Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Vjerujete li vi u ove priče da će se zapucati ? Ili će el Bake ovo riješiti.
Joj kako ce od ovih napravit narkomane, rusitelje drzave, fahrine placenike, srbe, komunjare itd itd.
Sad ce SDA botovi na posao, ide dupla dnevnica.
i petak slobodan.
Sad ce SDA botovi na posao, ide dupla dnevnica.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Da hoce ko Fadila smaknuti pa nek sve izgori

recite nam gdje ste sakrili zlatne kašike ili ćemo blokirati i aerodrom
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ima aerodrom u Visokom.
Uvest cemo vam dodatne akcize i podici pdv. 
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Dvojica najvećih i ruski svodnik.
Večeras onanija na ovo.
- Barbarossa
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je jos Dobrica Cosic u stilu Jigsawa rezirao prije nego sto je odahno, a sve to po djelu Nacertanije od Ilije Grasanina iz 1844. 
Od nabrojanog, jedino su fahrini placenici moguci al nece ni to. Pa nije narod TOLIKO slijep. Ostalo su gluposti.Vijadukt je napisao/la:Joj kako ce od ovih napravit narkomane, rusitelje drzave, fahrine placenike, srbe, komunjare itd itd.
Sad ce SDA botovi na posao, ide dupla dnevnica.i petak slobodan.
Kod nas se pucanje spominje i kad izađe 10 ljudi protestovati zbog sjece suma u Amazoni i unistavanja majke Zemlje. Kakvo crno pucanje.jasmin10 je napisao/la:Vjerujete li vi u ove priče da će se zapucati ? Ili će el Bake ovo riješiti.
vidjet cemo. ja sam siguran da ce tako ispasti.Kajzer10 je napisao/la:
Od nabrojanog, jedino su fahrini placenici moguci al nece ni to. Pa nije narod TOLIKO slijep. Ostalo su gluposti.
evo i fatmir se slaze.
Pa moguce je da se u duhu predizborne spominje Fahro ko prije 4 godine al buduci da su borci nece ni to. Kakve komunjare, Srbi itd. Tesko da bi Dodik okretao na taj mlin da je tamo protest boraca.Vijadukt je napisao/la:vidjet cemo. ja sam siguran da ce tako ispasti.Kajzer10 je napisao/la:
Od nabrojanog, jedino su fahrini placenici moguci al nece ni to. Pa nije narod TOLIKO slijep. Ostalo su gluposti.
evo i fatmir se slaze.
Stvar ce se rijesiti kao i kod svakog protesta u BiH i past ce fol neki dogovor, uz zakljucak "rijesit će se zahtjevi boraca". Gotovo do novog protesta.
Vidim piše se da kao borci imaju oružje da će blokirati aerodrom, da samo čekaju da neko krene na njih.Kajzer10 je napisao/la:Od nabrojanog, jedino su fahrini placenici moguci al nece ni to. Pa nije narod TOLIKO slijep. Ostalo su gluposti.Vijadukt je napisao/la:Joj kako ce od ovih napravit narkomane, rusitelje drzave, fahrine placenike, srbe, komunjare itd itd.
Sad ce SDA botovi na posao, ide dupla dnevnica.i petak slobodan.
Kod nas se pucanje spominje i kad izađe 10 ljudi protestovati zbog sjece suma u Amazoni i unistavanja majke Zemlje. Kakvo crno pucanje.jasmin10 je napisao/la:Vjerujete li vi u ove priče da će se zapucati ? Ili će el Bake ovo riješiti.
Mada ja mislim da će završiti baš tako kao što si i napisao. Neki lafo dogovor i sve će se zaboraviti za par dana.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Fatmir mirotvorac neki, a top na tavanu ima 
Odlikovati heroja sa stilovkom, bagrem oborio na cestu.
Prde nešto protiv glasača, a sami su najgora mraka glasača. Ti isti glasaju za vreću brašna i kilu banana.
Kao Bošnjak, ako već biram između SDA, SBB, SDP i DF, izabrati ću SDA, jer su svi isti, a meni lično je bolje pod SDA, za ostale stranke svi znamo da nemaju skoro pa nikakve šanse, iako su realno zdravije i sa boljim stavom stranke, ali na našu žalost, ne mogu do vrha.
Prde nešto protiv glasača, a sami su najgora mraka glasača. Ti isti glasaju za vreću brašna i kilu banana.
Kao Bošnjak, ako već biram između SDA, SBB, SDP i DF, izabrati ću SDA, jer su svi isti, a meni lično je bolje pod SDA, za ostale stranke svi znamo da nemaju skoro pa nikakve šanse, iako su realno zdravije i sa boljim stavom stranke, ali na našu žalost, ne mogu do vrha.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Šta god da se sruši opet će se Zenica izgraditi ko Real Madrid.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Planski je namjen ovaj protest, hoću reći tempiran. Zna se ko je došao u Bosnu i zato je Sarajevo blokirano.
Šahovnica je naravno tu, u sred Sarajeva, a svakako nećete vidjeti ljiljane u Širokom, Grudama...
Šahovnica je naravno tu, u sred Sarajeva, a svakako nećete vidjeti ljiljane u Širokom, Grudama...
Kocka je bačena
Zašto ljudi u svemu vide neke zavjere? Može li se šta spontano desiti bez nekog plana.
Da se razumijemo, mislio sam na saopstenja vlasti kojim se borci obracaju a ne Hende, Fatmira i ostalih akademikaVijadukt je napisao/la:...
ja upravo mislim na takve, jer takvi su najglasniji.Kajzer10 je napisao/la:Da se razumijemo, mislio sam na saopstenja vlasti kojim se borci obracaju a ne Hende, Fatmira i ostalih akademikaVijadukt je napisao/la:...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 61 gost.