliti dokle je doslo kad je uvijek umjereni forumas @hilmo "poludio" :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, Google Adsense [Bot] i 32 gosta.