Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Evo dosao I Vedo da ih bodri i pjanic ocekuje da dobije minutazu, ja mislim da bi trebalo Pjanicu dati bar nekih 5 min pred kraj 

mB!
- miralem444
- Kontakt:
jest npr.nemaju oni nijedan njihov igrac nije misketu ni do koljena,uh ako miske bude pravi hoce pravi budale od njih ma ja brate igro 2 pa sta bude.kad sam sad procito da se vedo pridruzio nasim momcima srce mi je bilo ko dzamija
ZELJO DO GROBA je napisao/la:mi imamo dosta igraca boljih od svakog reprezantivca belgije, alo oni brate dragi imaju dosta dobre igrace na svim pozicijama, sto mi nemamo...bice tesko, al nadajmo se najboljem-...a i ja sam igro 2...dobra je kvota a moze biti svasta...miralem444 je napisao/la:i ja sam igro na nas 2 i ako bogda pobjedit cemoKnele je napisao/la:Ja jesam optimista, hvala Bogu, ali zar svi na forumu mislio kako će BiH u središtu Genka "razbit" Belgiju?
Kad čitam Vaše komentare na tren pomislim da igramo sa Armenijom, Andorom, Estonijom, pa hajde i sa Litvom, Irskom, Austrijom, Mađarskom, a onda shvatim da idemo na noge Belgiji pa se dobro začudim!?
To pobjeda neće doći u pitanje? Samo da se zna, igro sam DVICU na BiH (kvota 3.85), uložio sam na taj ttiket cenera, stim da tu još ima Španija 1 i Italija 2.![]()
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
kad Marijan pocne....
go, go, go, go, go Bosna i Hercegovina vodi 1:0...Edin Dzekoooooooooooo, proradio je taj tandem zmajeva iz Wolzburga.....
hahhahaha....
go, go, go, go, go Bosna i Hercegovina vodi 1:0...Edin Dzekoooooooooooo, proradio je taj tandem zmajeva iz Wolzburga.....
hahhahaha....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- miralem444
- Kontakt:
e tek onda prava ludnica pocinje
ZELJO DO GROBA je napisao/la:kad Marijan pocne....
hahhahaha....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
SVI SMO UZ TEBE BOSNO, IGRAJ BOSNO I POBJEDI.
- MentalitaUltras
- Kontakt:
sve što želim u ovom trenutku igrajj bosnoo igraj i pobjediii

Zadnja izmjena: MentalitaUltras, dana/u 28 mar 2009, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
- RK Gradacac
- Kontakt:
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a brate kad nema nista pametno nek se bar nesto pise...hahahah...pozdravRK Gradacac je napisao/la:Hajd dosta je spamanja!!!
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
pozdrav Bosno i Hercegovino,
pozdrav svim navijacima Bosne i Hercegovine,
JEDNA SI JEDINA NASA DOMOVINA
BOSNA I HERCEGOVINA
SRETNO BOSNO
pozdrav svim navijacima Bosne i Hercegovine,
JEDNA SI JEDINA NASA DOMOVINA
BOSNA I HERCEGOVINA
SRETNO BOSNO
-
- Kontakt:
Mene će infarkt strefiti...
Nervoza me drži od jutros kako sam se probudio

zato se spava duzeLilium_Bosniacum je napisao/la:Mene će infarkt strefiti...![]()
![]()

hoce li vedo biti sa marijanom? evo pise da je doso u genk,hoce li i marijan sa kristal arene da prenosi?
HOCEroki... je napisao/la:hoce li vedo biti sa marijanom? evo pise da je doso u genk,hoce li i marijan sa kristal arene da prenosi?
-
- Kontakt:
Bilo me strah da ću prespavati ovako bitnu utakmicuanlayan je napisao/la:zato se spava duzeLilium_Bosniacum je napisao/la:Mene će infarkt strefiti...![]()
![]()
Nervoza me drži od jutros kako sam se probudio![]()

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
joj sve vise kako se blizi utakmica sve me vise fata neka trema...
joj samo da ovo veceras proje i ako pobjedimo ili odigramo nerjeseno napicu se tako...hahah...
joj samo da ovo veceras proje i ako pobjedimo ili odigramo nerjeseno napicu se tako...hahah...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ja se pitam hocul veceras moci spavatLilium_Bosniacum je napisao/la:Bilo me strah da ću prespavati ovako bitnu utakmicuanlayan je napisao/la:zato se spava duzeLilium_Bosniacum je napisao/la:Mene će infarkt strefiti...![]()
![]()
Nervoza me drži od jutros kako sam se probudio![]()
![]()
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
ljudi sta bi insan mogo raditi da prodje ovo vrijeme sto brze, dajte koji savjet, inace ce me strefiti srce ..
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!
lezi i spavaj ako mozes a ako ne muci se ko i sviCazinski-Vitez je napisao/la:ljudi sta bi insan mogo raditi da prodje ovo vrijeme sto brze, dajte koji savjet, inace ce me strefiti srce ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.