Maloprije naši napadaju, mislim da je bio gol za 2:1, lik staje da brani k'o da je stao u živi zid.legenda reala je napisao/la: Ma nisu ni naši nesto puno boljioni Kuvajćani sinoć su kriza
Neka još malo bar četiri godine da svuku sve u ravan ne treba prekidati na pola puta
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pegi10 je napisao/la:Yebo majku jest hladno kao da sam u nocnoj strazi
Miljenik admina i ostale moderacije
Juce Kuvajcani klizat ne znaju, isti lik je pao jedno pet puta, i jos se uhvati jednom za sudiju pa i njega oboriAerials je napisao/la:Maloprije naši napadaju, mislim da je bio gol za 2:1, lik staje da brani k'o da je stao u živi zid.legenda reala je napisao/la: Ma nisu ni naši nesto puno boljioni Kuvajćani sinoć su kriza
Neka još malo bar četiri godine da svuku sve u ravan ne treba prekidati na pola puta
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sta ima bando neradnickalegenda reala je napisao/la:Ma Dino je ba jak i bez njih
FORZA MARŠAL !!!
-
jolicnikola
- Kontakt:
na temi o PL ko da se raspravlja o hijeroglifima
- legenda reala
- Kontakt:
Evo hoću na poso kod tebe ne viđam te jesi se oženiohodža je napisao/la:Sta ima bando neradnickalegenda reala je napisao/la:Ma Dino je ba jak i bez njih![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa od kad to pocinje nocna. Meni od 22.00 do 08.00.legenda reala je napisao/la:Evo hoću na poso kod tebe ne viđam te jesi se oženiohodža je napisao/la:Sta ima bando neradnickalegenda reala je napisao/la:Ma Dino je ba jak i bez njih![]()
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Gluho bilo, kakva zenidbalegenda reala je napisao/la:Evo hoću na poso kod tebe ne viđam te jesi se oženiohodža je napisao/la:Sta ima bando neradnickalegenda reala je napisao/la:Ma Dino je ba jak i bez njih![]()
FORZA MARŠAL !!!
jel moze neko da mi pomogne oko avatara?
- legenda reala
- Kontakt:
Meni od 00-7Puma je napisao/la: Pa od kad to pocinje nocna. Meni od 22.00 do 08.00.
Đe to ti radiš
Pa sta ima inace, čime se baviš osim bilijaromhodža je napisao/la:
Gluho bilo, kakva zenidba
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisam znao da si pitar.Pegi10 je napisao/la:Yebo majku jest hladno kao da sam u nocnoj strazi
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta fali straziPegi10 je napisao/la:Yebo majku jest hladno kao da sam u nocnoj strazi
Koliko uzima arhitekta sto ti napravi nacrt kuce, kako to vec ide zna li neko?
Obavlja pripreme za SDA mitinge. 
ja ti uzimam 4 marke po kvadratuSarajlijica1946 je napisao/la:Sta fali straziPegi10 je napisao/la:Yebo majku jest hladno kao da sam u nocnoj strazi
Koliko uzima arhitekta sto ti napravi nacrt kuce, kako to vec ide zna li neko?
Sa statikom il bez
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
vidi ovog hodže levatahodža je napisao/la:Sta ima bando neradnickalegenda reala je napisao/la:Ma Dino je ba jak i bez njih![]()
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Koji si tiLinija je napisao/la:vidi ovog hodže levatahodža je napisao/la:Sta ima bando neradnickalegenda reala je napisao/la:Ma Dino je ba jak i bez njih![]()
FORZA MARŠAL !!!
Iz Zdića nije, nema teorije.Barbarossa je napisao/la:
Znaš odakle se Sarajevo najviše voli?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- legenda reala
- Kontakt:
Oj zime Derdijoče šta je ovo jbt
- Barbarossa
- Kontakt:
Jel sad kad se vadi novi pasoš treba rodni list?
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.