KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

farek
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la farek » 16 sep 2010, 21:06

pocinje tekma na vogosci
...JA SAM SARAJEVO...

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 17 sep 2010, 01:33

Šta je sa ovim Dramičaninom jesul to njegovu potencijalnu platu i skotovu dali onoj reprezentativnoj krampi ???????????

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 sep 2010, 01:51

Znaci Bosna pocinje od nule. Nadam se samo da nece biti kao i prethodnih godina da se olako rijesimo nekih potencijala cim dodje neka ponuda. Ove klince treba drzati sto vise na okupu. Financijski smo u gubitku zbog neigranja u NLB ligi,al ima korist sto ce se ovi momci fino da uigraju,biti ce godinu iskuniji i onda lagano u NLB ligu po rezultate.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 sep 2010, 01:58

Daj mi recite sta je s onim momkom jeli Nebojsa Aleksic jeli on jos u Bosni koliko ima godina i oce li sta bit od njeg.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 sep 2010, 13:58

Genije je napisao/la:Šta je sa ovim Dramičaninom jesul to njegovu potencijalnu platu i skotovu dali onoj reprezentativnoj krampi ???????????
ako misliš na božu onda stidi se svojih komentara. necu ni pokušavati obrajsniti zašto.
You are someone else I am still right here

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 sep 2010, 17:26

Evo i mene nakon par dana izolacije bez interneta :D :D ...

Gledao sam nas oba puta, nije toliko lose izgledalo, ali daleko je to jos od pa hajmo reci neke ozbiljne igre i nekog sistema. Previse bekova smo doveli na pocetku i to je problem..

Hajmo sa malo ovih informacija..

Dramicanin ne ostaje...
Aco je otisao za Svedsku...
Bozo ostaje sa vjerovatnim reprogramiranjem duga...
Scott ne dolazi..

Eh sto se tice igraca....

Radic - Sto prije se treba rijesiti ovog igraca..Nema sut, nema bacanja kako treba, ima ulaz solidan i to je jedino sto ima..Previse "carini" loptu, brzo pravi licne, treba ga otjerati prvom prilikom...

Pasalic - Kao i obicno nakon jedne solidne i korektne Muha se izgubio jucer, ali eto dao je onu trojku kojom smo mogli da dobijemo Cibonu..Ako bude imao u nasoj ligi prosjecno 10 - tak poena bice to odlicno...

Hodzic - Pisao sam za "malog".
Ja nisam imao formirano misljenje o njemu, ali veceras sam dosao ranije i pratio ga na zagrijavanju, jer ovo je tek drugi put da ga gledam uzivo, mali ima formiran sut, sasvim korektne fizicke predispozicije, ako dobije negdje sansu, moze biti solidan igrac.
Dixon - Nema sut, u odbrani je korektan, u napadu ima ulaz, dobro kontrolira loptu, moze povuci kontru, ali sut nema i odmah je tu veliki minus u startu i to je problem, vidjet cemo da li ce ostati poslije Nancya, ja licno mislim da nece...

Camdzic - Najveca zelja se vidi kod njega, uvijek je prvi u kontri, na skoku (doduse i grijesi i ispadaju mu lopte), ali to su jos "djecije bolesti"..Nazalost to je tuzno ovakve gresku su mu trebale da se desavaju sa 18 godina, a ne sa 20, ali nije on kriv..

Demic - Mali je pocinjao stalno, sto je vrlo pohvalno...Ima dobar sut, samo nije jos namjestio ruku...

Buza - Vrlo inteligentan igrac, jucer je imao i par finih ulaza, ali lopta nije htjela u kos....

Mujic - Ernad hoce da radi i to je ocigledno...Ali za nesto vise trebat ce puno rada...

Zimic - Ne znam sta reci o njemu, dva fina poteza i onda dva losa...Jednostavno nedefinisano...Vidjet cemo kakav ce da bude u nasoj ligi...Jucer je par puta spustio loptu i usao na dvokorak, sto ja nisam nikada vidio kod njega...

Klinac - Aldin jednostavno bi trebao da ima maksimalno pet minuta na parketu i to je to....

Hot i mali Edo jucer nisu ulazili...Bozi je list povrijedjen....

Sve u svemu, realno ovo je maksimum ove ekipe, ona ne moze vise, ali eto pozitivno je sto ce vjerovatno mladi da dobiju sansu...

Batina i Kruslin, nisu nista nikako igrali, a trebali bi da nose igru u vanjskoj liniji....Uopste nije bilo potrebe za Radicem/Kruslinom/Batinom, samo je jedan bio dovoljan....Ali sta ces mi smo takvi kakvi smo...

