Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los*Blancos » 17 sep 2010, 12:39

Brnjoo je napisao/la:
bparena je napisao/la: hajd ba suti ako nemas koju pametnu :shock:
prvenstva su se osvaja i osvajace a Raul je neponovljiva karizma. Ovim postom pokazujes kako nemas pojma a da ne govorim kako ne vrijednujest stvari ispravno. LP se mogla i s Raulom osvojiti. No ti si najpametniji i zato šuti...
Real Madrid ima 25 igraca u svom sastavu, i svaki je mladji i bolji od Raula, tako da nam on vise nema sta dati. Sjedio bi ocajnicki na klupi i promatrao tatu Higuaina kako prci protivnicke odbrane

No, naravno, ne bi ti bio ti da nam nisi tako pametan :lol:

Vratice se Raul, obnasat ce neku nebitnu funcikju u klubu kao i Alfredo Di Stefano, a na nama je da gledamo Ikera kako nosi kapitensku traku koju je zasluzio
Nije Dudek mladji :mrgreen: :mrgreen: a nije ni bolji 8-) aha prci prci..promasi citavu loptu kao protiv Ajax..Raul moze da ga uci kako se lopta spremi u gol, ocigledno mu fali na treningu :mrgreen:
Smijesan si Raul ce uvijek ostati u srcima navijaca Real Madrida koji su pravi fanovi kluba, a sto kazes da ce biti na nekoj nebitnoj fun.u klubu ocigledno si vidovit isto :mrgreen: smijesan si..nisi pravi fan Real Madrida jarane..ocigledno si poceo od ere galaktikos :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 17 sep 2010, 13:01

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 sep 2010, 13:46

Los*Blancos je napisao/la: Nije Dudek mladji :mrgreen: :mrgreen: a nije ni bolji 8-) aha prci prci..promasi citavu loptu kao protiv Ajax..Raul moze da ga uci kako se lopta spremi u gol, ocigledno mu fali na treningu :mrgreen:
Smijesan si Raul ce uvijek ostati u srcima navijaca Real Madrida koji su pravi fanovi kluba, a sto kazes da ce biti na nekoj nebitnoj fun.u klubu ocigledno si vidovit isto :mrgreen: smijesan si..nisi pravi fan Real Madrida jarane..ocigledno si poceo od ere galaktikos :mrgreen:
Halali, Dudeka se ne zelim sjecati :D Pa normalno da sam vidovit, a sto se tice Raula i ostanka u srcima, slazem se, on je BIO DOBAR igrac, vise to nije.

Ja sam 91. godiste al navijam za Real od 93. xD

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 sep 2010, 15:06

" promatrao tatu Higuaina"

Eh i ovo da sam cuo. :lol: :lol: :lol:

Cuj Higuain tata za Raula. Oj zemljo otvori se
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 17 sep 2010, 15:16

Brnjoo je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la: Nije Dudek mladji :mrgreen: :mrgreen: a nije ni bolji 8-) aha prci prci..promasi citavu loptu kao protiv Ajax..Raul moze da ga uci kako se lopta spremi u gol, ocigledno mu fali na treningu :mrgreen:
Halali, Dudeka se ne zelim sjecati :D Pa normalno da sam vidovit, a sto se tice Raula i ostanka u srcima, slazem se, on je BIO DOBAR igrac, vise to nije.

Ja sam 91. godiste al navijam za Real od 93. xD
Ajd ti skupljaj slicice, igraj cijele/pole :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 sep 2010, 15:18

Brnjoo je napisao/la:
prvenstva su se osvaja i osvajace a Raul je neponovljiva karizma. Ovim postom pokazujes kako nemas pojma a da ne govorim kako ne vrijednujest stvari ispravno. LP se mogla i s Raulom osvojiti. No ti si najpametniji i zato šuti...
Real Madrid ima 25 igraca u svom sastavu, i svaki je mladji i bolji od Raula, tako da nam on vise nema sta dati. Sjedio bi ocajnicki na klupi i promatrao tatu Higuaina kako prci protivnicke odbrane

