Almir Gredićnevjernik je napisao/la:Za kojeg fudbalera se smatra da je najobrazovaniji fudbaler na svijetu? (nije aktivan)
Sportsko znanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportsko znanje
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Nesto poput tebe.Samo sto je ovaj za razliku od tebe,postigao nesto u zivotu.dema je napisao/la:safet susic hehe on bas djeluje obrazovan
inace razlika je mala.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma bitno mi je da sam obrazovaniji i od tebe i od njeg.Jest napravio ko igrac ko trener je nula nema nijedan rezultat vrijedan spomena.harishp je napisao/la:Nesto poput tebe.Samo sto je ovaj za razliku od tebe,postigao nesto u zivotu.dema je napisao/la:safet susic hehe on bas djeluje obrazovan
inace razlika je mala.
tako je, dr.SocratesBosco je napisao/la:Brazilski veznjak SocratesOn je bio doktor i još nešto uz zvanje doktora ako se ne varam. Jako obrazovan čovjek.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Laganica jedna od mene dok se ne uhodam. Koji španski igrač nam je zavuko gol u 97. min. protiv Španije ?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Marchena, ako se ne varam. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mog'o si sačekat barem deset minuta pa odgovorit.Monolog je napisao/la:Marchena, ako se ne varam.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
To da bi pitanje dobilo na snazi, jel?
Ko je najveći košarkaški lajavac?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ha ja, isfur ovako odma odgovorio.
Teodosić

Teodosić
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Ha ja, isfur ovako odma odgovorio.
Teodosić![]()
Edit: Yeap, @Drh, radi se o Barkleyu.
Zadnja izmjena: Monolog, dana/u 17 sep 2010, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
Charles BarkleyMonolog je napisao/la:To da bi pitanje dobilo na snazi, jel?![]()
Ove onda jedno od mene:
Koje povrce je zabranjeno unositi na Stanford Bridge(stadion Chelsea)?
Koje povrce je zabranjeno unositi na Stanford Bridge(stadion Chelsea)?
sigurno paradajz.
NE, ali je zabranjeno upravo zato jer je tradicija navijaca bila da kad god izgube igrace gadjaju upravo tim trazenim povrcem.Wolverine je napisao/la:sigurno paradajz.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Špinat? HAHAHAHAHAHAdrH je napisao/la:NE, ali je zabranjeno upravo zato jer je tradicija navijaca bila da kad god izgube igrace gadjaju upravo tim trazenim povrcem.Wolverine je napisao/la:sigurno paradajz.
hahah, ma paradajz sam napiso zato sto je crven.
a tacan odgovor sam nekin dan procitao na njihovom forumu, celer cini mi se? mislim da cak i pjesma ima.
a tacan odgovor sam nekin dan procitao na njihovom forumu, celer cini mi se? mislim da cak i pjesma ima.
Tako je! Celery, celery! Give us more celery!Wolverine je napisao/la:hahah, ma paradajz sam napiso zato sto je crven.
kojem fudbaleru celika je nadimak petica?
arnautuWolverine je napisao/la:kojem fudbaleru celika je nadimak petica?
a znas li ti kojem je igracu (sada NK Viteza) nadimak Vazda
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
AdilovicuS-Y-L-A-R je napisao/la:arnautuWolverine je napisao/la:kojem fudbaleru celika je nadimak petica?
a znas li ti kojem je igracu (sada NK Viteza) nadimak Vazda
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 45 gostiju.