Nigdje nije bilo predsjednika Ahmetagica, tek se kasnije pojavio, totalna dezorganizacija, plus mala dvorana...

Sramotno na sta smo spali...

Sada ce se mladi gurnuti, umjesto da su na Bozu dovedena dva prava igraca i to je to...Sada ce se vecinom djeca pustiti u vatru da "sagore"..Ali vidjet cemo, mozda se dovedu od januara...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

semco
Kontakt:

Post Postao/la semco » 17 sep 2010, 23:30

Moje skromno misljenje Bosna sa ovim sastavom tesko da moze do trofeja naredne sezone.Volio bih da bolje upoznati sa rostrom Igoke,Sirokog i Bosne uporede nam ove tri momcadi.Najvise bih volio znati sanse Bosne protiv ovih timova,gdje je Bosna u deficitu a gdje bi imala sanse.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 sep 2010, 23:30

Ma Cibona je stvarno losa, Zdravko ce da je upropasti, doduse otisle su osovine tima, Marko i Jamont, otisao je i solidni Andric zatim i Vukusic..Drago ce biti solidno pojacanje, Lalic nista...Ovaj Amer Johnson je dobar u odbrani ali ofanzivno tesko on moze nesto cak i u NLB...Sezona ce da zavisi iskljucivo od Bojana Bogdanovica, mada on je i tesko dolazio do suta protiv Bosne, covjek je umoran ko zna koje mu je ovo ljeto u trenaznom procesu, nije to opravdanje ali ne moze sam..A nema neki ulaz, vecinom rjesava na sut ako moze..Rozic i Leon nisu igrali, Leon je bio tu, ali se nije skidao....Stipcevic ce da bude gori od Larija Ajusa svojevremeno :mrgreen: :mrgreen: ..

Sto se tice Efesa, Peras je dozvolio Stimcu i Suboticu da treniraju s njima dok se Tunceri, Guler i Arslan ne vrate...Roberts je nastavio da igra odlicno, o Igoru ne treba ni pricati, poslije Navarra sigurno najbolji napadacki bek Europe...Peras je vecinu vremena kulirao, cak na prvoj nije ni bio....

Buducnost u odbrani odlicno igra, ali napad je problem...Bez Jeretina ide puno teze, Scekic ce biti veliko pojacanje, doduse jucer nisam gledao drugo poluvrijeme ali ocekivao sam vise od onog Kadziulisa...Valjda mu treba vremena...
Ali i jucer sam se uvjerio koji smo mi uhljupi mali Seha je jedan od najskolovaniijih mladih igraca koje sam ja gledao...Doduse vise nije mlad :D :D

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 sep 2010, 23:32

semco je napisao/la:Moje skromno misljenje Bosna sa ovim sastavom tesko da moze do trofeja naredne sezone.Volio bih da bolje upoznati sa rostrom Igoke,Sirokog i Bosne uporede nam ove tri momcadi.Najvise bih volio znati sanse Bosne protiv ovih timova,gdje je Bosna u deficitu a gdje bi imala sanse.
Bosna sa ovim sastavom ako izbori mjesto medju 4 u ovoj ligi to je puna saka brade...Zalosno je, ali je tako...

Ostalo je samo ime.....

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 18 sep 2010, 01:40

fera je napisao/la:
Genije je napisao/la:Šta je sa ovim Dramičaninom jesul to njegovu potencijalnu platu i skotovu dali onoj reprezentativnoj krampi ???????????
ako misliš na božu onda stidi se svojih komentara. necu ni pokušavati obrajsniti zašto.
Daj mi jak razlog da se stidim.

Pratim bosnu od poslije rata i bozu pratim još iz leotara pa onda vogošće pa na kraju bosne i ono što sam vidio je da lik nema sekundu košarkaške inteligencije a neću pričat o šutu itd.

Samo fizikaner,u odbrani dobar dok drži koncentraciju itd,i tek je ove sezone na samom kraju počeo pokazivat neku ozbiljnost u snazi i slobodnim bacanjima i poneko utrčavanje i odmah se odvažio i čekamo pola godine da produži ugovor i ŠTA DRUGO DA KAŽEM NEGO KRAMPA.

Vjerovatno ti je haver pa ga braniš kao što su meni komšije do jučer bili braća šehovići.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 sep 2010, 10:44

Genije je napisao/la:
fera je napisao/la:
Daj mi jak razlog da se stidim.

Pratim bosnu od poslije rata i bozu pratim još iz leotara pa onda vogošće pa na kraju bosne i ono što sam vidio je da lik nema sekundu košarkaške inteligencije a neću pričat o šutu itd.

