Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Možda se sprema za dublove pa stalno lopte šalje u onaj dio terena namjenjen samo za meč dublovaHarika je napisao/la:Nije ga ni ubio koliko se trudi da svaku lopticu pošalje u out, ne mogu da skontam
Neko veće ime i Dejana nisu isli. Sad je kasno, bojim se da Damir nema damu da otjera Iliju, a mislim isto da je kasno da se poboljšava servis. Radio je sa Amerom, sparingovao sa Mirzom, Tomom... tako da bojim se da je ovo maksimum i da napretka na tom polju neće biti. Damir nema genetiku, njemu i na ovu visinu ne bi škodilo jedno 10kg mišićne mase i tek tad bi i servis bio jači, a za "nabacivanje" mišića mislim da je kasnoUnofficialpage je napisao/la:Ne vjerujem za bilo kakvu povredu. Donskoy ga ponizio ali bukvalno. Sa WTA servisom nema šta da traži na protiv ovakvih igrača. I mislim, ustvari siguran sam da je velika greška dovođenje Bozoljca bila. Morao se dovesti neko bolji, neko veće ime.
Nije kasno ni za šta, ovaj servis je užasan, gori nego prošle godine. Ovo je mislim samo manjak treninga za servis, nije to shvatio ozbiljno i sad ima problem protiv igrača ovog tipa.remA1 je napisao/la:Neko veće ime i Dejana nisu isli. Sad je kasno, bojim se da Damir nema damu da otjera Iliju, a mislim isto da je kasno da se poboljšava servis. Radio je sa Amerom, sparingovao sa Mirzom, Tomom... tako da bojim se da je ovo maksimum i da napretka na tom polju neće biti. Damir nema genetiku, njemu i na ovu visinu ne bi škodilo jedno 10kg mišićne mase i tek tad bi i servis bio jači, a za "nabacivanje" mišića mislim da je kasnoUnofficialpage je napisao/la:Ne vjerujem za bilo kakvu povredu. Donskoy ga ponizio ali bukvalno. Sa WTA servisom nema šta da traži na protiv ovakvih igrača. I mislim, ustvari siguran sam da je velika greška dovođenje Bozoljca bila. Morao se dovesti neko bolji, neko veće ime.
Previse se on i Bozoljac zajebavaju,malo malo insta ovo ono,treba mu neki ozbiljan trener kojo ce raditi sa njim,a ne slikati se za instagramUnofficialpage je napisao/la:Ne vjerujem za bilo kakvu povredu. Donskoy ga ponizio ali bukvalno. Sa WTA servisom nema šta da traži na protiv ovakvih igrača. I mislim, ustvari siguran sam da je velika greška dovođenje Bozoljca bila. Morao se dovesti neko bolji, neko veće ime.
mogla bi prestati kapati krajem godine ako ovako nastaviQUARTERBACK je napisao/la:ma decku je bitno da lova kapa redovno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.