Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Denizmare

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Denizmare » 20 avg 2010, 13:01

porediti Nenu i Mrsica mogu samo isfrustrirani likovi. Ko je sta osvojio su cinjenice,tu je Mrsic ,,bolji,, ali isto tako trofej osvoje i malo je reci polovni igraci koji igraju po 2 minuta ali mu se broji da ga je osvojio. Drugo gledajuci igracki Neno je 100 puta bolji,ko kaze suprotno ima ozbiljnih psihickih problema u vidu halucinacija i iluzija.
Trece treba pogledati u kojim je klubovima ko igrao i ko je bio gdje trazen. Cetvrto navodno Nenino osluskivanje komsiluka-takodje nizak udarac i psihicki problem,igrati onako u ono vrijeme za drzavu ,a biti Srbin-Bosanac mogu samo veliki ljudi.
Rezime- vrlo kratko : poslije Kindjeta Neno je najveci - hebo trofeje srce i odnos su najvazniji...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 avg 2010, 19:06

Denizmare je napisao/la:porediti Nenu i Mrsica mogu samo isfrustrirani likovi. Ko je sta osvojio su cinjenice,tu je Mrsic ,,bolji,, ali isto tako trofej osvoje i malo je reci polovni igraci koji igraju po 2 minuta ali mu se broji da ga je osvojio. Drugo gledajuci igracki Neno je 100 puta bolji,ko kaze suprotno ima ozbiljnih psihickih problema u vidu halucinacija i iluzija.
Trece treba pogledati u kojim je klubovima ko igrao i ko je bio gdje trazen. Cetvrto navodno Nenino osluskivanje komsiluka-takodje nizak udarac i psihicki problem,igrati onako u ono vrijeme za drzavu ,a biti Srbin-Bosanac mogu samo veliki ljudi.
Rezime- vrlo kratko : poslije Kindjeta Neno je najveci - hebo trofeje srce i odnos su najvazniji...
Svaka cast za post. Pa Neni samo za one utakmice protiv hrvata treba napravit spomenik. Samo mi je zao sto je se prerano vratio na poziciju selektora.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 sep 2010, 20:54

Denizmare je napisao/la:porediti Nenu i Mrsica mogu samo isfrustrirani likovi. Ko je sta osvojio su cinjenice,tu je Mrsic ,,bolji,, ali isto tako trofej osvoje i malo je reci polovni igraci koji igraju po 2 minuta ali mu se broji da ga je osvojio. Drugo gledajuci igracki Neno je 100 puta bolji,ko kaze suprotno ima ozbiljnih psihickih problema u vidu halucinacija i iluzija.

Neno jeste kralj i sve ali ovako govoriti o MRsicu izgleda da ti imas psihicki problema Neno je jedan neprevazidzen i rame uz rame uz Kindzeta ali opet ovako pricati o nekomu ko je uradio neko i nesto hmm .... mislim da ti zivis u iluzijama Neno jeste bolji ali 100 puta hmm ne bi bas rekao ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 11 sep 2010, 23:21

Sta sam ja ruzno rekao o Mrsicu?????? Procitaj jos jednom pa mi citiraj. Nigdje nisam spomenuo da je los igrac,naprotiv,samo sam odgovorio na poredjenje njih dvojice. Beze lupetas tek da napises nesto....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 13 sep 2010, 00:17

OVo sto sam ti boldirao ti ocigledno ne shvatas sta si napisao pa evo da ti pojasnim uspordedjujes igraca koji sjedi na klupi i Mrsica i jednaki su ti da je osvojeno .. procitaj ti malo bolje ... Pozdrav i ja ne lupam vec malo ti si se zagubio :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 13 sep 2010, 00:26

TaRgEt_ je napisao/la:OVo sto sam ti boldirao ti ocigledno ne shvatas sta si napisao pa evo da ti pojasnim uspordedjujes igraca koji sjedi na klupi i Mrsica i jednaki su ti da je osvojeno .. procitaj ti malo bolje ... Pozdrav i ja ne lupam vec malo ti si se zagubio :D
bay the way

