FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Niko ne tjera Husrefa ako kazemo da je i njegova krivica ove dvije utakmice . problem je lose funkcionisanje kluba tj losa politika uprave. Čala i Husref su pogrijesili sto nisu na vrijeme reagovali da su nezadovoljni. Čali obecali svasta nesto a pred europu ostao bez Duljevica,Bekica,Kovacevica
Sad Husref ostane bez Mihojevica gdje i onako smo bili tanki ,s dva bocna igraca udjemo u nastavak sezone itd . ovo je krivica uprave al isto tako Čala i Husref su kroz pripreme uvjeravali da ce sve biti ok odnosno da su zadovoljni s ekipom .
Sad Husref ostane bez Mihojevica gdje i onako smo bili tanki ,s dva bocna igraca udjemo u nastavak sezone itd . ovo je krivica uprave al isto tako Čala i Husref su kroz pripreme uvjeravali da ce sve biti ok odnosno da su zadovoljni s ekipom .
Bio je jucer sastanak Husrefa sa igracima da vide u cemu je problem,sto se ne bore bla bla. Nista mu kaze nije jasno zasto je sve palo u vodu sto su radili,nezna sta se desava. Vec govori i spominje i eventualno neodlazak u Evropu kao bit ce tesko i sa aspekta para planiranih od tog i sa sportske strane. Al on samo govori sta cemo zivot ide dalje,bit ce bolje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Bio je jucer sastanak Husrefa sa igracima da vide u cemu je problem,sto se ne bore bla bla. Nista mu kaze nije jasno zasto je sve palo u vodu sto su radili,nezna sta se desava. Vec govori i spominje i eventualno neodlazak u Evropu kao bit ce tesko i sa aspekta para planiranih od tog i sa sportske strane. Al on samo govori sta cemo zivot ide dalje,bit ce bolje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Imam utisak da se Husrefu pripisuju kritike na temlju toga da su njemu dali i doveli ono što je on htio. Onda se nameće pitanje što ne kaže nisu mi dali to i to? E pa gospodo u našoj državi, a kamo li klubu se NIKAD i NIGDJE to neće desiti nit se desilo! Ne zato što neko nije karakter da to kaže, nego jednostavno je nemoguće to reći kao što je nemoguće da ti klub usliši želje kad se vodi politikom DOVEDI ŠTO MOŽEŠ ZA DŽABA, A NE ŠTO TI TREBA!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Zato sto u ugovoru svakom pise da ne smijes pricati protiv poslodavca.SarajevoJeBordo je napisao/la:Imam utisak da se Husrefu pripisuju kritike na temlju toga da su njemu dali i doveli ono što je on htio. Onda se nameće pitanje što ne kaže nisu mi dali to i to? E pa gospodo u našoj državi, a kamo li klubu se NIKAD i NIGDJE to neće desiti nit se desilo! Ne zato što neko nije karakter da to kaže, nego jednostavno je nemoguće to reći kao što je nemoguće da ti klub usliši želje kad se vodi politikom DOVEDI ŠTO MOŽEŠ ZA DŽABA, A NE ŠTO TI TREBA!
Cim potpises ugovor, ti si njihov igrac.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Konkretno si objasnio ono što sam napisao. Poenta mog posta je da se jednim dijelom (čitaj želje za određenim igračem) kritikuje Husref bez osnova! A drugi dio je kad konkretnu utakmicu odradi loše, što ima mjesta za kritike, a zbog toga ne zaslužuje da leti!!!Evander je napisao/la:Zato sto u ugovoru svakom pise da ne smijes pricati protiv poslodavca.SarajevoJeBordo je napisao/la:Imam utisak da se Husrefu pripisuju kritike na temlju toga da su njemu dali i doveli ono što je on htio. Onda se nameće pitanje što ne kaže nisu mi dali to i to? E pa gospodo u našoj državi, a kamo li klubu se NIKAD i NIGDJE to neće desiti nit se desilo! Ne zato što neko nije karakter da to kaže, nego jednostavno je nemoguće to reći kao što je nemoguće da ti klub usliši želje kad se vodi politikom DOVEDI ŠTO MOŽEŠ ZA DŽABA, A NE ŠTO TI TREBA!
Cim potpises ugovor, ti si njihov igrac.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Osakatili klub, rasprodali sta su mogli i doveli legende trecih liga, ostalo je improvizacija...SarajevoJeBordo je napisao/la:Imam utisak da se Husrefu pripisuju kritike na temlju toga da su njemu dali i doveli ono što je on htio. Onda se nameće pitanje što ne kaže nisu mi dali to i to? E pa gospodo u našoj državi, a kamo li klubu se NIKAD i NIGDJE to neće desiti nit se desilo! Ne zato što neko nije karakter da to kaže, nego jednostavno je nemoguće to reći kao što je nemoguće da ti klub usliši želje kad se vodi politikom DOVEDI ŠTO MOŽEŠ ZA DŽABA, A NE ŠTO TI TREBA!
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Husref Musemić bi trebao biti naš Arsene Wenger, trebamo ga držati dugo, dugo vremena na klupi.
Ne vidim poentu svako malo da mijenjamo trenera.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ako moze Fergie ikako umjesto Wengera.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Husref Musemić bi trebao biti naš Arsene Wenger, trebamo ga držati dugo, dugo vremena na klupi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Husref Musemić bi trebao biti naš Arsene Wenger, trebamo ga držati dugo, dugo vremena na klupi.
Da si rekao SAF, pa hajde. Ovako hoces da izlapi i postane ubleha kod nas?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:KrajisnikBosnjak je napisao/la:Husref Musemić bi trebao biti naš Arsene Wenger, trebamo ga držati dugo, dugo vremena na klupi.
