FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 feb 2018, 18:20

haris004 je napisao/la:Gledaš ljudi igraju na travi, naši u blatu. Ko bi mu zamjerio što je odabrao Slovačku ispred nas.
Ponudi mu više, neće se bunit ni da ne igra :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 feb 2018, 18:32

BordoSarajevo je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Gledaš ljudi igraju na travi, naši u blatu. Ko bi mu zamjerio što je odabrao Slovačku ispred nas.
Ponudi mu više, neće se bunit ni da ne igra :D
:salut: :clap:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 feb 2018, 18:47

Ovi igraci imaju snage da osvoje jos 28-30 bodova do kraja sto ce bit dovoljno za evropu.

Mi moramo jednom stati iza trenera i iza **** igraca. Dobrom treneru kao sto jes husref. Uz ove igrace i jos 3-4 igraca na ljeto po husrefovoj zelji mi ce mo bit glavni konkurenti za titulu.

Drugo, ovo nisu uslovi u kojim FK SARAJEVO pruza najbolje partije al to nesmije bit opravdanje jer se znalo za blato led kisu i snijeg hladnoce itd.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 feb 2018, 18:49

Mi smo svake godine glavni konkurenti. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 26 feb 2018, 18:58

MortemHz je napisao/la:Bijednici iz uprave su krivi, nisu ni sudije, ni Željo ni Široki, ni navijaci ni tereni ni uslovi ni Husref ni ovi jadni zaostali igraci nego uprava.
Ako ste za nekoliko dobrih igara dizali Husrefa u nebesa : Husref ovo Husref ono, Husref legenda (za mene to do sada nije ni po čemu), onda treba da ste dosljedni i reći da je za ove neuspjehe glavni krivac Husref. Da se razumijemo, nisam za njegovu smjenu, ali on mora preuzeti odgovornost i za neuspjehe tima kojeg on vodi, ali bih mu postavio uslov da do kraja ovog dijela prvenstva mora osvojiti toliko i toliko bodova, inače...

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 26 feb 2018, 19:59

Pitar6785 je napisao/la:Ovi igraci imaju snage da osvoje jos 28-30 bodova do kraja sto ce bit dovoljno za evropu.

Mi moramo jednom stati iza trenera i iza **** igraca. Dobrom treneru kao sto jes husref. Uz ove igrace i jos 3-4 igraca na ljeto po husrefovoj zelji mi ce mo bit glavni konkurenti za titulu.

Drugo, ovo nisu uslovi u kojim FK SARAJEVO pruza najbolje partije al to nesmije bit opravdanje jer se znalo za blato led kisu i snijeg hladnoce itd.
Ne trolaj zivota ti vise, kakvi su uslovi bili protiv Goska, Zrinjskog, Krupe, Zeljeznicara i to na Kosevu, nemojte o vremenskim uslovima i terenu, i Radniku su isti uslovi bili pa su odigrali par smislenih akcija.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 26 feb 2018, 20:05

bordopoeta je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Bijednici iz uprave su krivi, nisu ni sudije, ni Željo ni Široki, ni navijaci ni tereni ni uslovi ni Husref ni ovi jadni zaostali igraci nego uprava.
Ako ste za nekoliko dobrih igara dizali Husrefa u nebesa : Husref ovo Husref ono, Husref legenda (za mene to do sada nije ni po čemu), onda treba da ste dosljedni i reći da je za ove neuspjehe glavni krivac Husref. Da se razumijemo, nisam za njegovu smjenu, ali on mora preuzeti odgovornost i za neuspjehe tima kojeg on vodi, ali bih mu postavio uslov da do kraja ovog dijela prvenstva mora osvojiti toliko i toliko bodova, inače...
Pretjerujes u dosta stvari ovde, sem ovoga da i Husref snosi dio krivice za ova dva kola i mizeran ucinak nase ekipe. Nisam ni ja za njegovu smjenu niti bih ga cime uslovljavao, cak sta vise i slijedecu sezonu bih mu dao da nas vodi, pa nakon te sezone podvuci neku crtu. Ali daleko od toga da je samo Uprava kriva za lose rezultate, krivi su svi. Nisam simpatizer niti branioc Uprave, ali treba stvari reci onakve kakve su.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 feb 2018, 20:08

Pitar6785 je napisao/la:Ovi igraci imaju snage da osvoje jos 28-30 bodova do kraja sto ce bit dovoljno za evropu.