Vratice se Raul, obnasat ce neku nebitnu funcikju u klubu kao i Alfredo Di Stefano, a na nama je da gledamo Ikera kako nosi kapitensku traku koju je zasluzio
da da - prci stativu s Lionom a nas ih Bosanac sprci zbog tog njegovog prcenja stativa. no ove godine ce biti bolje jelde :mrgreen: moj jarane da si Bogdo sutio ova dva dana bilo bi bolje. Ovako si pokazao da uopste nisi pravi navijac Reala. Ti gledaj sta on prci i razmisli koliko si siguran u njegove realizatorske sposobnosti. Raulu on bio tata - Boze sacuvaj koji gubitak orjentacije :cry:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 sep 2010, 15:20

Adinjo je napisao/la:" promatrao tatu Higuaina"

pa jesam ja rekao da je on tata za Raula? Ja sam rekao da je on tata, a to se podrazumjeva da je tata za Raula, Ronalda, Benzemu, Ibrahimovica itd itd :D

@Los Blancos - ostala mi je samo ova :D

slika

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 17 sep 2010, 15:21

bparena je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:

da da - prci stativu s Lionom a nas ih Bosanac sprci zbog tog njegovog prcenja stativa. no ove godine ce biti bolje jelde :mrgreen: moj jarane da si Bogdo sutio ova dva dana bilo bi bolje. Ovako si pokazao da uopste nisi pravi navijac Reala. Ti gledaj sta on prci i razmisli koliko si siguran u njegove realizatorske sposobnosti. Raulu on bio tata - Boze sacuvaj koji gubitak orjentacije :cry:
Normalno da nije pravi navijac Real Madrida.. zato ga neuzimam za ozbiljno, nikada :mrgreen:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 17 sep 2010, 15:23

Brnjoo je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:" promatrao tatu Higuaina"

pa jesam ja rekao da je on tata za Raula? Ja sam rekao da je on tata, a to se podrazumjeva da je tata za Raula, Ronalda, Benzemu, Ibrahimovica itd itd :D

@Los Blancos - ostala mi je samo ova :D

slika
Napisao si sijedio bi ocajnicki na klupi i promatrao tatu Higuaina..a prica bila uvezi Raula..kakav sada Ronaldo,Benzema,Ibrahimovic e moj @brnjo gubis se :mrgreen: :mrgreen:
pa ti sam neznas sta to znaci :oops: onda si fan Atl.Madrida jer su oni anti_raul :mrgreen: :mrgreen: eee moj brnjojanje
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 17 sep 2010, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 17 sep 2010, 15:24

Raul je legenda i za njega bi uvijek trebalo biti mjesta u Realu ,prosao je mnoge generacije igraca ,tako je mogao i ovu...Neku noc kad sam gledao Schalke malo mi je bilo neobicno gledati Raula i vidjeti da nije u dresu Reala ,za Gutia ista stvar vrijedi.Imamo mlade igrace i to je super,ali bilo bi dobro imati par iskusni i to je to..
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 sep 2010, 15:53

armageddon666 je napisao/la:Raul je legenda i za njega bi uvijek trebalo biti mjesta u Realu ,prosao je mnoge generacije igraca ,tako je mogao i ovu...Neku noc kad sam gledao Schalke malo mi je bilo neobicno gledati Raula i vidjeti da nije u dresu Reala ,za Gutia ista stvar vrijedi.Imamo mlade igrace i to je super,ali bilo bi dobro imati par iskusni i to je to..
Raul legenda Real Madrida? Nemoj biti smijesan!

@ Los Blancos - rekao sam da je TATA za sve 8-) :lol:

Kakav Raul, izbija loptu sa linije kad Ronaldo suta, **** Sivonjica :lol: :lol: :lol:

Nek je otisao, ionako bi samo zauzimao mjesto

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 sep 2010, 15:55

bparena je napisao/la: da da - prci stativu s Lionom a nas ih Bosanac sprci zbog tog njegovog prcenja stativa. no ove godine ce biti bolje jelde :mrgreen: moj jarane da si Bogdo sutio ova dva dana bilo bi bolje. Ovako si pokazao da uopste nisi pravi navijac Reala. Ti gledaj sta on prci i razmisli koliko si siguran u njegove realizatorske sposobnosti. Raulu on bio tata - Boze sacuvaj koji gubitak orjentacije :cry:
Ne prci on samo stativu, prci on i mreze :lol: Naravno da ce biti bolje, nece zabiti 30 nego 35 golova, onda ide na 40 pa na 45... :lol:

Sta ja mogu sto Raul nema pojma pa ga tjeraju iz kluba, a i zasluzio je, jeebem mu zenu

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 sep 2010, 16:14

slika

došla Brnji žuta minuta...slažem se uvezi u jednog :lol: :lol:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 sep 2010, 17:33

Iako navijam za Barselonu - Raula gotivim i uvijek cu. To je ono nesto sto daje smek ekipi kada sem fudbala, para, titula ima nesto sto veze ljude. To je onaj mangupski osmijeh kad preko ramena pogledas nekog svog i prastas mu sve jer znas ko je i sta je. Mi Bosanci znamo svijet gledat tim ocima. Raul je nesto sto je Barseloni Cesc i to nisu smijeli da zaborave. Da sad ne pominjem da je to najbolji strijelac Reala a ostali ga tesko mogu da stignu. Svaka cast majstoru i legendi za ljude koji u svemu ovome osim fudbala prepoznaju "ono malo duse". Skidam kapu legendi i zelim mu sve najbolje. Osmijeh na licu mi se pojavi kada ga vidim na terenu jer malo je takvih fudbalera danas. Pare i titule onda dodzu same ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 17 sep 2010, 17:44

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
@brnjo nisi kompatentan da pricas o Raulu ;)

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 17 sep 2010, 17:50

bparena je napisao/la:Iako navijam za Barselonu - Raula gotivim i uvijek cu. To je ono nesto sto daje smek ekipi kada sem fudbala, para, titula ima nesto sto veze ljude. To je onaj mangupski osmijeh kad preko ramena pogledas nekog svog i prastas mu sve jer znas ko je i sta je. Mi Bosanci znamo svijet gledat tim ocima. Raul je nesto sto je Barseloni Cesc i to nisu smijeli da zaborave. Da sad ne pominjem da je to najbolji strijelac Reala a ostali ga tesko mogu da stignu. Svaka cast majstoru i legendi za ljude koji u svemu ovome osim fudbala prepoznaju "ono malo duse". Skidam kapu legendi i zelim mu sve najbolje. Osmijeh na licu mi se pojavi kada ga vidim na terenu jer malo je takvih fudbalera danas. Pare i titule onda dodzu same ;)
Nidje veze. Barcelona trenutno nema igraca poput Raula odnosno nema takve velicine. Nema je vise ni Real

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 17 sep 2010, 17:52

Keane_Roy je napisao/la:
bparena je napisao/la:Iako navijam za Barselonu - Raula gotivim i uvijek cu. To je ono nesto sto daje smek ekipi kada sem fudbala, para, titula ima nesto sto veze ljude. To je onaj mangupski osmijeh kad preko ramena pogledas nekog svog i prastas mu sve jer znas ko je i sta je. Mi Bosanci znamo svijet gledat tim ocima. Raul je nesto sto je Barseloni Cesc i to nisu smijeli da zaborave. Da sad ne pominjem da je to najbolji strijelac Reala a ostali ga tesko mogu da stignu. Svaka cast majstoru i legendi za ljude koji u svemu ovome osim fudbala prepoznaju "ono malo duse". Skidam kapu legendi i zelim mu sve najbolje. Osmijeh na licu mi se pojavi kada ga vidim na terenu jer malo je takvih fudbalera danas. Pare i titule onda dodzu same ;)
Nidje veze. Barcelona trenutno nema igraca poput Raula odnosno nema takve velicine. Nema je vise ni Real
cuj Cesc :mrgreen: :mrgreen: kakve on ima veze sa Barcom, sta je uradio u Barci?? :mrgreen:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 17 sep 2010, 18:05

Lista igraca koje je Mourinho pozvao protiv Real Sociedada na Anoeti ..Sergio Ramos se oporavio i bice u prvih 11..M.Diarra otpao sa liste, i dalje su povredjeni:R.Albiol, Garay, Gago, Kaka :cry:

Golman: Casillas, Dudek y Adán

Odbrana:R.Carvalho, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Arbeloa y Mateos

Sredina: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro León, Di María , Özil

Napadi: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 sep 2010, 18:38

nisteme razumjeli i procitajte ponovo ....

Raul je djete Reala kao i sto je Cesc Barse....

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 sep 2010, 18:43

raul je djete atletica isto ko i cesc barce.

sa isto godina su otisli real i arsenal ako se ne varam.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.