Da si rekao SAF, pa hajde. Ovako hoces da izlapi i postane ubleha kod nas?
- LegendKiller
- Kontakt:
Niko ovdje nije napisao, barem nisam vidio, da Husrefa treba otpustiti. Ja sam, kao i još par ovdje, kritikovao igru i ponašanje ekipe na terenu u zadnje dvije utakmice. Igra i zalaganje na terenu su bili katastrofalni i za to je odgovoran isključivo trener. Uprava jeste odgovorna za cjelokupno stanje u klubu, ali za igru na terenu odgovoran je Husref, kao i igrači naravno.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Uprava 100% čita ovaj forum, neka im je jasno da odlaskom Husrefa, ako se ikad desi, a nadam se da se neće desiti odlazak Musemića diže stepenicu više bijes simpatizera Sarajeva i onih koji ga prate i vole! HUSREF MUSEMIĆ! 
Ko je ovdje lud alo je tako nek odma i on pakuje kofere i ako ga gotivim vise od bilo koga,sa kim da prica? Nek trce 3 puta na dan za kaznu po pvoj ledari,i ako mu je evropa upitna onda mu je jos laksa odluka nek gurne juniore sve,a ovima prvo nek ispsuje od a do z i nek ih sve posalje na tribinemiky_hz je napisao/la:Bio je jucer sastanak Husrefa sa igracima da vide u cemu je problem,sto se ne bore bla bla. Nista mu kaze nije jasno zasto je sve palo u vodu sto su radili,nezna sta se desava. Vec govori i spominje i eventualno neodlazak u Evropu kao bit ce tesko i sa aspekta para planiranih od tog i sa sportske strane. Al on samo govori sta cemo zivot ide dalje,bit ce bolje.
- muhamedhulk
- Kontakt:
najgore je kad trener ide kroz zid da dokaze kako moze proci njegovo. tako u uskom izvede sastav koji je realno najiskusniji (po meni ne i najbolji) - ali podbace i osvoje nula bodova. onda kuci, na teskom terenu, ubacuje dva omladinca (jer mora, nema drugih) i opet corak. to samo sto se tice sastava. fulanje sa pozicijama igraca je posebna prica. iako se na pripremama vidjelo gdje ko daje najvise, sad se sve to amnestiralo.
jes' sad poslije utakmica lako pricati, ali balans mora biti. niti mogu uvijek omladinci igrati niti mogu uvijek iskusniji pocinjati utakmicu. kad cujem da ne igra omladinac jer je neiskusan dodje mi da se ranim
jes' sad poslije utakmica lako pricati, ali balans mora biti. niti mogu uvijek omladinci igrati niti mogu uvijek iskusniji pocinjati utakmicu. kad cujem da ne igra omladinac jer je neiskusan dodje mi da se ranim
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kod nas da je jedan trener apsolutnu sam sve odlucivao sto se tice igrackog kadra( pogotovo ovdje mislim na Mehu ) mi bi puno vise uspjeha imali
Ne moze me niko ubjediti da Husref gura Sarica svojevoljno, nego je sasvim logicno menadjer doveo Crepulju uz dogovor da se Saricu idrzava forma do ljeta gdje ce on otici sa slobodnim papirima a klub popusit foru
Isto tako i za ovog Parmaka, ili nam je uvaljen povrijedjen ili nespreman, sumnjam da je toliki parmak da ne moze ni na klupi biti, ocigledno menadjerski uvaljen igrac i onda bi raja tjerala Husrefa, staromodan trener, ne gura djecu , mozemo mi 10 Husrefa promjeniti nikakvog napretka nece biti
Ne moze me niko ubjediti da Husref gura Sarica svojevoljno, nego je sasvim logicno menadjer doveo Crepulju uz dogovor da se Saricu idrzava forma do ljeta gdje ce on otici sa slobodnim papirima a klub popusit foru
Isto tako i za ovog Parmaka, ili nam je uvaljen povrijedjen ili nespreman, sumnjam da je toliki parmak da ne moze ni na klupi biti, ocigledno menadjerski uvaljen igrac i onda bi raja tjerala Husrefa, staromodan trener, ne gura djecu , mozemo mi 10 Husrefa promjeniti nikakvog napretka nece biti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ok, sezona propala.Sta sad, desava se, idemo naprijed. Ali hajde onda da nesto uradimo da slijedeca bude bolja.
Saricu istice ugovor i on ide. Sta on ima dalje traziti u prvih 11?
Kakve koristi od njega mozemo imati vise?
Nije li logicno da na njegovom mjestu do kraja igra bilo koji junior? Ovo je samo jedan od primjera.
Nije li logicno da na njegovom mjestu do kraja igra bilo koji junior? Ovo je samo jedan od primjera.
Saric ima mjesta jedino na zapadu na tribini i tako bi jedino ispravno bilo s obzirom da ne zeli da ugovor produziEvander je napisao/la:Ok, sezona propala.Sta sad, desava se, idemo naprijed. Ali hajde onda da nesto uradimo da slijedeca bude bolja.
Imas Herica , Radovca, Mustafica na njegovoj poziciji , jedan od njih bi sigurno iskoristio priliku i mi bi bili na dobitku u svakom pogledu, a i da se ne pokazu nista ne gubis sto vec nisi izgubio
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ko dijete ja sam s tobom, osjetio bol, svu srecu ovog svijeta, i dobro, a i zlo i danas opet tu sam, zivim k'o i tad, za bordo bijele boje i Sarajevo grad

1946~
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, misstianopenaldo, plisek i 26 gostiju.