Caja Laboral - Benetton Fribourg 102:77

Mirza Teletović 41 PTS (8/10 za 3)

oporavio se od povrijede, ali na njegovu srecu na kraju nije nam i trebao, a sljedece ce godine morati igrati jer ovaj put ima motiva i u suprotnom javnost ce ga zapamtiti zauvijek kao prodanu dusu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 sep 2010, 17:56

nerminh74 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:OVo sto sam ti boldirao ti ocigledno ne shvatas sta si napisao pa evo da ti pojasnim uspordedjujes igraca koji sjedi na klupi i Mrsica i jednaki su ti da je osvojeno .. procitaj ti malo bolje ... Pozdrav i ja ne lupam vec malo ti si se zagubio :D
bay the way

oporavio se od povrijede, ali na njegovu srecu na kraju nije nam i trebao, a sljedece ce godine morati igrati jer ovaj put ima motiva i u suprotnom javnost ce ga zapamtiti zauvijek kao prodanu dusu
Da bas tako u suprotnom,stvarno bi i djetetu od dvije godine bilo jasno.ko' koga tu ebe.
Inace se uvijek skoro bas uvijek u rekordnom vremenu ''oporavi''.kad je u pitanju klub.
Opet oni momci kakvi takvi su se odazvali i igrali koliko mogu.Sto je fazon i na neki nacin i ''osigurali''put na evropsko.
Pitanje je da li je Teletovic i takvi uopste zasluzio poziv u repku.Po cijeni i gazenja BIH repke na Evropskom.
Imao sam pozitivno misljenje o njemu do ovih kvalifikacija.Medjutim ocito je da je Teletovic i takvi usrao motku i do vrha.Sto je najgore,nije prvi put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 13 sep 2010, 21:15

harishp je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
bay the way

Da bas tako u suprotnom,stvarno bi i djetetu od dvije godine bilo jasno.ko' koga tu ebe.
Inace se uvijek skoro bas uvijek u rekordnom vremenu ''oporavi''.kad je u pitanju klub.
Opet oni momci kakvi takvi su se odazvali i igrali koliko mogu.Sto je fazon i na neki nacin i ''osigurali''put na evropsko.
Pitanje je da li je Teletovic i takvi uopste zasluzio poziv u repku.Po cijeni i gazenja BIH repke na Evropskom.
Imao sam pozitivno misljenje o njemu do ovih kvalifikacija.Medjutim ocito je da je Teletovic i takvi usrao motku i do vrha.Sto je najgore,nije prvi put.
potpisujem
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 sep 2010, 07:47

I jos nesto ko bude i pomislio da brani takve tipove.Definitivno su dno dna kao i teletovic.
Ovo vise nije slucajnost ili satro povreda.Ovo je pisanje i sr-anje po grbu BIH repke.
Aferim tele-tovicu. :evil:
Odsad je malim slovom,njegovo prezime.
P.S ja dajem glavu da bi njegov ucinak prevagnuo na casni ulazak na Evropsko.ali zaboga ko bi muda hladio na jezeru.Posmatrao konja i nisam mogao vjerovati da ''insan moze biti takav hajvan'' :evil: .Jer je i sam bio u par navrata potvrdio u drustvu da mu ''satro povreda''uopste nije bila ozbiljna,vec zbog osiguranja koji BIH savez nije mogao pokriti.Sta je onda sa Vardom,i ostalim momcima krme.Ni Varda ne igra za klikere ali ga je jos bilo stid i to javno potvrdio sto na vrijeme nije bio na pripremama.Covjek koji je vise Srbijanac nego Bosanac i Hercegovac.Sram da te bude teletovicu.
Dabogda mu za lijecenja sve pare bile malo.Gade mi se takvi ljudi.
@neno posipam se pepelom i to javno.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 sep 2010, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 14 sep 2010, 09:45

neno#4 je napisao/la:3. Za Nihada Djedovica Misko ima ponude dva euroligaska kluba van Spanije, gdje je Mrsic bio u njegovim godinama. Covjek je dosao do Barselone sa svojih 18 godina i manje, to sve govori...
e je*iga sad si me bas negativno iznenadio ovim :roll:

ali vratimo se temi - mirza teletovic
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 sep 2010, 11:54

