Kako je gore na Manjači biti na straži?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Slavuljica. Pa dobro to, logično da kada te negdje pošalje u šumu da moraš jesti što je tu.
- Barbarossa
- Kontakt:
Alane kolike su plate nekom rookiju koji frisko udje u vojsku pjesadijualan_kardec je napisao/la:U Bingu i u onom drugom tržnom pored Binga, zaboravih kako se zove.BelminM23 je napisao/la:U Doboju dosta vojnika na pauzi ide u Bingo da kupi sebi hranu. Da se lako primjetiti.
Pa to vojnici koji rade radno vrijeme od 8 do 4 izlaze na pauzi. Oni i ne jedu u kuhinji jer dobijaju topli obrok. U kuhinji se hrane oni koji zbog straže, dežurstva ili nekih drugih razloga ostaju u kasarni poslije 16:00 i tako je svugde u kasarnama osbih.
Ne kontam te. Dobijamo topli obrok uz platu. Jel na to misliš?Penaltiky je napisao/la:Nosila ****, nema iznosenja.
Nego jel vi imate To kakav u parama?
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
To se za sebe raspitujes?Barbarossa je napisao/la: Alane kolike su plate nekom rookiju koji frisko udje u vojsku pjesadiju
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Barbarossa
- Kontakt:
Ma jokkobe24 je napisao/la:To se za sebe raspitujes?Barbarossa je napisao/la: Alane kolike su plate nekom rookiju koji frisko udje u vojsku pjesadiju
Situirao sam se vec
- legenda reala
- Kontakt:
Alane bolje mu predloži ljude koji mogu zaposliti u vojsku, koje tebi bio veza i sl
Selam kobe24
Selam kobe24
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
640 bez toplog i prevozakobe24 je napisao/la:To se za sebe raspitujes?Barbarossa je napisao/la: Alane kolike su plate nekom rookiju koji frisko udje u vojsku pjesadiju
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisu ni ovi demobilisani cisti, koketiraju 20 godina, imaju niz povlastica. Ovo sve ima neku politicku pozadinu, neko im kaze izadjite i oni izadju, mogu se kladiti da oni koji su bili pravi borci nikada na ove proteste nisu dosli. Ovo su oni sto su dobili papire i 20 godina zive na racun drzave i glasaju za SDA pa se onda bune tako sto na saobracajnicama blokiraju normalnu raju. Neka odu na vrata onom ko je odgovoran.
Svi smo mi druze odgovorni. Mi smo glasaci, mi biramo glavesine. Predugo sutimo. Da nam je pameti, ne bi prdili ovdje na forumu nego bi izasli i bili s njima.tuzlak1987 je napisao/la: Neka odu na vrata onom ko je odgovoran.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ja sam umjesto 'rukiju' procitao 'rokiju'.Barbarossa je napisao/la:Ma jokkobe24 je napisao/la:To se za sebe raspitujes?Barbarossa je napisao/la: Alane kolike su plate nekom rookiju koji frisko udje u vojsku pjesadiju
Situirao sam se vec
Mashallah, samo radi. Mora bar neko cestit ostati u ovoj zemlji.
Alejkumusselam brate @legendo, deres li jos one maslenice?
Slazem se s @tuzlakom. Mnogi od njih su iskoristili sve sto su mogli. Nemaju dana radnog staza, hoce da cijeli zivot sjede kod kuce i da na osnovu toga imaju neka stalna primanja. Cast dobrom dijelu njih koji se s pravom bune i kojima se ova drzava nikad ne moze oduziti, ali ima tu svakakve mafije.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Barbarossa
- Kontakt:
Pa to sam ja i pisao nekunockobe24 je napisao/la:
Mashallah, samo radi. Mora bar neko cestit ostati u ovoj zemlji.![]()
Alejkumusselam brate @legendo, deres li jos one maslenice?
mafije.
Treba malo bit ispred svog vremena
Za 20 godina će bit bolestan upliv novca u BIH,a sta ce nas bit jedva milion,bit će nafake za svakog
Tuzlak, ti i ja se složilikobe24 je napisao/la:
Slazem se s @tuzlakom. Mnogi od njih su iskoristili sve sto su mogli. Nemaju dana radnog staza, hoce da cijeli zivot sjede kod kuce i da na osnovu toga imaju neka stalna primanja. Cast dobrom dijelu njih koji se s pravom bune i kojima se ova drzava nikad ne moze oduziti, ali ima tu svakakve mafije.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- legenda reala
- Kontakt:
Kobe24
Samo kad sam prva
Imal ti drugarice
Samo kad sam prva
Imal ti drugarice
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vakat je bio da se i to desi.Penaltiky je napisao/la: Tuzlak, ti i ja se složili
@legendo, pa vise ti znas o njoj nego ja. Stalkas curu po instagramu, sve zivo o njoj znas.
- legenda reala
- Kontakt:
Kukić ujedinio cijeli TK
Kobe ne širi dezinformacije
Kobe ne širi dezinformacije
- alan_kardec
- Kontakt:
Svima je 6 markica bez obzira na čin.Sarajlijica1946 je napisao/la:OR-1 topli obrok 6 km za ostale ne znamPenaltiky je napisao/la:Ma ja dobijate li ono 8 KM dnevno
Što će ti pješadija?Barbarossa je napisao/la:Alane kolike su plate nekom rookiju koji frisko udje u vojsku pjesadiju
U pješadiji si stalno na straži, nikad nisi kući, a peglanje i yebavanje u mozak, drama. A kad si na straži vodi ti se kao da si na slobodnim danima ili na godišnjem
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Nikad nisam bio na Manjači, srećomBelminM23 je napisao/la:Kako je gore na Manjači biti na straži?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Svaka je straza Manjaca
Šta si ti? Artiljerija? Jel mi uopšte imamo vazduhoplovstvo?alan_kardec je napisao/la:Nikad nisam bio na Manjači, srećomBelminM23 je napisao/la:Kako je gore na Manjači biti na straži?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- alan_kardec
- Kontakt:
LogistikaPenaltiky je napisao/la:Šta si ti? Artiljerija? Jel mi uopšte imamo vazduhoplovstvo?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jes tebi dobroalan_kardec je napisao/la:LogistikaPenaltiky je napisao/la:Šta si ti? Artiljerija? Jel mi uopšte imamo vazduhoplovstvo?