Šta nas briga za to. Mi pare imamo, uzeli smo od transferaHistoricar je napisao/la:Prvak Bosne i Hercegovine od sezone 2018/2019 će igrati najmanje 4 evropske utakmice, pare od Uefe ogromne, nikad veće![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nama ne trebaju te pare... Svakako ne odu gdje treba da oduHistoricar je napisao/la:Prvak Bosne i Hercegovine od sezone 2018/2019 će igrati najmanje 4 evropske utakmice, pare od Uefe ogromne, nikad veće![]()
![]()
![]()
1946~
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nemamo mi s tim nistaHistoricar je napisao/la:Prvak Bosne i Hercegovine od sezone 2018/2019 će igrati najmanje 4 evropske utakmice, pare od Uefe ogromne, nikad veće![]()
![]()
![]()
- Evolution87
- Kontakt:
I onda se jos jednom uvjeris kakvi bogalji nama rade u klubu. Umjesto da su nasli pare za prava pojacanja pa taman se i zaduzili kod ne znam ti koga, osvajanjem titule bi se sve trostruko vratilo. Ovako cemo i evropu tesko uhvatiti, sto bi znacilo da nam sljedeca sezona nece biti jista drugacija nego prethodne dvije.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sta te vise cudi od ovih nesposobnih debila, bez cilja i plana...Evolution87 je napisao/la:I onda se jos jednom uvjeris kakvi bogalji nama rade u klubu. Umjesto da su nasli pare za prava pojacanja pa taman se i zaduzili kod ne znam ti koga, osvajanjem titule bi se sve trostruko vratilo. Ovako cemo i evropu tesko uhvatiti, sto bi znacilo da nam sljedeca sezona nece biti jista drugacija nego prethodne dvije.
1946~
- LegendKiller
- Kontakt:
više je dosadno čitati ovdje priče kako je Husref dobar trener za ove lige. Jest dobar ali za nekog prosjeka lige. Poštujem Husrefa kao legendu kluba, ali ako ostavimo taj segment i posmatramo ga samo kao trenera vidjećemo da on i nema neki trenerski CV. Osvojio titulu sa Sarajevom 2007 koju je realno kupio Čelo (ne mislim da je bukvalno kupio, nego je dao pare za igrače, ko ne vjeruje neka pogleda ko je sjedio do Grujića kada je potpisivao ugovor a treba uzeti i obzir kakvu je ekipu tada imao), posle te titule je lutao po klubovima naše lige ali nigdje nije imao nekog uspjeha. Sa Slobodom je uspio sve izgubiti iako je sve imao na dohvat ruke. Sve u svemu i nema neke trenerske biografije.suarez000000 je napisao/la:Husrefa ne dirat. Ostaviti covjeka na tri sezone potpisat, dobar je on trener za nase lige. Nogirat ove neznalice u upravi sto prije to bolje veze nemaju sta je fudbal, fulili su profesiju. Najveće plate u ligi, a četvrti bit je zalosno. Imas li stida Valentine, Sabrina, Hujicu ? Pa ima vas milion, a nemate pojma. Bitna vam je samo plata mrs iz kluba iz nase svetinje.
Ne želim amnestirati upravu, koja je svakako najveći krivac za cjelokupnu situaciju u klubu, ali niko mi ne može reći da su sva pojačanja dovođena bez njegovog znanja. Sumnjam da je npr Valentin doveo Crepulju i rekao Husrefu evo ti igrača pokušaj nešto sa njim. Preuzeo je ekipu u augustu, prošao pripreme, imao čitav prelazni rok, i ekipa i dalje izgleda bezidejno, da tri pasa ne mogu sastaviti. Koliko god neki igrač loše odigrao, i dalje ima zacementirao mjesto u ekipi jer je po Husrefovom ukusu.
