staragarda je napisao/la:SmajilKaric je napisao/la:ma manite se garde frajer ima problem sam sa sobom, ne moze sad ni pohvaliti ekipu jer cijelo vrijeme je pljuje i ne moze covjek protiv sebe, jbg treba ga razumjeti nije mu lahko hahahahahaha
Eto nek ti nemaš problema,de sad malo hvali 10. mjesto i poraz....gori ste od srba i kosovskog boja...vas par ovdje covjek sa strane kad cita rekao bi da smo najmanje u borbi za Evropu a ni titula nije daleko

....znam ja da vas nervira i boli REALNOST i da bi vi najvise volili da sami ovdje svrsavate na faraona, Macka,ispadanje iz lige,tuzbe,onog miki mausa od advokata i raspali stadion koji ste spasili od kradje...ja imam problem a likovi nahvalise poraz

Stari ja se u potpunosti slazem sa tobom,znam o cemu pises,pusti ove standardne faraonove ......
Ali vidi,mene bole porazi od granicnih prelaza,banjaluckih zaseoka,i tako tih velikana BiH fudbala,a ovo ovako uopste me ne dotice.....Da je bio Gosk ili ne dao bog kiksaju li kuci sada,yebacu im mater......Ali realno nemamo mi sta traziti gore po grbavici,kosevu,slabo kada smo donijeli bodove.A yebi ga igrali su solidno buraz,nemozes reci da se nisu borili..
Druga je stvar sto mi znamo malo vise,gledamo siru sliku svega,pa nam se smucilo.....pogotovo stanje u klubu........Nista Senad nije napravio,nije nam prvi put da na zimu sklepam dobru ekipu,nije on to izmislio sada pa da ga hvalim....tako mi evo dvije decenije,usere.mo pa se cupaj...
Ali sto se ove utakmice tice,stvarno nema se sta prigovoriti...