Cuj sada Mirzana''igrat cu na EURO BASKETU :shock:
Ne volim nikome slutiti belaja i povredu kao sporistima.
Ali mi je milion puta proletilo kroz glavu da bi bas volio da se ''bas,bas'' povrijedi.
Pa ako nista umjesto da ga mrzimo,mozemo da ga zalimo.
Znam da ce biti,citiranja kao i kritike u zargonu pa sa njim smo jaci.
Ali hare je u rovu izdeverao mnogo gorih stvari,od pola politicara i ostalih martimudana koji sada kroje kapu.
Tako bi trebalo i za ove momke koji su izgurali kako tako ove kvalifikacije.
Da li je Tele i takvi uopste zasluzili poziv,pa i po cjeni deranja nam guzova.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 sep 2010, 23:12

harishp je napisao/la:Cuj sada Mirzana''igrat cu na EURO BASKETU :shock:
Ali mi je milion puta proletilo kroz glavu da bi bas volio da se ''bas,bas'' povrijedi.
Ali hare je u rovu izdeverao mnogo gorih stvari,od pola politicara i ostalih martimudana koji sada kroje kapu.
trebaju tebe pozvat ti bi ginuo za dres repke

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 sep 2010, 10:44

dema je napisao/la:
Evo ga vec jedan se javio.Nismo te prepoznali.
Ovaj ga i ne oblaci, a kamoli da gine.
Dugo ce taj ''zivjeti''ne boj se,kao i takvi koji tako razmisljanju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 sep 2010, 12:12

KK_Bosna je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:3. Za Nihada Djedovica Misko ima ponude dva euroligaska kluba van Spanije, gdje je Mrsic bio u njegovim godinama. Covjek je dosao do Barselone sa svojih 18 godina i manje, to sve govori...
e je*iga sad si me bas negativno iznenadio ovim :roll:

ali vratimo se temi - mirza teletovic
Sta je reci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Eto sta sam zgrijesio...Okolnosti su drugacije bile sve je uredu, znam da je bio u Diti, hebi ga treba cijeniti i ono sto je Nihad postigao, mada tesko ce on do vrhunskog igraca ali eto, nada zadnja umire....

Ali dobro mene je ponijelo malo, mada je meni Mrsic poslije Markovica najdrazi igrac koji je ikada igrao za ovu repku...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 sep 2010, 12:30

harishp je napisao/la:
dema je napisao/la:
Evo ga vec jedan se javio.Nismo te prepoznali.
Ovaj ga i ne oblaci, a kamoli da gine.
Dugo ce taj ''zivjeti''ne boj se,kao i takvi koji tako razmisljanju.
nista samo tebe zvat ti si igracina velika

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 17 sep 2010, 12:38

Šta će bio povrijeđen možda je i mogao igrati pod injekcijama pa da rizikuje sezonu samim time i karijeru.Ko bi normalan na njegovom mjestu to uradio.Ako nije mogao dati BiH ono najbolje a sigurno nije nek se zahvalio pozivu.Ako ništa igrač na njegovoj poziciji Bavčić se borio i pokazao napredak.Samo nek Mirza bude zdrav za prvenstvo da se ne ofiramo tamo.
Usput evo i slika sa slavlja nakon titule u Španiji.Tu je zastava BiH i to ona prava ne nametnuta 8-)

slika

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 sep 2010, 20:40

@dema ti ocigledno brkas pojmove.
Igracine su '' smrtno povrijedjene'' najcesce u kvalifikacijama.Za nesto vise budemo vidjeli,naravno u slucaju odlaska na evropsko.
Posto je BIH repka ipak na prvenstvu,povreda je proslost i teske rane zaboravljene.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 sep 2010, 22:19

harishp je napisao/la:@dema ti ocigledno brkas pojmove.
Igracine su '' smrtno povrijedjene'' najcesce u kvalifikacijama.Za nesto vise budemo vidjeli,naravno u slucaju odlaska na evropsko.
Posto je BIH repka ipak na prvenstvu,povreda je proslost i teske rane zaboravljene.
Mozda i ima istine u tome tvome ali ti vidis sve i u kakvoj se zemlji zivi.Covjek jest bio povrijeden samo je pitanje koliko jeli mogao igrat mozda i jest niti a ni ja nemamo dokaz za nesto slicno. E sad da smo mi na njegovom mjestu vjerovatno bi igrali ali moras bit posten pa reci da se mi ko drzava jako jako lose odnosimo prema sportistima.Covjek je htio da se dobro spremi za novu sezonu nije igrao on zeli u NBA i zamisli sad nije bitno ko je on da imamo i tamo ovu svoju zastavu koja ce to bit promocija za nas jer ce bit prvi ak ode NBA igrac iz BIH koji nastupa za BIH jer Varda nije nastupao za BIH kad je bio u NBA. Jos ce on nama puno pomoc on je nas najbolji igrac on nama treba imali smo dosta srece sad cemo to iskoristit bit slozni nego daj da nademo neka nova imena ovi ce se skupit i imamo ekipu koja nece ni bit losa.Znam nesto o Sportskoj medicini tako da ti mogu rec da cesto nes izgleda uredu a ne bude tj moze se desit da igrac moze podnijet samo odredenu vrstu opterecenja tj moze odradit utakmicu ili odredeni broj minuta ali ne moze pripreme ne moze jace treninge i ne moze podnijet da igra dovoljno jakim tempom jos plus rizikuje tad obnavljanje povrede a to je jos gore jednom sam tako obnovio povredu pa sam rizikovao operaciju.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 sep 2010, 22:26