-
suarez000000
- Kontakt:
Uprava je krivac i moraju otici nikakvog plana i vizije oni nemaju. Da je Husref bio od pocetka ne bi imali ovakav minus to je sigurno, sada svaki kiks znaci duplo. Husref je i trazio Obradovica, Ordagica itd pa mu nisu dovedeni normalno da ce trazit druga rjesenja poput Crepulje. I Husref jest krivac sto se tice sastava za ove dvije tekme ima greski, ali ostaviti covjeka cijelu sezonu siguran sam da bi napravio rezultat.LegendKiller je napisao/la:više je dosadno čitati ovdje priče kako je Husref dobar trener za ove lige. Jest dobar ali za nekog prosjeka lige. Poštujem Husrefa kao legendu kluba, ali ako ostavimo taj segment i posmatramo ga samo kao trenera vidjećemo da on i nema neki trenerski CV. Osvojio titulu sa Sarajevom 2007 koju je realno kupio Čelo (ne mislim da je bukvalno kupio, nego je dao pare za igrače, ko ne vjeruje neka pogleda ko je sjedio do Grujića kada je potpisivao ugovor a treba uzeti i obzir kakvu je ekipu tada imao), posle te titule je lutao po klubovima naše lige ali nigdje nije imao nekog uspjeha. Sa Slobodom je uspio sve izgubiti iako je sve imao na dohvat ruke. Sve u svemu i nema neke trenerske biografije.suarez000000 je napisao/la:Husrefa ne dirat. Ostaviti covjeka na tri sezone potpisat, dobar je on trener za nase lige. Nogirat ove neznalice u upravi sto prije to bolje veze nemaju sta je fudbal, fulili su profesiju. Najveće plate u ligi, a četvrti bit je zalosno. Imas li stida Valentine, Sabrina, Hujicu ? Pa ima vas milion, a nemate pojma. Bitna vam je samo plata mrs iz kluba iz nase svetinje.
Ne želim amnestirati upravu, koja je svakako najveći krivac za cjelokupnu situaciju u klubu, ali niko mi ne može reći da su sva pojačanja dovođena bez njegovog znanja. Sumnjam da je npr Valentin doveo Crepulju i rekao Husrefu evo ti igrača pokušaj nešto sa njim. Preuzeo je ekipu u augustu, prošao pripreme, imao čitav prelazni rok, i ekipa i dalje izgleda bezidejno, da tri pasa ne mogu sastaviti. Koliko god neki igrač loše odigrao, i dalje ima zacementirao mjesto u ekipi jer je po Husrefovom ukusu.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Čovjek ima 3 poraza i 1 neriješen rezultat od kad nas je preuzeo i počnu se valjati gluposti o nekim Ćelama, kupovinama i slično, počnu se dobre stvari minimizirati. Ko je bolji trener? Adžem? Musa? Trećeligaš izbaci Manchester City, šta, Guardiola ne valja? Husref zaslužuje kritike kao i svako kad uradi nešto loše, a to kako ti pišeš je ispod svakog nivoa zdravog razuma.LegendKiller je napisao/la:više je dosadno čitati ovdje priče kako je Husref dobar trener za ove lige. Jest dobar ali za nekog prosjeka lige. Poštujem Husrefa kao legendu kluba, ali ako ostavimo taj segment i posmatramo ga samo kao trenera vidjećemo da on i nema neki trenerski CV. Osvojio titulu sa Sarajevom 2007 koju je realno kupio Čelo (ne mislim da je bukvalno kupio, nego je dao pare za igrače, ko ne vjeruje neka pogleda ko je sjedio do Grujića kada je potpisivao ugovor a treba uzeti i obzir kakvu je ekipu tada imao), posle te titule je lutao po klubovima naše lige ali nigdje nije imao nekog uspjeha. Sa Slobodom je uspio sve izgubiti iako je sve imao na dohvat ruke. Sve u svemu i nema neke trenerske biografije.suarez000000 je napisao/la:Husrefa ne dirat. Ostaviti covjeka na tri sezone potpisat, dobar je on trener za nase lige. Nogirat ove neznalice u upravi sto prije to bolje veze nemaju sta je fudbal, fulili su profesiju. Najveće plate u ligi, a četvrti bit je zalosno. Imas li stida Valentine, Sabrina, Hujicu ? Pa ima vas milion, a nemate pojma. Bitna vam je samo plata mrs iz kluba iz nase svetinje.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Cala bio kriv, otjerali ga.
