BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Hahah sad kad i ovaj servis gem zijani i odvede nas u treci set 

Hvalim te Boze! 

-
- Kontakt:
Kakav mentol. Koliko mec lopti njemu treba da zavrsi?
Ovaj mu nije do koljena al ako ista treba Damir to je neki psihijatar , nesto sto ce ga izvadit iz ovih rupa jer ocigledno igra jako dobar zenis , jer do 30 u svjetu bez servisa bimbasticnog je hako tesko doci, Imate stream Basica ko je zainteresovan na Dracula
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Dajte link za Basica.
Ovaj rece na Istomina da idem Ivaj rurnit za 500 bodova je osvojiv posevno bez Dimitrova sad , samo da ga kreneRule_hz je napisao/la:mrjasmin je napisao/la:Jel ide na Donskoy-a u sljedecem krugu?
jeste pobjednik tog meca ide na bagdatisa
https://www.batmanstream.net/tennis-liv ... 16-24.htmlgigglessmoke je napisao/la:Dajte link za Basica.
evo ovdje jedan a sigurno ima jis nekih boljih
Mirza ja bi reko nema svoj dan , vec je spasio 4 break lopte u 4 gema i evo izgubio je servis , svaki poen maltene ide odma na winer i fula po metar
bolji je Mirza ali mora biti fokusiran.
edit: ovaj as za gem bio vani garant.
edit: ovaj as za gem bio vani garant.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
damir ocekivano glatko, doduse nije ni ovde mogao da nas barem malo ne zeza sa ovim mec loptama ali ok.
mirza na samom pocetku bas onakav kakvim sam ga i zamisljao, prilicno los...bas onakav kao sto je bio prije sofije:-)
morace ovdje dobro zapeti ako misli da dobije jer ovaj se malac na pocetku igra s njim.
mirza na samom pocetku bas onakav kakvim sam ga i zamisljao, prilicno los...bas onakav kao sto je bio prije sofije:-)
morace ovdje dobro zapeti ako misli da dobije jer ovaj se malac na pocetku igra s njim.
Standardan Mirzin ulazak u mec a ovi Amerikanci sve sami Federeri kad se igra kod njih
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Damir se danas više borio sa gripom nego sa protivnikom. nadam se da će prodisati do slijedećeg meča.
usra se federer na servisu za set:-)esprit24 je napisao/la:Standardan Mirzin ulazak u mec a ovi Amerikanci sve sami Federeri kad se igra kod njih
Da hoce opet takobabino je napisao/la:usra se federer na servisu za set:-)esprit24 je napisao/la:Standardan Mirzin ulazak u mec a ovi Amerikanci sve sami Federeri kad se igra kod njih

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
ja patnje braco mila
grebi ga, nije dzumi da dva puta haha
ja se samo nadam da mirza ne zazali za bergamom i onakvom prilikom ukoliko ostane bez french opena i wimbledona....ovo sto je odigrao u prvom setu je kriza zesca...hajde da vidimo moze li bolje u drugom.
grebi ga, nije dzumi da dva puta haha
ja se samo nadam da mirza ne zazali za bergamom i onakvom prilikom ukoliko ostane bez french opena i wimbledona....ovo sto je odigrao u prvom setu je kriza zesca...hajde da vidimo moze li bolje u drugom.
Zadnja izmjena: babino, dana/u 27 feb 2018, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
berankis:-)esprit24 je napisao/la:Na koga vas podsjeca ovo malo americko smece
Brat si mojbabino je napisao/la:berankis:-)esprit24 je napisao/la:Na koga vas podsjeca ovo malo americko smece

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.