Kad krediti zalome se, nema slobodnih dana.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
U mene rođak na Manjaču zapuca, jest da nije baš bajno, a onih par slobodnih dana privatno ode raditi. Ili bolovanje, a ode raditi.
- Barbarossa
- Kontakt:
Šta ćemo s ovim što ameri hoće malo osiromašenog uranijuma po namaalan_kardec je napisao/la:LogistikaPenaltiky je napisao/la:Šta si ti? Artiljerija? Jel mi uopšte imamo vazduhoplovstvo?
Pa koji onda rod u vojsi ima plate oko milje? A da nisi neki oficir nego običan pijun
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Jel ove borce stid raditi ovo nakon sile nepovratnih kredita i slicnog. Oni bi keš, a da ne rade. Koga boli **** za malu djecu u kolonama hehe
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmel se uhljebio kod zelenih. 
Jebli te zeleni.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kaže gazda, otkako sam u SDA ide bolje i posao. Bakir obećao 100.000 radnih mjesta, moram početi osiguravati nove ljude nakon 2-3 mjeseca rada. A i one stare što su mi 10 godina radili.
Do oktobra nema zime.
Do oktobra nema zime.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gledam na RTL-u vijesti. Kakav je ovo zakon u Hrvatskoj da su neki izgubili prava oko stanova, tipa da sada imaju 5 godina samo da budu u odredjenim stanovima i oni idu starim vlasnicima koji su bili vlasnici prije cak i do 70 godina. Jedna gospodja od 80 godina tu se doselila 1952. godine i sada na osnovu tog zakona gubi vlasnistvo u roku od 5 godina. (racuna joj se samo kao da je tu pod kirijom na taj period). Mislim glupo je to da neko na osnovu novog rezima gubi, a neko profitira. Stan ide sada nekom ko je iseljen 40", on nije ni ziv vjerovatno pa onda ide njegovim unucima.
- Barbarossa
- Kontakt:

kakav ybni lider
Nije čudo što je bio u kgb
Ustat ce neki otac sa malenim djetetom koji satima sjedi na minus 10 i okomit se sa razlogom na borce i imat ces sranje. Odi pred kucu od parlamentarca pa blokiraj. Ne maltretiraj obicni narod dzaba.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mi ćemo i za 100 godina imati praunučad boraca i tražiti će neku socijalu, od rata je prošlo 23 god i kakvi više borci. Svi koji protestvuju traže neku socijalu, daj mi xx KM a niko ne traži da mu dadne posao, da to zaradi. Hoće pare a da ne radi i da ih troši na kladionicu i kafane.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi Beškov jaraneSarmelino je napisao/la:Jebli te zeleni.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Barbarossa
- Kontakt:
kancerRamsey8 je napisao/la:Jeste borci su sve krivi hahaha
uzeli kredita ne može rotšildova banka iz Frankfurta vratit
alan_kardec je napisao/la:
Logistika
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Nek mi se napuse kurca svi koji su to blokirali. Cekam mjesec dana da idem kuci i oni sve zatvore a vidim propustaju ministarska pod rotacijom, bagra izmanipulisana nabijem ih na **** sve. Idi blokiraj one sto su ti obecali pa nisi ispunili, sta mene blokiras pizdo jedna?!
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
ja sam za to da na izborima bude javno glasanje. pa onda zaredat kod ovih "boraca" i doci:
dobro vece, dobro vece. gospodine, glasali ste za SDA, hapsi!
dobro vece, dobro vece, glasali ste za HDZ, hapsi!
dobro vece, dobro vece, glasali ste za SNSD, hapsi!
bitno je biti bosnjak/srbin/hrvat, pa onda protestvovati jer te tvoji yeebu u zdrav mozak
dobro vece, dobro vece. gospodine, glasali ste za SDA, hapsi!
dobro vece, dobro vece, glasali ste za HDZ, hapsi!
dobro vece, dobro vece, glasali ste za SNSD, hapsi!
bitno je biti bosnjak/srbin/hrvat, pa onda protestvovati jer te tvoji yeebu u zdrav mozak
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Nisu oni ni b od boraca
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
dobro vece, dobro vece, niste glasali, triput ga hapsi!
Najjače mi je kako se ove poslijeratne generacije '98.- na rang listama prijemnog ispita za fakultet ponekad navode kao djeca poginulih boraca.Unofficialpage je napisao/la:Mi ćemo i za 100 godina imati praunučad boraca i tražiti će neku socijalu, od rata je prošlo 23 god i kakvi više borci.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: BordoArmy88 i 3 gosta.