I ako su ga postavili malo prije toga.
Onda Repuh, pa i on kriv, otjerali ga.
Pa doveli Husrefa, evo sve glasnije ide prica kako je i on kriv.
Pa ko dovodi te trenere?
Ima li kakve krivice u tome sto se postavljaju i tjeraju treneri koji "nisu dobri"?
Kampanja protiv Husrefa je vec krenula, izgleda da ce ga skloniti i prije nego sam mislio.
Husref nije najbolji trener na svijetu, daleko je do toga, ali on je ponajmanji krivac za sve lose sto se desava. Zadnji je koji treba ici i kojeg treba kritikovati.
U lancu uprava, igrci, trener, trener je najaca karika.
Pa ko dovodi te trenere?
Ima li kakve krivice u tome sto se postavljaju i tjeraju treneri koji "nisu dobri"?
Kampanja protiv Husrefa je vec krenula, izgleda da ce ga skloniti i prije nego sam mislio.
Husref nije najbolji trener na svijetu, daleko je do toga, ali on je ponajmanji krivac za sve lose sto se desava. Zadnji je koji treba ici i kojeg treba kritikovati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Cala bio kriv, otjerali ga.
Pa ko dovodi te trenere?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ma bolan tjeranje trenera 3-4 puta godišnje je SUJETA i ništa drugo! Šta, od idućeg kola doće novi trener i na kraju ćemo drugi završiti?! Tjeranje nakon 2 loše utakmice je plod našeg poganog mentaliteta. 15 godina mijenjamo tako trenere i pitamo se što svako 8 godina osvojimo nešto.Evander je napisao/la:Cala bio kriv, otjerali ga.
Pa ko dovodi te trenere?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
ja Husrefu najvise zamjeram sto je pristao uopste da radi s ovim uhljupima iz uprave tj da spasava njihove g.uzice jer bit ce potrosen ko i ostali sto su a nije do trenera sve.a oni su ti koji su generator svih ovih problema koje imamo ljudi bez m.uda plana i vizije
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 27 feb 2018, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ja kad sam o tome pricao, u vrijeme kad su ga postavili i kad je uvezano dvije-tri pobjede, bio sam proglasen pljuvacembenko21 je napisao/la:ja Husrefu najvise zamjeram sto je pristao uopste da radi s ovim uhljupima iz uprave tj da spasava njihove g.uzice jer bit ce potrosen ko i ostali sto su a nije do trenera sve.njima trener sluzi samo da se mogu sakriti iza njega predstavljaci njega kao problem a oni su ti koji su generator svih ovih problema koje imamo ljudi bez m.uda plana i vizije
Ovdje malo ko gleda dublje stvari i dugorocno. Nakon dvije tri pobjede euforija, nakon dva tri losa rezultata opsta depresija.
gledam u nedjelju svi uprli prst u husrefa a lozu niko ni da pogleda gdje je Valentin nema ga u klubu nikako digao nos sto nije prosao njegov kandidat za trenera pa eto sada se ponasa ko uvrijedjena mladaEvander je napisao/la:Ja kad sam o tome pricao, u vrijeme kad su ga postavili i kad je uvezano dvije-tri pobjede, bio sam proglasen pljuvacembenko21 je napisao/la:ja Husrefu najvise zamjeram sto je pristao uopste da radi s ovim uhljupima iz uprave tj da spasava njihove g.uzice jer bit ce potrosen ko i ostali sto su a nije do trenera sve.njima trener sluzi samo da se mogu sakriti iza njega predstavljaci njega kao problem a oni su ti koji su generator svih ovih problema koje imamo ljudi bez m.uda plana i vizije
Ovdje malo ko gleda dublje stvari i dugorocno. Nakon dvije tri pobjede euforija, nakon dva tri losa rezultata opsta depresija.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nije Musemic sigurno dosao zbog ovih govana u upravi, tu je jer voli klub, jbg ne moze covjek gledat kako se patimo a zna da moze nesto uraditi, jest da ne ide dobro al da on nije dosao jos bi u vecem zaostatku bili.