dema je napisao/la:
harishp je napisao/la:@dema ti ocigledno brkas pojmove.
Mozda i ima istine u tome tvome ali ti vidis sve i u kakvoj se zemlji zivi.Covjek jest bio povrijeden samo je pitanje koliko jeli mogao igrat mozda i jest niti a ni ja nemamo dokaz za nesto slicno. E sad da smo mi na njegovom mjestu vjerovatno bi igrali ali moras bit posten pa reci da se mi ko drzava jako jako lose odnosimo prema sportistima.Covjek je htio da se dobro spremi za novu sezonu nije igrao on zeli u NBA i zamisli sad nije bitno ko je on da imamo i tamo ovu svoju zastavu koja ce to bit promocija za nas jer ce bit prvi ak ode NBA igrac iz BIH koji nastupa za BIH jer Varda nije nastupao za BIH kad je bio u NBA. Jos ce on nama puno pomoc on je nas najbolji igrac on nama treba imali smo dosta srece sad cemo to iskoristit bit slozni nego daj da nademo neka nova imena ovi ce se skupit i imamo ekipu koja nece ni bit losa.Znam nesto o Sportskoj medicini tako da ti mogu rec da cesto nes izgleda uredu a ne bude tj moze se desit da igrac moze podnijet samo odredenu vrstu opterecenja tj moze odradit utakmicu ili odredeni broj minuta ali ne moze pripreme ne moze jace treninge i ne moze podnijet da igra dovoljno jakim tempom jos plus rizikuje tad obnavljanje povrede a to je jos gore jednom sam tako obnovio povredu pa sam rizikovao operaciju.

Zar nije prvi bio čini mi se Aleksandar Radojević tada centar visok 2.21 igro je za BIH i u NBA nisam siguran za koga mislim za Toronto i Utah
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 17 sep 2010, 22:45

Pratim dugo sta ovaj harishp pise. Lik moze popljuvat pola sportista iz BiH :shock: . Ja vjerujem da je Mirza bio povrijedjen, doktori iz reprezentacije vjeruju, nalazi tako kazu i meni dovoljno. A i da nije bio povrijednjen ja mu ne zamjerim ni najmanje. Sto se mene tice mogao je jednostavno reci "Ne zelim igrati ovaj ciklus kvalifikacija, zelim odmor i da se spremim za sledecu sezonu" ja mu ne bi zamjerio ni najmanje. On je nas Dirk Nowitzki, boljeg igraca nemamo i necemo imati jos zadugo ja mislim, kad Dirk (a i jedan mali milion drugih igraca) moze odbiti jednu drzavu kao sto je Njemacka i igranje na SP a ne u kvalifikacijama, koja ima sigurno savrsen savez, sto onda Mirza ne bi mogao odbiti igranje za reprezentaciju u kojoj se pola igraca ne zeli odazvati, organizacija uzasna, rizikuje povredu (koju je najvjerovatnije imao)?
Ne pali ti toliko ta prica o patriotizmu @harishp (a vidio sam da mnogo ljudi iz Bosne omalovazavas i to omalovazavanje ti se svaki put zasniva na patriotizmu :roll: ), nek smo ti i ja patriote za nas je culo pola Evrope i svijeta, kakav Mirza, Hasan, Sergej, Bola, Dzeko,..., Bosna i Hercegovina ima nas i jos neke likove sa foruma ;)
I mene bi bilo stid pomisliti, a kamoli napisati na forum koliko zlo zelis covjeku iz razloga sto nije igrao jedne kvalifikacije :o
Zadnja izmjena: _karabaja_, dana/u 18 sep 2010, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.