Najjaca psovka ikad.Sarmelino je napisao/la:solinas je napisao/la: Yebem ti mater,silujem ti oca,po famelije ti traktor pregazio,muda imao kurca nemo,sestri dabogda djecu pravio,yebem ti porijeklo,korijen,lozu,izdanak,pupoljak,polenov prah famelijih,sjeme ti se zatrlo,mamu ti yebem napacemu balijsku
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
U BiH kad neko nije previše upucen oko neceg onda samo napise da je kriva SDA ili u drugom slučaju SNSD, HDZ u trecem jer misle da je to univerzalna istina i moze se primjeniti na svaki slučaj.
Ljudi zele da se uvede registar branilaca koji je i uveden djelimicno,zele da se pobrisu udruzenja koja su uredno registrovana u ministarstvu. Zele da neko dodje i obeca im koju stotinu mjesecno, ukratko.
I to sto ti ljudi zbog tih 'prava' drze kao taoce stotine drugih neduznih ljudi, tesko je puno povezano sa nekom strankom.
Ljudi zele da se uvede registar branilaca koji je i uveden djelimicno,zele da se pobrisu udruzenja koja su uredno registrovana u ministarstvu. Zele da neko dodje i obeca im koju stotinu mjesecno, ukratko.
I to sto ti ljudi zbog tih 'prava' drze kao taoce stotine drugih neduznih ljudi, tesko je puno povezano sa nekom strankom.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesi se nafur'o na te kornjace kao balavac neki. Jesu te yebali specijalci, d.rkas li na njihKK_Bosna je napisao/la:najjaci mi je neki seljak, kaze "mi smo ovdje dosli po svoja prava i branicemo ih zivotom. mi smo borci, mi cemo i poginuti ovdje na cesti ako treba"![]()
a bice bjezanija cim stigne 5 kornjaca
Ima li kakvih naznaka da bi se sutra ovo moglo smirit i prolaziti normalno ?
Imal kakvih naznaka iz Sarajeva kako je prosao prvi dan opsade?
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kakvo smiriti, sutra Dan nezavisnosti. Kad se nalože ima da popale kornjače 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Samo je pitanje kad će nekom pukniti film pa da krene s autom kroz masu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- hskzmostar
- Kontakt:
Sto se dogadja?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Nema, nastavit ce sa ovom četničkom politikom iz 92ve jos kaze planiraju i aerodrom blokirat, yebem li im majku u usta, nek mi se svi kurtza napuse samo zato sto ne mogu kuci zbog idiotajasmin10 je napisao/la:Ima li kakvih naznaka da bi se sutra ovo moglo smirit i prolaziti normalno ?
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Taman nam je doslo imigranataSaurman je napisao/la:Samo je pitanje kad će nekom pukniti film pa da krene s autom kroz masu.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Valjda sad ubiju Izetbegovica na aerodromu. Treba ga poslati negdje na put sto prije.Jack je napisao/la:Nema, nastavit ce sa ovom četničkom politikom iz 92ve jos kaze planiraju i aerodrom blokirat, yebem li im majku u usta, nek mi se svi kurtza napuse samo zato sto ne mogu kuci zbog idiotajasmin10 je napisao/la:Ima li kakvih naznaka da bi se sutra ovo moglo smirit i prolaziti normalno ?
Evo najavljuju da ce blokirati aerodrom. Tu ce zarobiti Bakira koji se vraca iz Portugala i onda ce Senad uspostaviti telefonsku vezu koja ce ici uzivo na Faceu.Kawhi je napisao/la:Kad ce Senad objaviti rat?
Kawhi je napisao/la:Imal kakvih naznaka iz Sarajeva kako je prosao prvi dan opsade?
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Barbarossa
- Kontakt:
Al' zamisli da zapuca
nesposobni riješiti malo krupniji problem blokada
šta bi tek onda bilo
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- tuzlak1987
- Kontakt:
2.marta izlazi Mirza Hatic sa svojom jedinicom i spasava Bakira 
evo ovi iz vlasti govore da hoce da pregovaraju, da se nadju sa predstavnicima boraca, a ovi debili nece nikakve pregovore, hoce da im vlada citava dodje na noge tamo, valjda da se potuku, sta li 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
kad dodje seoska varalica i rijesi problem za 5 minutaKK_Bosna je napisao/la:evo ovi iz vlasti govore da hoce da pregovaraju, da se nadju sa predstavnicima boraca, a ovi debili nece nikakve pregovore, hoce da im vlada citava dodje na noge tamo, valjda da se potuku, sta li
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- hskzmostar
- Kontakt:
Posteno nek ide na sake pa tko ostaneKK_Bosna je napisao/la:evo ovi iz vlasti govore da hoce da pregovaraju, da se nadju sa predstavnicima boraca, a ovi debili nece nikakve pregovore, hoce da im vlada citava dodje na noge tamo, valjda da se potuku, sta li
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Pa da neko od ovih taoca medju borce ubaci pricu ko je poceo rat Bosnjaka i Hrvata 93-e, mozda bi neduzni narod i otisao kuci veceras.
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 5 gostiju.