Trebaju navijaci podrzati Husrefa, koji je najmanji krivac za ovo stanje, presutili smo kad su Kodru otjerali, sad ne smijemo. Istovremeno treba vrsiti pritisak na upravu, jer oni ne znaju nista poduzeti dok su im sigurne stolice i dok ih niko ne dira. Ne moze se preko noci zaboraviti Ihtijarevic, Sabrina, Valentin, Repuh, moldavci, dovodenje polovnih igraca, pustanje dzabe najboljeg igraca lige, odlazak najboljih iz akademije i ostale gluposti koje su radili.
Trebaju navijaci podrzati Husrefa, koji je najmanji krivac za ovo stanje, presutili smo kad su Kodru otjerali, sad ne smijemo. Istovremeno treba vrsiti pritisak na upravu, jer oni ne znaju nista poduzeti dok su im sigurne stolice i dok ih niko ne dira. Ne moze se preko noci zaboraviti Ihtijarevic, Sabrina, Valentin, Repuh, moldavci, dovodenje polovnih igraca, pustanje dzabe najboljeg igraca lige, odlazak najboljih iz akademije i ostale gluposti koje su radili.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
In Husref we trust! Jedino mu zamjeram miksanje pozicija i Sarića i Hebibovića... Anketa podrška ili ne Husrevu @Hilmo?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Na kraju nece uraditi nista i bit ce otjeran PONOVO.mensur55 je napisao/la:Nije Musemic sigurno dosao zbog ovih govana u upravi, tu je jer voli klub, jbg ne moze covjek gledat kako se patimo a zna da moze nesto uraditi, jest da ne ide dobro al da on nije dosao jos bi u vecem zaostatku bili.
Bas zato sto voli Sarajevo, trebao je odbiti da im spasi guzzice i sacekati bolja vremena da bude trener Sarajeva.
Tesko da je mogao odbit, kakvi ljudi sjede u klubu napravili bi ratnog zlocinca od njega, a i bez toga covjek je navijac, voli klub, vjeruje u sebe... Ko bi od nas odbio takvu mogucnost da je u prilici i da zna kao on, malo ko..Evander je napisao/la:Na kraju nece uraditi nista i bit ce otjeran PONOVO.mensur55 je napisao/la:Nije Musemic sigurno dosao zbog ovih govana u upravi, tu je jer voli klub, jbg ne moze covjek gledat kako se patimo a zna da moze nesto uraditi, jest da ne ide dobro al da on nije dosao jos bi u vecem zaostatku bili.
Bas zato sto voli Sarajevo, trebao je odbiti da im spasi guzzice i sacekati bolja vremena da bude trener Sarajeva.
Budimo realni ako im je spasio guzove ne znaci da ih voli, on voli klub i zeli da pomogne a oni razbojnici iz uprave bi i Murinja doveli u ovu situaciju
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Sve to stoji al i sam je rekao da je lud sto je prihvatio ponudu, zna on dobro kakve su oni ublehe, jednostavno covjek je isao da ugodi navijacim, da spasi ako se sta moze spasiti. Sad kad je vec tu navijaci mu ne smiju okrenuti leda, dovoljno smo popustali svakakvim upravama, klanovima, menaderima.Evander je napisao/la:Na kraju nece uraditi nista i bit ce otjeran PONOVO.mensur55 je napisao/la:Nije Musemic sigurno dosao zbog ovih govana u upravi, tu je jer voli klub, jbg ne moze covjek gledat kako se patimo a zna da moze nesto uraditi, jest da ne ide dobro al da on nije dosao jos bi u vecem zaostatku bili.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Mislim da trenutno u upravi niko i ne razmišlja o Husrefovom otkazu. Dvije utakmice nisu dovoljne za donošenje bilo kakvih zaključaka, ali da je u oba meča fulao taktiku i loše pripremio igrače, jeste.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 31 gost.