Samo fizikaner,u odbrani dobar dok drži koncentraciju itd,i tek je ove sezone na samom kraju počeo pokazivat neku ozbiljnost u snazi i slobodnim bacanjima i poneko utrčavanje i odmah se odvažio i čekamo pola godine da produži ugovor i ŠTA DRUGO DA KAŽEM NEGO KRAMPA.

Vjerovatno ti je haver pa ga braniš kao što su meni komšije do jučer bili braća šehovići.
jedan brat šehović odavno nije kod nas a ni drugi vise hvala bogu.
ja cu ti reci koji je razlog, božo je cijelu prošlu sezonu ginuo na terenu i uvijek je najborbeniji, momak nema fizicke predispozicije ni za jednu poziciju prenizak za 4 spor za 3 ali je borben a to je ono sto nam treba. i mislis da igraci odlaze i nece da produze radi sebe il sto ne vole bosnu, jednostavno uprava je totalno neorganizovana,dezorjentirana itd...
ja cu uvijek radije gledati božu,đedovića ili bilo kojeg naseg mladog igraca koji gine na terenu nego nekog americkog ili beobasketovog placenika.
You are someone else I am still right here

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 sep 2010, 13:57

dema je napisao/la:Daj mi recite sta je s onim momkom jeli Nebojsa Aleksic jeli on jos u Bosni koliko ima godina i oce li sta bit od njeg.
Neso Andjelic je otisao ja mislim vani na neki od koledza...Tako je bar trebalo..

Ostalo je samo ime.....

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 19 sep 2010, 15:24

hocemol dovodit zamjenu za acu damjanovica

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 sep 2010, 14:57

kakvog igraca je bosna mogla imati ccccc rasid mahalbasic potpisao za fener :(
Za zivot cijeli!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 sep 2010, 15:27

muamer_15 je napisao/la:hocemol dovodit zamjenu za acu damjanovica
Trenutno, vjerovatno ne....

Ali kod nas se situacija mijenja iz dana u dan i sve je moguce :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 sep 2010, 15:37

neno#4 je napisao/la:
dema je napisao/la:Daj mi recite sta je s onim momkom jeli Nebojsa Aleksic jeli on jos u Bosni koliko ima godina i oce li sta bit od njeg.
Neso Andjelic je otisao ja mislim vani na neki od koledza...Tako je bar trebalo..
Koje je on godiste i kazu bar sam cuo nisam ga gledao da je jako talentovan.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 sep 2010, 15:38

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kakvog igraca je bosna mogla imati ccccc rasid mahalbasic potpisao za fener :(
Ako se ne varam i Mirsad Turkcan je proglašen antitalentom(ispraviće me @Neno ako griješim).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 sep 2010, 15:44

dema je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Koje je on godiste i kazu bar sam cuo nisam ga gledao da je jako talentovan.
Bio je strasno skolovan igrac, onda se desio problem u juniorima, maltene je igrao kosarku 1 na 5, a onda je odbio poziv nase repke i pokusao da se probije u 12 repke Srbije, medjutim ta ista repka je prosle godine postala sampion Europe u Mecu....I onda su ga nasi gurnuli na posudbu u Slaviju i to je bilo to, da mu se na neki nacin osvete sto je htio da igra za Srbiju...

Bio je veliki talenat, da li ce uspjeti spasiti karijeru, vidjet cemo...
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 20 sep 2010, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 sep 2010, 15:47

Monolog je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kakvog igraca je bosna mogla imati ccccc rasid mahalbasic potpisao za fener :(
Ako se ne varam i Mirsad Turkcan je proglašen antitalentom(ispraviće me @Neno ako griješim).
Ma nije bio problem za Rasida sto je bio los, nego sto Bosna nije htjela/nije imala pare da plati za obestecenje...On je jedno vrijeme ove godine trenirao u kampu Siene, kod Pjaniganija.....A dobro poznata afera sa Miskom i njegovim pijunom Dinom Konakovicem, je sve upropastila, kada je Dino doveo Miska da Rasid postane Miskov igrac, i tada bi sve bilo gotovo...Ali mali nije htio i vratio se u Austriju, imao je problema sada na pocetku sezone, ali se digao u drugom dijelu...

Nesumnjivo je da se radi o odlicnom igracu, ja sam ubijedjen da ce Spahija da istese jednog finog igraca od njega, samo ako mali bude "zdrav" u glavi...

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 sep 2010, 16:42

Znaci jos jedan s problemima u glavi cudi me da je htio za Srbiju igrat ipek je iz Zenice tu su ga naucili da igra uopste a strasno sto se umisle toliko ,steta valjda ce se povratit i skontat gdje je i odakle je.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.