Husrefu vazda stati al ovim ublehama nikad,evo treca sezona nas blamiraju nek im najka stane u zastitu boli nas k... vise

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 26 feb 2018, 20:22

U 12 preostalih kola je 36 bodova u igri, od toga je 30 u LZP. Ja mislim da kad bi upravi rekli "ako ovi ne uzmu 30 od 36 letite", da bi sami odma svi dali otkaz.

(Šalim se, ostali bi da uzmu još 3 plate)
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Kipembe
Kontakt:

Post Postao/la Kipembe » 26 feb 2018, 21:19

haris004 je napisao/la:
paulus je napisao/la:Imal iko ovdje da se ne slaze da Scaut i njihovi transferi zadnje tri sazone su sokantno losi i da za to treba dobit otkaz vise ljudi?!
Imam ja. Dovedeni igrači su itekako dobri za naše uslove. Ahmetović, Hodžić, Bekić, Sarić, Novaković, Balić, Crnkić, Crepulja, Adukor, Stanojević, Šofranac, Halilović, Kuzmanović, Rahmanović..
Sve i jedan igrač nam je poslužio i odigrao korektno za vrijeme koje je ovdje. Trojica su bili na spisku reprezentacije, ruku na srce ove dvije utakmice su svi odigrali loše, ali prošle poluseznone Ahmetović je bio najbolji strijelac, a Sarić najbolji asistent. Bekić je jedno vrijeme igrao vrhunski, isto važi i za Hodžića. Crnkić nije bio dobar u glavi ali da je loš igrač, nije, pogotovo u odnosu na trenutna krila. Crepulja je po biografiji igrač koji je profulao ligu i zaslužuje mnogo više, slično se može reći i za Stanojevića i Adukora po prikazanim partijama. Halilović i Šofranac također korektni. Kuzmanović mladi reprezentativac, imalo je razloga da ga se dovede itd.
Igrači se dovode na kratke ugovore te se ne raskidaju ugovori na silu. Novaković je mogao i Husrefu poslužit za rotacije, sad što ovaj njeg ne miriše nego pravi hiljadu rokada u odbrani to je druga priča.
Mi smo ovu sezonu izgubili prije samog njenog početka, usudio bih se reći zbog tvrdoglavnog Čale, koji nije doveo nijednog igrača na ljeto, nego se vezni red krpio u hodu sa Stanojevićem i Adukorom. Svi se slažemo da je vezni red 100 puta bolje izgledao po njihovom dolasku.
Sad smo ponovo ušli u polusezoni bez bekova, što se može donekle opravdati sa lošom ponudom na tržištu, ali nejse.
Da nam je ekipa užasna, nije. Nemamo širine, to stoji. Imamo trenera koji ne miriše mlade igrače i to treba razumit. Nije to toliko loša stvar. Imali smo previše pehova ove sezone i nismo ni zaslužili bolji plasman. I ja sam razočaran sa svime u i oko kluba, razočaran rezultatima, ali ne vidim svrhu pljuvanja po stvarima koje donekle i funkcionišu.
P.S. Husrefa bih ostavio na klupi i naredne sezone, te na osnovu nje bi donosio zaključke. Imao je i on svojih kikseva da se ne lažemo, ali podršku ima i treba da je ima.

:thumbup:

Bravo za post. Nije bas sve tako crno, koliko je nas ubila slika sa onako crnog Koseva..

Krupa je obezbjedila lzp, a nama se pobjeda postavlja kao imperativ. Mislim da ce stvari malo drugacije izgledati od sledeceg kola..

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 26 feb 2018, 21:24

Svi su krivi, svi trebaju da snose krivicu.

Nego gdje su sad pametnjakovici da pljuju po Pavlovicu?
1946~

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 feb 2018, 21:57

ThrillerHz je napisao/la:Svi su krivi, svi trebaju da snose krivicu.

Covjek nam juce doslovno spasio bod.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 feb 2018, 22:04

Gdje je i sta je dno? Koliko smo daleko od njega?

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 26 feb 2018, 22:06

zagorski je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Svi su krivi, svi trebaju da snose krivicu.

Covjek nam juce doslovno spasio bod.
Ne samo juce, zaboravljaju ljudi proslu sezonu prije svega... nego se ufatili gola protiv Zarije i ocigledno s nekim ciljem ga ovde pokusavaju osporit, al sreca vala nismo ni slijepi ni glupi...
1946~

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 26 feb 2018, 22:08

Evander je napisao/la:Gdje je i sta je dno? Koliko smo daleko od njega?
Od dna smo daleko otprilike koliko i od vrha.
1946~

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 26 feb 2018, 22:12

Osttribine je napisao/la:
Pretjerujes u dosta stvari ovde, sem ovoga da i Husref snosi dio krivice za ova dva kola i mizeran ucinak nase ekipe. Nisam ni ja za njegovu smjenu niti bih ga cime uslovljavao, cak sta vise i slijedecu sezonu bih mu dao da nas vodi, pa nakon te sezone podvuci neku crtu. Ali daleko od toga da je samo Uprava kriva za lose rezultate, krivi su svi. Nisam simpatizer niti branioc Uprave, ali treba stvari reci onakve kakve su.
Ne znam u čemu pretjerujem, samo sam se normalno uključio u diskusiju i iznio svoje mišljenje.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 26 feb 2018, 22:20

Osttribine je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la: Ako ste za nekoliko dobrih igara dizali Husrefa u nebesa : Husref ovo Husref ono, Husref legenda (za mene to do sada nije ni po čemu), onda treba da ste dosljedni i reći da je za ove neuspjehe glavni krivac Husref. Da se razumijemo, nisam za njegovu smjenu, ali on mora preuzeti odgovornost i za neuspjehe tima kojeg on vodi, ali bih mu postavio uslov da do kraja ovog dijela prvenstva mora osvojiti toliko i toliko bodova, inače...
Ne znam u čemu pretjerujem, samo sam se normalno uključio u diskusiju i iznio svoje mišljenje.
Pa sa ovim da Husref za tebe nije legenda ni po cemu, da li mislis na ovu sezonu ili cjelokupno, mislim smijesno, covjek jeste legenda naseg kluba osvajao titulu i kao igrac i kao trener, takodje ima i jedan Kup osvojen, ali naravno nije ni on bezgresan sto se rezultata tice. I za ovo uslovljavanje za bodove nidze veze, preuzeo nas je kad smo bili blize LzO nego LzP, slicno kao i Cala prosle godine. Ja bih mu dao cijelu narednu sezonu da nas vodi pa nakon nje ocijeniti da li je za smjenu ili ne.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 26 feb 2018, 22:21

Teren nije izgovor za los pristup u 2 utakmice nastavka. Jedan Benko koji ima jaci fudbalski cv od svih skupa igraca u fks je pojeo blato u Gradačcu i donio nam 3 boda. Svaki dinar je zaradio i nikad nije alibi trazio. Ovo je nedostatak kvaliteta, precijenjeni igraci i neuravnotezen sastav.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 26 feb 2018, 22:27

Ustat pa spomenut Leona Benku :bow:
1946~

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 26 feb 2018, 22:45

SARAJEVO U SRCU ZAUVIJEK!
PA I DA SMO 10-TI NA TABELI! NE MOŽE SE OD SARAJEVA POBJEĆI! POKUŠAVAŠ, KONTAŠ KOLIKO SMO PALI, ALI NE MOŽEŠ JEDNOSTAVNO. GORE OD DROGE! :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, ubipara i 43 gosta.